bateria ptr.Xsara Picaso 1,6 HDI
Moderator: Echipa Tehnica
-
- just curious
bateria ptr.Xsara Picaso 1,6 HDI
Am probleme cu bateria .Adica m-a lasat dupa 4ani si jumatate.Trebuie sa o inlocuiesc si vreau sa stiu daca sunt diferente intre cea originala si in ce voi gasi in magazin.Si o alta nelamurire bateria are aceeasi forma ca si altele nu????nu este mai plata ?intreb pentru ca vad ca este montata sub scaunul din fata.Trebuie sa merg cu ea la un atelier, nu, ca sa o schimbe?Intrebari stupide nu? :?:
ca sa fii sigur masoar-o (L,l,h) si citeste de pe ea parametrii de forma XXAH, XXXA (de ex 65AH, 600A). cel mai important e XXXA, sa nu fie mai mic decit la cea originala, celalalt, conteaza mai putin
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
-
- just curious
khan scrie:ca sa fii sigur masoar-o (L,l,h) si citeste de pe ea parametrii de forma XXAH, XXXA (de ex 65AH, 600A). cel mai important e XXXA, sa nu fie mai mic decit la cea originala, celalalt, conteaza mai putin
multumesc pentru lamuriri.cu masuratul sa vad cum fac .lungimea sa zicem dar inaltimea nu stiu daca este spatiu sa pot masura cu ruleta ,oricum multumesc
-
- pasionat
- Masina: Xsara Picasso 1.6 hdi
- 2: Xsara Picasso 2.0 hdi
- 3: Xsara Picasso 1.6 i
mergi cu talonul la un magazin de piese auto si nu o sa dai gres.Cu schimbatul e usor poti sa o schimbi usor fara probleme are 2 cleme in spatele scaunului ,dai scaunul in fata maxim apesi clemele si ridici,iti trebuie o cheie de 10 (cred) ca e un surubel acolo si mai departe te descurci... .bafta.
Life is a temporar thing, don`t waste it!
-
- just curious
Multumesc frumos,problema este rezolvata.Teama a fost mare,ca auzisem multe comentarii dar nu este de loc complicat.Multumesc inca o datanicu_ak scrie:mergi cu talonul la un magazin de piese auto si nu o sa dai gres.Cu schimbatul e usor poti sa o schimbi usor fara probleme are 2 cleme in spatele scaunului ,dai scaunul in fata maxim apesi clemele si ridici,iti trebuie o cheie de 10 (cred) ca e un surubel acolo si mai departe te descurci... .bafta.
Înapoi la “Citroen Xsara I-II - Berlina, Picasso”