Curge Ulei servo

Probleme ce tin de motor si cutia de viteze.

Moderator: Echipa Tehnica

asshrai
just curious

Curge Ulei servo

Mesajde asshrai » Joi 30-Iun-2011 19:40

Salut!

De ceva timp observ ca de oriunde plec ramane in urma mea pata de ulei, curge uleiu de servo asta e sigur ca daca nu completez la cateva sap. maxim incepe sa se auda un harait ciudat cand rotesc volanul, dupa ce pun ulei e totul ok.da o sa pice ceva in viitoru apropiat sigur. a mai avut cnva prob asta ? o curge pe la caseta? sau o fii vreo garnitura ceva ?

berzecus2003
pasionat

Mesajde berzecus2003 » Mie 20-Iul-2011 11:19

aceeasi problema o am si eu ...curge uleiul servo pe la vavav casetei de directie .....sunt 2 variante .....ori schimbi caseta de directie(se repara dar costa in jur de 14 mil)ori completezi cu ulei servo....eu am facut un drum de 3700km si am completat doar o data ....

marocanu
pasionat

Mesajde marocanu » Joi 21-Iul-2011 13:20

stai linistit la mine a curs 2 ani si doar am completat ,dar sa nu ramii fara ulei ,la mine pierdea mai putin cind completam cu lichid de servo de la 2+2

adrian_emil
pasionat

Re: Curge Ulei servo

Mesajde adrian_emil » Mar 30-Aug-2011 16:16

asshrai scrie: a mai avut cnva prob asta ? o curge pe la caseta? sau o fii vreo garnitura ceva ?

La mine a curs pe la pistonul de forta (sau VERIN in Franceza). Nu a costat 14 milioane dar a costat cam la jumatate.
Cauza pt care a curs - fostul proprietar al masinii (fiind atehnic) nu a completat cu ulei corespunzator.
Imi aduc aminte ca eu am facut un drum de 100 de km pe o caldura torida si am pierdut tot uleiul.

Sfatul meu este sa te duci la un service autorizat sa iti faca diagnoza. Atentie sa nu iti bage pe gat sa schimbi toata caseta.
Odata cu diagnoza solicita sa iti schimbe tot uleiul cu uleiul pt servo al masinii.
Eu si acuma am o banuiala ca rezolvam problema doar daca nu schimbam pistonul si puneam doar uleiul original.

succes !

apropo - inca mai am pistonul ... daca esti dispus la o proba dami p.m.

xsarastra
just curious

Mesajde xsarastra » Lun 05-Sep-2011 19:40

Mie imi curgea ulei si am fost la doua service-uri in Bucuresti, ATS si Cutitul de argint. Ambele mi-au spus ca e caseta de directie. Dupa ce am ajuns la Timisoara am mers la service si am verificat din nou (m-am uitat si eu mai bine) si era furtunul dinspre pompa. N-a fost ieftin nici ala (vreo 7 milioane, e lung ca naiba si are si conducte pe el) da' reparam caseta degeaba. L-am inlocuit si nu mai curge nimic.

Înapoi la “Mecanica - Xsara”