Vreau sa cumpar un C5 aflat in Bucuresti. Cine ma ajuta?

Forum de discutii generale despre Citroen C5 I-II (2001-2008). Numai ce nu se incadreaza in categoriile de mai jos.

Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica

QaTa
just curious

Vreau sa cumpar un C5 aflat in Bucuresti. Cine ma ajuta?

Mesajde QaTa » Mar 17-Mai-2011 02:24

Salutare lume!

Am nevoie de ajutorul unui bun samaritean din Bucuresti.

Vreau sa cumpar un C5-III aflat in Bucuresti - iar eu sunt din Iasi. Cum am mai degraba o experienta negativa cu deplasatul la distante mari pentru a cumpara o masina... ar fi super... daca si-ar face timp un forumist sa o vada mai intai si sa-mi spuna despre ce e vorba.

Treaba e serioasa, banii sunt cash..., doar vreau ca cineva sa asculte un pic motorul, sa verifice directia, eventuale zgomotele ciudate, urmele de revopsire etc - adica o verificare uzuala ce se poate face in 10-20 de minute. Daca asa la o prima vedere masina e de cumparat atunci vin dupa ea si o sa-i fac teste mai amanuntite, tot tacamul.

Din pacate ma cam grabesc (pina la sfarsitul lunii am nevoie de masina inmatriculata pe numele meu pt o deplasare in strainatate), va sa zica daca vrea cineva sa ma ajute l-as ruga sa-si gaseasca timp azi sau maine si sa-mi dea un PM sau sa-mi scrie aici topic si-l contactez eu.

Daca iau masina voi face evident o cinste serioasa. Inca nu am contactat vanzatorul pt ca anuntul e proaspat de ieri, dar cum isi arata disponibilitatea cineva de pe forum il sun si-i spun ca trimit un prieten sa o vada...

Astept cu nerabdare feedback-ul vostru.

Referitor la masina:

Ce sa zic... masina din poze arata ireprosabil. Totusi pozele pot fi inselatoare, am fost si am vazut o masina care arata super din poze... si la fata locului: aripa infundata, parbriz crapat, taieturi prin interior etc. Oricum asa instinctul imi spune ca masina e mai degraba din categoria celor foarte intretinute, pt ca am vazut si de astea.

KM= 78.000..., foarte mari sanse sa nu fie reali dar pot trai cu ideea...

C5-1.6HDI-110CP,SISTEM DE NAVIGARE GPS CU ECRAN COLOR,DUBLUCLIMATRONIC,TELEFON,PILOT AUTOMAT,COMPUTER BORD,4GEAMURI EL,OGLINZI EL INCALZITE,HELIOMATE SI PLIABILE ELECTRIC,VOLAN DE PIELE MULTIFUNCTIONAL,10 AIRBAG-URI,CD-MP3,CARD MEMORIE,CROM PAKET EXTERIOR,JANTE P ''17'',SENZORI DE PLOAIE,LUMINI SI PARCARE,TORPEDOU REFRIGERANT,OGLINDA INTERIOARA RETROVIZOARE HELIOMATA,COTIERA CENTRALA FATA-SPATE,ACCEPT ORICE TEST,ACCEPT VARIANTE AUTO MAI IEFTINE!

Romania, BUCURESTI (jud. BUCURESTI)

Imagine
Imagine
Imagine

geo pop
pasionat

ATENTIE MARE !

Mesajde geo pop » Mar 17-Mai-2011 09:55

Asculta sfatul unui BATRAN !

De o masina te bucuri de doua ori in viata ... CAND O CUMPERI ... si CAND REUSESTI SA TE SCAPI DE EA !

Daca trimiti IZMENE PE CALATOR , sa vada altul ceea ce vrei tu sa cumperi e ca si cand ai trimite un prieten in petit in locul tau !

SFAT : IA-TI BRE MASINA ... Nu iti lua CITROEN !( CITROEN + SEAT = masinile care se devalorizeaza CEL MAI MULT si MAI RAPID in timp !)

Imagine

Ca sa te racoresti nitel fa cunostinta cu ALINUTZA !
VAND:FORD CAPRI 1600 G.T.-AUTO EPOCA*** VETERAN CAR *** Bonus PIESE de 500 de Euro.
0723.06.34.34.
http://youtu.be/XAYhNHhxN0A

QaTa
just curious

Mesajde QaTa » Mar 17-Mai-2011 13:37

Citroenul il iau pe riscul meu, de fapt as putea sa ma arunc la o masina cu mai sus cu banii... dar as lua C5-ul tocmai sa-mi mai ramana si pentru eventualele interventii.

E foarte obositor pt mine sa vin pina la Bucuresti doar ca sa vad o masina. (14 ore pe tren dus/intors) Pt cineva din Bucuresti pasiont de marca, ar fi o placere sa se uite putin la un C5-III si cine stie poate e in drum spre casa chiar, adica presupune un efort minim.

In general cine vinde o masina nu-ti zice la telefon de defecte in speranta ca la fata locului o sa te convinga el cel mai bine.

De asta ar fi perfect daca un user mi-ar zice dinainte toate mai micile sua mai marile defecte daca exista, si in functie de asta sa vin sau nu dupa ea. Daca se aduna sunt prea multe nu ma mai intereseaza. Am avut ocazia sa testez un C4 mai de mult care avea de toate: si spoiler fisurat, si aripa infundata, si parbriz fisurat, directia cu probleme etc.

QaTa
just curious

Mesajde QaTa » Mar 17-Mai-2011 15:05

Acum am vorbit cu omul, si masina se poate viziona in DRUMUL TABEREI. Asta e nr lui de telefon: 0722 152 802

geo pop
pasionat

C C C >>> CITROEN !

Mesajde geo pop » Mar 17-Mai-2011 15:28

Esti injectat rau bre !

De 30 de ani nu am avut altceva decat VW - AUDI ! Marfa !

Vrei ceas si ciocolata ... hai la Elvetieni !

Vrei branza si lalele ... hai in Olanda !

Vrei parfum ... hai la Paris !

Vrei pita si spaghette ... hai in Italia !

Vrei electronice ... hai in Japonia !

Vrei o votca ... hai in Rusia sau Finlanda !

VREI MASINA ... IA NEMTEASCA !

Vrei o TZEAPA ... HAI IN ROMANIA !
Imagine

Imagine

Imagine

P.S. - Vorbim peste un an ! DONT FORGET !
VAND:FORD CAPRI 1600 G.T.-AUTO EPOCA*** VETERAN CAR *** Bonus PIESE de 500 de Euro.

0723.06.34.34.

paul72
pasionat

Mesajde paul72 » Mar 17-Mai-2011 15:45

pentru simpatizantul "geo" : sa stii ca pe formumul dedicat marcii toti cei ce sunt injectati cu "microbul Citroen" sunt bineveniti ! despre ceilalti care vor sa ne convinga ca masinile noastre sunt la "treapta de jos a tehnologiei" invit politicos sa intre pe forumurile dedicate masinilor pe care le ridica in slavi si sa ne lase pe noi cu ale noastre bune sau rele ! :!:

mesersmith
Moderator - C5
Masina: C5 III
2: C5 II
3: Peugeot 308

Mesajde mesersmith » Mar 17-Mai-2011 18:46

mdea...cel putin ciudata atitudinea colegului...
chiar nu inteleg ce cauta aici si de ce are o astfel de marca.

PEDROS69
pasionat
Masina: C5 2.0 HDi 100kw FAP 2007
2: Peugeot 307 1.6 benzina 110 cp
3: Fiat Doblo Panorama 1.3 jtd 75 cp 2007

Mesajde PEDROS69 » Mie 18-Mai-2011 08:36

Da mult timp liber trebuie sa aiba domnul geo daca a postat la o chestie banala o gramada de comentarii toate pe langa cerinta postului, mare dreptate se afla in invatatura proverbului cu cainele si drumul....
MESERIAS

ViperDodo
pasionat

Mesajde ViperDodo » Mie 18-Mai-2011 08:52

:lol: :lol: :lol:
n-as da ever ever un citroen pe o ceva nemtesc! :evil:
Citroen BX 17. TD '89

mesersmith
Moderator - C5
Masina: C5 III
2: C5 II
3: Peugeot 308

Mesajde mesersmith » Mie 18-Mai-2011 08:55

PEDROS69 scrie:Da mult timp liber trebuie sa aiba domnul geo daca a postat la o chestie banala o gramada de comentarii toate pe langa cerinta postului, mare dreptate se afla in invatatura proverbului cu cainele si drumul....

eu o stiam cu cainele care n-are ce face...

geo pop
pasionat

C C C >>> CITROEN !

Mesajde geo pop » Mie 18-Mai-2011 10:36

Scuze , dragi colegi ! IMI FAC MEA CULPA - MEA MAXIMA CULPA !

Sunt posesor de DIANE - 1962 !

Comentariile mele nu au vrut sa produca FLAME-uri , ci am vrut doar sa glumesc un pic pe seama faptului ca un coleg din IASI a vrut sa

hotarasca altcineva in locul sau daca o masina este BUNA !

In rest ... NO COMMENT !
Imagine

( De ce*** mesersmith *** [MESSERSCHMITT] si nu*** RAFALE *** daca esti Filofrancez ? )
Imagine

Imagine
Imagine
Imagine

0723.06.34.34.

mbc
pasionat
Masina: Citroen C5 2.0 HDI 2004

Mesajde mbc » Mie 18-Mai-2011 11:42

Pe mine m-ar interesa de unde si-a procurat colegul geo pop iarba. Abereaza despre anumite chestii ca si cum ar fi fumat o iarba buna, iar atitudiea afisata este caracteristica acestei ocupatii. Deci, productie interna sau e de import?
"If in doubt, flat out!"

QaTa
just curious

Mesajde QaTa » Mie 18-Mai-2011 11:57

Intr-un fel il inteleg pe colegul Geo... sunt multi bani pina la urma ... si trebuie sa te convingi singur.

Dar am vazut mule masini din cale afara de uzate care aratau bine in poze, cu vanzatori amabili la telefon.... si la fata locului dezamagire totala - gen butoane albite pe margini si date cu carioca neagra si foarte multe alte defecte. Acum sa nu ma intelegeti ca iau masina doar dupa aspect dar daca e uzata... poate sa aiba si motor nou ca nu ma intereseaza... Ca la banii astia nu mi-o iau doar pt sa ma plimb din A in B... ci sa-mi faca si placere cand ma urc in ea...

De asta am nevoie de cineva sa-mi zica "da domle masina pare in regula, poti sa vii sa o vezi/testezi/cumperi".

joeadrianblack
pasionat

...

Mesajde joeadrianblack » Mie 18-Mai-2011 20:46

am vrut sa-ti raspund inca de ieri dar sunt multe "daca"-uri

1. DACA cel care vinde poate sa vina Joi pe strada Coltei pana la orele 17:00 arunc eu o privire si i-ti si fac poze cu chestiile care i-mi plac/nu-mi plac...

sau

2. DACA vine Vineri dupa orele 18:00 la stadionul national.

si

3. DACA nu are atitudine din aia de marlan fara chef...

(nu de alta dar eu stau/lucrez in aceste zone si umblu cu bicicleta la servici... pana in drumul taberei i-mi scuip plamanii :)
beau cand sunt singur sau cand am cu cine...

PEDROS69
pasionat
Masina: C5 2.0 HDi 100kw FAP 2007
2: Peugeot 307 1.6 benzina 110 cp
3: Fiat Doblo Panorama 1.3 jtd 75 cp 2007

Mesajde PEDROS69 » Joi 19-Mai-2011 08:11

TE pot ajuta eu vineri daca cumparatorul vrea sa vina cu masina in curtea Scolii de Politie din Soseaua Oltenitei nr. 158-160 in zona Big Berceni sector 4, as prefera sa vina el deoarece aici o pot ridica pe elevator si ti-as face o expertiza amanuntita, eu sunt posesor de C5 din 2007 basca sunt de meserie electromecanic. in eventualitatea ca este de acord sa vina ar fi o proba de seriozitate din partea lui ma poti suna la tel. 0745159541 numele meu este Ruse Petrica.
MESERIAS

Înapoi la “Citroen C5 I-II”