Am nevoie de ajutorul unui bun samaritean din Bucuresti.
Vreau sa cumpar un C5-III aflat in Bucuresti - iar eu sunt din Iasi. Cum am mai degraba o experienta negativa cu deplasatul la distante mari pentru a cumpara o masina... ar fi super... daca si-ar face timp un forumist sa o vada mai intai si sa-mi spuna despre ce e vorba.
Treaba e serioasa, banii sunt cash..., doar vreau ca cineva sa asculte un pic motorul, sa verifice directia, eventuale zgomotele ciudate, urmele de revopsire etc - adica o verificare uzuala ce se poate face in 10-20 de minute. Daca asa la o prima vedere masina e de cumparat atunci vin dupa ea si o sa-i fac teste mai amanuntite, tot tacamul.
Din pacate ma cam grabesc (pina la sfarsitul lunii am nevoie de masina inmatriculata pe numele meu pt o deplasare in strainatate), va sa zica daca vrea cineva sa ma ajute l-as ruga sa-si gaseasca timp azi sau maine si sa-mi dea un PM sau sa-mi scrie aici topic si-l contactez eu.
Daca iau masina voi face evident o cinste serioasa. Inca nu am contactat vanzatorul pt ca anuntul e proaspat de ieri, dar cum isi arata disponibilitatea cineva de pe forum il sun si-i spun ca trimit un prieten sa o vada...
Astept cu nerabdare feedback-ul vostru.
Ce sa zic... masina din poze arata ireprosabil. Totusi pozele pot fi inselatoare, am fost si am vazut o masina care arata super din poze... si la fata locului: aripa infundata, parbriz crapat, taieturi prin interior etc. Oricum asa instinctul imi spune ca masina e mai degraba din categoria celor foarte intretinute, pt ca am vazut si de astea.
KM= 78.000..., foarte mari sanse sa nu fie reali dar pot trai cu ideea...
C5-1.6HDI-110CP,SISTEM DE NAVIGARE GPS CU ECRAN COLOR,DUBLUCLIMATRONIC,TELEFON,PILOT AUTOMAT,COMPUTER BORD,4GEAMURI EL,OGLINZI EL INCALZITE,HELIOMATE SI PLIABILE ELECTRIC,VOLAN DE PIELE MULTIFUNCTIONAL,10 AIRBAG-URI,CD-MP3,CARD MEMORIE,CROM PAKET EXTERIOR,JANTE P ''17'',SENZORI DE PLOAIE,LUMINI SI PARCARE,TORPEDOU REFRIGERANT,OGLINDA INTERIOARA RETROVIZOARE HELIOMATA,COTIERA CENTRALA FATA-SPATE,ACCEPT ORICE TEST,ACCEPT VARIANTE AUTO MAI IEFTINE!
Romania, BUCURESTI (jud. BUCURESTI)