Piese accesorii si consumabile CITROEN
Moderatori: Rica, Echipa Tehnica
Piese accesorii si consumabile CITROEN
Buna ziua tuturor
Adrian ILIE este numele meu, si prin firma mea EUROGRAPH RAM IMPEX SRL , prin care ma voi ocupa de comercializarea de piese consumabile si accesorii originale CITROEN (precum si alte marci). In afara de reperele originale CITROEN, comercializez si repere "pe producator", care de cele mai multe ori sunt intr-o gama de pret mai redusa decat reperele originale.
Livrarile dureaza de la 1-2 zile pentru piesele de pe stocul bucurestean pana la 7-9 zile pentru cele aduse pe comanda externa.
Pentru un raspuns cat mai exact la cererile de oferta va rog sa imi furnizati VIN-ul masinii.
Va multumesc, si va astept cererile
Adi
EUROGRAPH RAM IMPEX SRL
Bucuresti, Diditel 23 sect 4
0744.430.612
email-ul este trecut in profil, precum si ID de mess (conform regulamentului)
Adrian ILIE este numele meu, si prin firma mea EUROGRAPH RAM IMPEX SRL , prin care ma voi ocupa de comercializarea de piese consumabile si accesorii originale CITROEN (precum si alte marci). In afara de reperele originale CITROEN, comercializez si repere "pe producator", care de cele mai multe ori sunt intr-o gama de pret mai redusa decat reperele originale.
Livrarile dureaza de la 1-2 zile pentru piesele de pe stocul bucurestean pana la 7-9 zile pentru cele aduse pe comanda externa.
Pentru un raspuns cat mai exact la cererile de oferta va rog sa imi furnizati VIN-ul masinii.
Va multumesc, si va astept cererile
Adi
EUROGRAPH RAM IMPEX SRL
Bucuresti, Diditel 23 sect 4
0744.430.612
email-ul este trecut in profil, precum si ID de mess (conform regulamentului)
va re-salut
avand in vedere faptul ca pe la masina lui taicamiu (C5 benzinar 2000 cmc din 2004) s-au facut diverse interventii, a ramas cu diverse piese care au fost inlocuite; o sa ma uit la ele sa vad in ce stare sunt, si revin cu o oferta pentru ele
va astept cu cereri de oferta insa pentru orice alt reper pentru orice alt model fabricat in principiu dupa 1995 - filtre, placute, discuri, amortizoare ... stergatoare ...
toate cele bune
adi
avand in vedere faptul ca pe la masina lui taicamiu (C5 benzinar 2000 cmc din 2004) s-au facut diverse interventii, a ramas cu diverse piese care au fost inlocuite; o sa ma uit la ele sa vad in ce stare sunt, si revin cu o oferta pentru ele
va astept cu cereri de oferta insa pentru orice alt reper pentru orice alt model fabricat in principiu dupa 1995 - filtre, placute, discuri, amortizoare ... stergatoare ...

toate cele bune
adi
buna
ma intereseaza un kit de ambreaj pentru citroen c1 sensodrive cutie automata
VF7PNCFAC89134470 AN 2007 1.0 BENZINA
COD PE ORIGINAL ESTE RP 2052 Y5
PE ORIGINAL SI PE PRODUCATOR
0758353553
LUCIAN_YD@YAHOO.COM
CU STIMA
VF7PNCFAC89134470 AN 2007 1.0 BENZINA
COD PE ORIGINAL ESTE RP 2052 Y5
PE ORIGINAL SI PE PRODUCATOR
0758353553
LUCIAN_YD@YAHOO.COM
CU STIMA
-
- pasionat
adispan scrie:va re-salut
toate cele bune
adi
Salut, mai ai masina ? ma intereseaza si pe mine, niste elemente de caroserie mai exact tragerul + bandouri bara + grila cu emblema bara.
-
- pasionat
@niky1989: masina nu se dezmembreaza; la momentul respectiv scosesem diverse piese "pereche" de pe ea, insa le-am aruncat; daca vrei, iti trimit oferta de piese originale noi, sau aftermarket
@marianmarian: salut
; eu sunt acum in concediu, si nu am acces nici la programul de piese, nici la furnizori; revin la munca pe 11 iunie, daca cererea va mai fi de actualitate, iti fac oferta atunci
merci
adi
@marianmarian: salut

merci

adi
Înapoi la “Magazine, Servicii, Firme piese-accesorii-tuning”