Cazier rutier

Tot ce nu se incadreaza in celelalte subiecte.

Moderator: Echipa Tehnica

sergiuliku
pasionat

Cazier rutier

Mesajde sergiuliku » Vin 22-Iul-2011 10:23

Am si eu o nelamurire... am sunat la politia rutiera, dar bineinteles nu am aflat ce vroiam si tot dl cu care am vorbit tot el era ala fustrat ca de ce am tupeu sa sun sa intreb...
ce vroiam sa aflu este ce anume se trece in cazierul rutier :?: (amenzi, accidente-de ex sa zicem prin absurd ca intru in garaj nu apas frana la timp si lovesc putin fata...ca sa mio repare cineva am nevoie de o adeverinta de la politie ca altfel nu mio face nimeni(ceva de genu a patit un amic si a trebuit sa mearga la politie sa dea declaratii etc etc)). eu personal am derapat si am intrat intr-un gard, dar pt aia tot am luat amenda... si vreau sa stiu daca toate lucrurile, oricat de minore ar fi ele, daca sunt trecute in cazierul rutier.

THUNDER77
pasionat

Mesajde THUNDER77 » Vin 22-Iul-2011 14:48

Cred ca ti-ai raspunde singur la intrebare daca ai citi noul cod rutier :wink: Nu stiu daca pentru orice tampenie , trebuie sa mergi la Politie....Eu cand mi-am gasit masina lovita in parcare nu mi-a dat nimeni nimic si am mers cu ea pana la Craiova , la Nic , fara nici o dovada iar prin cate echipaje am trecut doar unul a catadicsit sa ma opreasca dar numai pentru ca aveam viteza peste limita in vigoare pe sectorul ala de drum....
Nu sunt un tip agitat sau violent , doar ca simt nevoia sa crap cate un cap in fiecare zi.....

sergiuliku
pasionat

Mesajde sergiuliku » Vin 22-Iul-2011 15:14

pai da...daca mergi la cineva cunoscut... eu am derapat si am intrat intrun gard. miam indoit usa si pragu si mia dat politia 180 lei amenda si fara dovada aia de la ei nu mio facea nime in zona

bogdan78
pasionat

Mesajde bogdan78 » Vin 22-Iul-2011 16:52

Pai daca ai spus adevarul. Puteai sa spui ca ai fost in padure cu ea sa faci off road si ai alunecat intr-un copac erea altceva. Sau intr-o parcare la supermarket.
Asta e regula, daca busesti masina pe drum public si declari la politie iei amenda. Mie nu mi se pare in regula, pentru ca cei care au casco nu tre sa mai mearga la politie.
Accelerezi, virezi simti usor cum derapeaza, pulsul se acelereaza, adrenalinĂŁ.. si toate grijile dispar...
Cei care au nevoie pot apela cu incredere pentru Studii Geotehnice, foraje...

mesersmith
Moderator - C5
Masina: C5 III
2: C5 II
3: Peugeot 308

Mesajde mesersmith » Vin 22-Iul-2011 18:00

intotdeauna cand faci cate o prostioara, in functie de gravitatea ei, spui ca asa ai gasit masina in parcare.
niciodata nu spui ca ai fost tu neatent.

THUNDER77
pasionat

Mesajde THUNDER77 » Vin 22-Iul-2011 19:57

Cred ca e o gluma post-ul tau , Messer......Tu ti-ai gasit vreodata masina indoita in parcare ? Dar asa frumos , nu abia atinsa , lovita in asa fel incat sa fie nevoie sa schimbi total reperul de caroserie respectiv ? Si apoi sa mergi la Politie , sa declari incidentul si cretinii aia sa iti rada in nas si sa ridice din umeri ?
Nu sunt un tip agitat sau violent , doar ca simt nevoia sa crap cate un cap in fiecare zi.....

sergiuliku
pasionat

Mesajde sergiuliku » Vin 22-Iul-2011 20:52

la asta nu m-am gandit :)))
cand m-am bagat at cu masina in gard au trecut niste baieti peacolo si imi aratau drumu pe unde sa ma duc sa ocolesc sa nu ies in drumu public sa ma vada cineva :))
probabil ca daca faceam asa scapam si de amenda si nu avea nime treaba ... pe viitor e bine de stiut totusi sa zic ca asa am gasit masina in parcare :)) :twisted:

bogdan78
pasionat

Mesajde bogdan78 » Dum 24-Iul-2011 21:22

Eu in zona tei mi-am gasit masina atinsa in parcare de nenumarate ori. Iar ultima data loganul lui unchiu nou nout de 5 zile l-am gasit harjait in parcare..si fusese parcat doar 5 minute regulamentar undeva langa spitalul pantelimon. Un logan alb iar masina vinovata erea albastru inchis. N-am putut sa dorm 2 zile de ciuda. Politaiul spunea ca o sa urmareasca daca apare ceva, dar de cand legea cu declaratiile direct la firmele de casco slabe sanse.
Pe de alta parte, daca am atins masina intr-o teava batuta in trotuar pe care nu am observato si chiar nu avea ce sa caute acolo, nu mi se pare corect sa ma duc la politie sa spun adevarul si sa imi iau 2 puncte si 68lei amenda.
Accelerezi, virezi simti usor cum derapeaza, pulsul se acelereaza, adrenalinĂŁ.. si toate grijile dispar...

Cei care au nevoie pot apela cu incredere pentru Studii Geotehnice, foraje...

Înapoi la “Diverse”