pretul unui astfel de maner este de 220-240 ron, asa incat consider ca o ora de munca pt pretul asta, merita...
unii nu au fost de acord cu lipirea si au preferat sa cumpere...
eu am preferat sa mut suma asta dintr-un buzunar in celalalt...
am lipit prin metoda asta trei manere la trei masini diferite...
asa este rupt manerul...

primul lucru care trebuie facut dupa curatirea suprafetelor cu diluant, benzina, etc, este sa lipiti cele doua bucati cu un lipici lichid...eu am folosit superglue superatack sau se poate folosi orice altceva...scopul acestei lipiri este acela de a tine bucatile impreuna pt lipire cu poxilina

pt lipire se foloseste poxilina tip plastilina si nu din aceea lichida...
se taie din ea cam o treime si se insista f tare pe amestecarea ei in mana...pur si simplu trebuie framantata pana cand culoarea devine omogena fara pete de culoare mai inchisa sau mai deschisa...
se punea acea plastilina dintr-o bucata in jurul rupturii asa cum se vede in poze si se apasa pe ea astfel incat sa intre in maner printre nervurile acestuia...

acest pas trebuie facut in 10 minute...
se va simti o degajare puternica de caldura...
dupa ce plastilina se intareste suficient, lucru care se testeaza cu un cutter, in sensul in care incercati sa taieti fasii subtiri din ea, se taie aceste fasii pana cand manerul va intra in locasul lui din suportul din plastic...

suportul de plastic se modifica asa cum se vede in imagine, in sensul in care se largeste locasul in care intra manerul....

plasticul este f dur asa incat eu am folosit un ciocan de lipit cu care am topit local...

cam asa arata manerul lipit si montat...
sper sa fie de folos pt ca 2 milioane si ceva mi se pare un pret prea mare pt un maner...

spor la treaba...