Ajutor...LDS
Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica
-
- simpatizant
Ajutor...LDS
Am o rugaminte cine poate sa-mi dea niste explicatii,, am schimbat uleiul de la hidraulik si in loc de LDS pentru citroen C5 Exclusive am bagat LHM+ si nu merge bine servo simti ca nu are putere si tremura volanu cum sa fac sa il schimb uleiul trebe spalata instalatia astept...multumesc 

ai cam pus-o! scoate-l si spala cu lds curat
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
-
- simpatizant
multumesc am rezolvato deci dar am riscat greseala.... ATENTIE PENTRU TOTII CARE VOR SA SCHIMBE ULEIUL LA CITROEN C5 NUMAI ULEI LDS ESTE GARANTAT!!!
EU AM BAGAT ULEI LHM+ SI ACUM DINTRO DATA IMI CURGE TELESCOAPELE DIN SPATE FF TARE::::ULEIUL LHM+ ARE ACID SI ITI STRICA MASINA FFF REPEDE APOI PROBLEME CU SERVO::
EU AM BAGAT ULEI LHM+ SI ACUM DINTRO DATA IMI CURGE TELESCOAPELE DIN SPATE FF TARE::::ULEIUL LHM+ ARE ACID SI ITI STRICA MASINA FFF REPEDE APOI PROBLEME CU SERVO::
-
- pasionat
- Masina: Citroen C5 2.0 HDI 2004
Aici este o sticla de LHM Valvoline:
http://php.winparts.nl/thumb/Shop/Carpo ... .jpg?w=400
Cand am cumparat, ma intreaba nenea de la magazinul de piese auto:
Nenea: Pentru ce masina va trebuie?
Eu: Citroen Bx TZD Turbo di...
Nenea: Nu merge!
Eu: Poftim?
Nenea: Nu dom'le uitati si pe eticheta, este pentru Citroen C5!
Eu: Nu dom'le e pentru BX. NU MERGE PE C5 ca e altceva, nu e verde.
Nenea: Eu va dau dar luati pe cont propriu!
Eu: Da dom'le da...
Deci nu e exclus ca ceva de genul asta sa se fi intamplat si aici.
http://php.winparts.nl/thumb/Shop/Carpo ... .jpg?w=400
Cand am cumparat, ma intreaba nenea de la magazinul de piese auto:
Nenea: Pentru ce masina va trebuie?
Eu: Citroen Bx TZD Turbo di...
Nenea: Nu merge!
Eu: Poftim?
Nenea: Nu dom'le uitati si pe eticheta, este pentru Citroen C5!
Eu: Nu dom'le e pentru BX. NU MERGE PE C5 ca e altceva, nu e verde.
Nenea: Eu va dau dar luati pe cont propriu!
Eu: Da dom'le da...
Deci nu e exclus ca ceva de genul asta sa se fi intamplat si aici.
"If in doubt, flat out!"
-
- simpatizant
- buda.nicolae
- pasionat
Buna seara! Parca mai era un inlocuitor al uleiului hidraulic, mai bine zis o completare a acestuia pentru tarile cu o clima foarte rece, era DA! Aceleasi specificatii, acelasi lucru, insa mai rezistent la conditii extreme (bineinteles in tara noastra nu se preteaza sau poate nici nu o sa gasesti asa ceva)!
- buda.nicolae
- pasionat
Apropo de hidraulicul LHM de la Valvoline - rusineeeeeeeeee. Ar trebui ca sa-i dam in judecata pe acestia deoarece au abuzat de imaginea Citroenului C5 phase 1 pentru a-si promova in continuare produsele. Aceasta se numeste PUBLICITATE MINCINOASA!!! Insa daca ai fi citit mai multe posturi de pe acest forum, ti-ai fi dat seama ca acest produs e o gluma proasta facuta de aceasta firma. Imi pare foarte rau pentru tine prietene, insa iar ajungem la concluzia ca PUBLICITATEA (cea vizuala) e inima produslui.
P.S. Un mare secret e acela ca produsele de calitate se vand singure, fara a fi nevoie de publicitate! Doar pentru produsele proaste ( nu in totalitate ) se apeleaza la publicitate! Asa ca inainte de a face orice lucru la masinuta intreaba un expert, chiar daca intrebi aici pe forum, cel putin pe mine m-au ajutat foarte mult, fara alte pretentii (cred ca ar trebui sa dau un tir de bere cinste acelora care mi-au dat sfaturi bune)! Atentie, sa nu crezi parearea neprofesionistilor, o sa-ti dai singur seama cine are habar si cine nu citind in fiecare zi posturile acestui Club!
P.S. Un mare secret e acela ca produsele de calitate se vand singure, fara a fi nevoie de publicitate! Doar pentru produsele proaste ( nu in totalitate ) se apeleaza la publicitate! Asa ca inainte de a face orice lucru la masinuta intreaba un expert, chiar daca intrebi aici pe forum, cel putin pe mine m-au ajutat foarte mult, fara alte pretentii (cred ca ar trebui sa dau un tir de bere cinste acelora care mi-au dat sfaturi bune)! Atentie, sa nu crezi parearea neprofesionistilor, o sa-ti dai singur seama cine are habar si cine nu citind in fiecare zi posturile acestui Club!
-
- simpatizant
-
- simpatizant
LDS
Salut Daniel s-ar putea ca scurgerea sa nu fie de la lhm exista coliere pt burdufele spate cu surub si ar putea rezolva problema cel putin din poza postata eu asa vad.
Înapoi la “Hidraulica - C5 I-II”