Cand am obtinut consumul de 19L/100 am mers numai in oras si era f. frig...(-10...-15 grd....)...Dar nu a fost singurul consum mare...Am mai obtinut 18L...15,8...17L...
Parca e masina americana V8 de 5700 cmc....

Numai JEEP-ul Cherokee de 5,7 L al fratelui meu mai consuma 16L/100 consum mediu...
............................
Probabil ca a fost si in functie de cat de scurte au fost distantzele parcurse de mine...sau de cat de mult au furat cei de la pompe...la peco... Dar cert este ca mi-a consumat iarna si 15, 18 sau 19 L/100
Acum vara, pare sa consume undeva in jur de 12...13 L prin oras, dar in conditiile in care merg f.f. linistit (nu exista demaraje infipte...depasiri...etc...)...Cu aprox. 4L merg cam 30 Km...
.............................
Xantia nu e o masina de frecat prin oras la cumparaturi sau la serviciu (Poate doar cea de 1,6-90 cp)...E clar o masina de mers la drum...Pt. ca la drum este f. economica...Dar cum nu ne permitem sa tinem 2 masini...
Cand am cumparat-o si am adus-o de la Sibiu...drum de munte...iarna...viscol...mi-a consumat 7,2L...Am fost f. multumit, ne stiind ce ma asteapta...

... Cred ca atunci mi s-au ancrasat injectoarele, pt. ca atunci tragea mai bine...Dupa aceea a inceput sa nu mai traga cum trebuie...Iar cel care a adus-o din Germania, zicea ca a scos pe autostrada, cu viteza moderata (90-110 Km/h) consumuri de ordinul a 5,8L (cu masina goala...)...
BX-ul de 1,9-105 cp, consuma 7,5...8L la drum, dar puteai sa mergi constant cu 130 km/h, fara sa te stresezi prea tare de consum...Si nici sa ai retineri la depasiri...Era motorul mare si nu prea simtea viteza mare, daca masina era goala...
Iar daca mergeam infipt...cu dorintza clara de a depasi tot ce e pe sosea...sau de a ajunge cat mai repede la destinatie si faceam depasire dupa depasire, nu sarea de 10L/100Km....
Ce pacat ca nu se mai fac masini ca BX-ul...!!!
Astea mai noi, au tot felul de porcarii....Injectie...Sonda Labda...IAC...MAP...si inca un pogon de senzori si fire...din dorintza de a le face cat mai nepoluante, dar in final consuma cu 50% mai mult decat una pe carburator, bine reglata....
.............................
Ma umfla rasul acum cand vad o reclama la Dacia Logan....Are motor puternic...1,6L-85 cp...si costa doar 4450 euro...

...Pai BX-ul inca din 83 la 1,6L avea 90 cp...si functiona fara probleme 300.000...500.000 km....si era doar un motor pe carburator de...1587 cmc...
Ce fel de "motor performant" o fi si asta de pe Logan...care in 2011...cu injectie si cu o groaza de electronica, are 85 cp si consuma tot 10-12L in oras... nu prea pricep !!! BX-ul 1,6 din 83...84 consuma 7,8...8,2L benzina in oras...si avea ceva nerv (m-am plimbat cu unul...si nu era o masina care sa te faca de ris...lua suta in 11,5...12 sec.).
...............................
In legatura cu Xantia 1,8-16V, am inteles de la colegul nostru
THUNDER77 (care are o astfel de masina) ca daca mergi mai retinut cu ea...fara demaraje prea infipte (sa apesi cat mai putin pe acceleratie si sa schimbi vitezele cand trebuie...) se pot scoate si consumuri sub 10L in oras...El spunea ca a scos consumuri de 9,5...9,7L iarna (e drept ca nu merge ca mine cate 2-3 Km...)...Am impresia ca la 1,8-16V trebuie mers mai turat cu ea, ca sa consume mai putin....Motorul are cuplul maxim destul de sus (la 4250 rot.)...Asta inseamna ca daca mergi cu ea pe la 3000...3500 rot. cand demarezi nu mai trebuie sa apesi prea mult acceleratia, si implicit sa consumi benzina inutil, pt. ca motorul la turatia aia are un cuplu f. bun...Cam acolo cred ca e turatia economica...Un pic sub turatia de cuplu maxim...
La a mea (1,8-8V) turatia economica cred ca e undeva pe la 2000-2500 rot. pt. ca are cuplul mult mai jos...(la 3000 rpm)
Culmea e ca exact motorul asta mai lenes, tureaza mai mult....Pana la 6.000 rot, pe cand cel de 1,8-16V doar pana la 5250---5.500rot...Cand lucrurile ar fi trebuit sa fie exact invers...Cea cu 16V sa tureze mai tare...