VIND C 5 FABRICATIE 2007-PROBLEME POMPA HIDRAULICA

sfere, dozatoare, pompe, LDS, etc Âşi tren de rulare.

Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica

costel_caras
just curious

VIND C 5 FABRICATIE 2007-PROBLEME POMPA HIDRAULICA

Mesajde costel_caras » Vin 22-Iul-2011 19:44

VIND CITROEN C5 AN FAB 2007 SINGUR PROPRIETAR,MOTOR 1997 DIESEL,VOLANTA SCHIMBATA VALEO 107000KM,COMPUTER MULTIVOLAN,FULL ELECTRIC,RADIO CD MP3,SENZORI PLOAIE+LUMINIK,JANTA ALIAJ---ARE PROBLEME LA POMPA HIDRAULICA,AM SCHIMBAT-O INSA NU SE POTRIVESTE CALCULATORUL,,,SE POATE RERZOLVA DAR CINEVA CARE ARE RABDARE ...EU CAPITULEZ......RELATII LA TEL 0742078706 IN REST MASINA ARATA SI FUNCTIONEAZA IMPECABIL,INTERIOR CA SI NOU 6000 EURO

danutz
pasionat
Masina: C 5 III Tourer, 2.0 HDI,163 cai, 2014
2: Ex : C 5 I și C 5 II
3: Tel : 0745.81.83.40

Mesajde danutz » Vin 22-Iul-2011 21:01

Salut ! Pai daca ai schimbat pompa cu tot cu calculator, de ce nu s-ar potrivi???Ai auzit de Lexia?Oricum trebuie imperecheat si acest calc. cu BSI-ul, si asta numai la un service dedicat marcii Citroen.Asa ca nu fa prostia pe care o face majoritatea cand se lovesc de probleme minore, dar aparent grave in necunostinta de cauza.Mai presus de toate, ce probleme iti face suspensia exact de stii sigur ca e calc. acesteia?In principiu, orice alc.se poate resofta, pt ca nu are cum sa pice asa usor.Apropo, ai schimbat volanta doar la putin peste 100.000 km????Ciudat !Cat despre blocul hidraulic (motor+calc+pompa), cred ca ai sanse sa gasesti foarte usor acum, nu ca acum cativa ani.Bafta si NU CAPITULA, pt ca merita !

mbc
pasionat
Masina: Citroen C5 2.0 HDI 2004

Mesajde mbc » Vin 22-Iul-2011 21:07

Daca iti place masina si eu sunt de acord ca ar trebui sa o pastrezi. Du-te la cineva care stie sa rezolve problema (chiar daca nu in orasul tau). Nu mi se pare motiv de vandut masina.
"If in doubt, flat out!"

sandor mihai
pasionat
Masina: Citroen C5 2.0 hdi 2003
2: Citroen C5 2.0 hdi 2007
3: Citroen XM 2.1 TDI 1993

Mesajde sandor mihai » Vin 22-Iul-2011 22:28

bĂŁnuiesc cĂŁ ai avut probleme cu motorul de la pompa. Trebuia sĂŁ schimbi doar motorul nu Âşi pompa.calculatorul e integrat ĂŽn pompa Âşi diferĂŁ ĂŽn funcĂžie de tipul suspensiei. Nu ai ce face cu un calculator diferit trebuie sĂŁ l pui pe cel dintĂŽi.
BX-ul NU VA DISPAREA NICIODATA DIN INIMA MEA.
LEXIA, DIAGBOX TEST AVAILABLE.

APROAPE ORICE PIESA DE C5 1 si 2,DISPONIBILA !!!

danutz
pasionat

Mesajde danutz » Vin 22-Iul-2011 22:39

Tocmai de aia am intrebat si eu ce simptome are, pt ca si eu am schimbat recent doar motorasul pompei.Calc. si pompa in sine nu au cum sa pice asa usor.La mine intrase apa in motoras si facea scurt, de aia imi ardea si siguranta.In plus, si carbunii erau uzati.Asa ca zi ce figuri face, si poate o rezolvi mai usor.

mesersmith
Moderator - C5
Masina: C5 III
2: C5 II
3: Peugeot 308

Mesajde mesersmith » Sâm 23-Iul-2011 00:13

posteaza aici problemele cu pompa.
unii dintre noi chiar au avut probleme cu ea si s-a rezolvat.
eu, de pilda, cred ca am vorbit la telefon cu cel putin 20 de colegi, explicandu-le atat cat m-am priceput, ce si cum sa faca.
nu se vinde masina asta doar pt o pompa.

buda.nicolae
pasionat

Mesajde buda.nicolae » Sâm 23-Iul-2011 01:19

Poate ca vrea sa scape de masina intr-un mod cat mai usor cu putinta, fara sa dea mai multe detalii, crezand ca sunt oameni pe forum care habar nu au ce inseamna o "bijuterie" sau care tin prea mult la ele, o vor cumpara fara sa se uite ce probleme are. :mad: HMMM cred ca aceasta papusa are mai multe probleme, mai ales ca danutz a postat un lucru care ma pune si pe mine pe ganduri: "ai schimbat volanta doar la putin peste 100.000 km????". Oricum cred ca sunt prea multe probleme la kilometrii pe care ii are papusa (asta e parearea mea personala, in nici un caz o parere de expert)!

costel_caras
just curious

Mesajde costel_caras » Sâm 23-Iul-2011 08:12

probleme cu volanta am avut deoarece masina am cumparat-o si eu la rindul meu de la cineva care terminase leasingul,pe carte eu apar primul proprietar,iar respectivul nu a avut grija de ea mai deloc,drept pt care chiar daca cu volanta veche s-ar mai fi putut circula am crezut de cuviinta ca nu vreau si eu la rindul meu sa imi bat joc de masinuta cum a facut celalat.Drept pt care am inceput sa schimb pe ea tot ce am putut schimba(nu ca ar avea alte probleme ascunse....daca era puteam sa spun ca nu am facut nici o interventie si totul este super ok la ea)In orice caz daca esti sincer si faci un lucru bun pt masina ,avind grija de ea si acest lucru este pus cu semnul intrebarii de unii... atunci inseamna ca unii forumisti nu fac decit sa stearga praful de pe tastatura.Pompa am schimbat-o in cele din urma sh,era ars si calculatorul la ea si pompa hidraulica defecta.Masina sta pe burta de 4 luni.Multumesc lui Mesersmith pt ajutorul pe care mi la oferit pina in prezent,sunt cel care te-a deranjat cu aceasta problema ,din Iasi.Am schimbat vreo 4 pompe pina in prezent si de fiecarte data fara succes(intradevar nici timpul nu imi da voie sa fiu la masina,fiind plecat mai tot timpul )ba nu e bun calculatorul ba nu e bun motorasul, ba nu se potriveste calculatorul....si da am auzit de Lexia ca sa raspund la o alta intrebare a unui forumist,ba chiar nu cred sa existe in tarisoara asta draga vreo masina care sa fii avut atitea diagnoze.Oricum cica acum pompa e buna dar nu se potriveste calculatorul pompei cu culatorul masinii sise poate scimba cu alt calculator identic ca an de fabricatie si tip.Dar eu nu mai rezist...capitulez. Sau poate reusesc sa o rezolv ...ca sincer nu as vindeo ca unafara de aceasta problema sunt chiar incintat de ea .Scuze pt intirzierea raspunsului pe forum dar nu prea imi omor timpul ca nu prea il am ,in fata lui.si ca un raspuns pt circotasi,masina nu are defecte ascunse,pur si simplu mi-a ajuns cutitul la os.nu mai am putere nici financiara nici morala sa mai continui,doar daca se intimpla o minune.Multumesc si daca sunteti vreounul din iasi aveti grija de masinuta si mergeti in alt oras ca aici........E JALE !

mbc
pasionat
Masina: Citroen C5 2.0 HDI 2004

Mesajde mbc » Sâm 23-Iul-2011 08:40

ce facea masina de ai schimbat volanta? cum se comporta? ce nu mergea bine?
"If in doubt, flat out!"

danutz
pasionat

Mesajde danutz » Sâm 23-Iul-2011 12:51

costel_caras scrie:probleme cu volanta am avut deoarece masina am cumparat-o si eu la rindul meu de la cineva care terminase leasingul,pe carte eu apar primul proprietar,iar respectivul nu a avut grija de ea mai deloc,drept pt care chiar daca cu volanta veche s-ar mai fi putut circula am crezut de cuviinta ca nu vreau si eu la rindul meu sa imi bat joc de masinuta cum a facut celalat.Drept pt care am inceput sa schimb pe ea tot ce am putut schimba(nu ca ar avea alte probleme ascunse....daca era puteam sa spun ca nu am facut nici o interventie si totul este super ok la ea)In orice caz daca esti sincer si faci un lucru bun pt masina ,avind grija de ea si acest lucru este pus cu semnul intrebarii de unii... atunci inseamna ca unii forumisti nu fac decit sa stearga praful de pe tastatura.Pompa am schimbat-o in cele din urma sh,era ars si calculatorul la ea si pompa hidraulica defecta.Masina sta pe burta de 4 luni.Multumesc lui Mesersmith pt ajutorul pe care mi la oferit pina in prezent,sunt cel care te-a deranjat cu aceasta problema ,din Iasi.Am schimbat vreo 4 pompe pina in prezent si de fiecarte data fara succes(intradevar nici timpul nu imi da voie sa fiu la masina,fiind plecat mai tot timpul )ba nu e bun calculatorul ba nu e bun motorasul, ba nu se potriveste calculatorul....si da am auzit de Lexia ca sa raspund la o alta intrebare a unui forumist,ba chiar nu cred sa existe in tarisoara asta draga vreo masina care sa fii avut atitea diagnoze.Oricum cica acum pompa e buna dar nu se potriveste calculatorul pompei cu culatorul masinii sise poate scimba cu alt calculator identic ca an de fabricatie si tip.Dar eu nu mai rezist...capitulez. Sau poate reusesc sa o rezolv ...ca sincer nu as vindeo ca unafara de aceasta problema sunt chiar incintat de ea .Scuze pt intirzierea raspunsului pe forum dar nu prea imi omor timpul ca nu prea il am ,in fata lui.si ca un raspuns pt circotasi,masina nu are defecte ascunse,pur si simplu mi-a ajuns cutitul la os.nu mai am putere nici financiara nici morala sa mai continui,doar daca se intimpla o minune.Multumesc si daca sunteti vreounul din iasi aveti grija de masinuta si mergeti in alt oras ca aici........E JALE !

Salutare ! In ce ma priveste, nu pun la indoiala faptul ca ai schimbat cele sustinute la masina, pt ca oricum nu am de gand sa cumpar masina si as fi ipocrit sa fac critici pe acest lucru.Ma mira doar faptul ca o volanta se poate duce la 100.000 km; eu am vandut una de pe C 5 I care avea 200.000 km si era stas.Oricum, la pretul asta masina ar fi pomana, tinand cont ca noua a costat vreo 20.000 de euroi, de aia ziceam ca mai bine perseverezi si poate rezolvi buba decat s-o dai de pomana.Poate dai macar de cineva dispus sa-ti dea piesa si sa o si primeasca inapoi in caz de nepotrivire, ceea ce e cam greu in zilele astea, pt ca nu stii cu cine ai de-a face.Si totusi ce difera intre calculatoare, de nu se potrivesc cu BSI-ul, cu toate ca pompele de la H 3 sunt cam la fel?(am inteles ca din ansamblul hidraulic difera doar pompa intre C 5 I si II-la mine motorasul s-a potrivit, dar nu stiu cum e cu calc.)In ce priveste Iasi-ul, e jaleeeee!! am facut si eu ceva drumuri pe acolo si e dezastru-si eu tot din judet sunt de loc :) Rabdare si nu dispera !

costel_caras
just curious

Mesajde costel_caras » Sâm 23-Iul-2011 13:41

pt mbs. incepuse sa-mi tremure volanul de parca as fi stat eu vreo 2 zile la -15 grade afara si ziceai ca are saraca Parkinson nu alta,iar cu presupusul si-au dat mai multi ..ba ca e nu stiu ce tampon motor--ok schimbale pe amindoua,ba ca e nu stiu ce problema de alimentare--ok fa diagnoza,ba ca e volanta ba ca e cutia.Noroc de un prieten care a lucrat la un service celebru din Iasi de auto frantuzesti nu dau numele ca oricum cine e din localitate stie de acest nemaipomenit service care da pe afara de meseriasi....prosti inculti cu preturi numai de japca...ma rog ,denaturez subiectul discutiei,dar ca sa ma razbun si sa ma calmez ...feritiva de Servunion,dealer Peugeot..dotari super dar.. atit.Ma rog,am constatat ca e volanta si am schimbat-o,adusa de niste prieteni din Franta,noua la pretul de 1200 ron(bineinteles cu tot cu profitul lor)dar multumit.Concluzie>si in relanti tremura si vibra de zicea ca are frisoane.

costel_caras
just curious

Mesajde costel_caras » Sâm 23-Iul-2011 13:44

oricum mersi mult pt sustinere si sincer sa fiu nu imi doresc sa scap de ea daca imi rezolv problema,dar pur si simplu am predat pe moment armele.Poate ma mai calmez si imi schimb parerea.Oricum multumesc !

iuliu m.
pasionat

Mesajde iuliu m. » Sâm 23-Iul-2011 14:53

Chiar daca intra cineva in logica ta, si vrea s-o cumpere, 6000 e enorm pentru o masina "de piese", nefunctionala...
Ca sa ai pretentia la "pretul pietei", trebuie ca masina sa mearga "pe drum", normal, ca orice masina.
Daca vrei s-o vinzi ca "defecta", atunci vreo doua mii...... :lol:
Ma rog....
Multa bafta!

viorelovidiu
pasionat
Masina: Citroen C6 2010 3.0HDI Exclusive
2: Ex: 3 x Citroen c5 2005 (2.0i, 2.0hdi, 2.2hdi)

Mesajde viorelovidiu » Sâm 23-Iul-2011 15:30

eu am ansamblul pompa bhi a fost de pe un seria 2 benzina 2.0 daca te ajuta cu ceva let me know
Citroen C6 2010 3.0HDI Exclusive 280cp dpf off 8)

danutz
pasionat

Mesajde danutz » Sâm 23-Iul-2011 15:31

iuliu m. scrie:Chiar daca intra cineva in logica ta, si vrea s-o cumpere, 6000 e enorm pentru o masina "de piese", nefunctionala...
Ca sa ai pretentia la "pretul pietei", trebuie ca masina sa mearga "pe drum", normal, ca orice masina.
Daca vrei s-o vinzi ca "defecta", atunci vreo doua mii...... :lol:
Ma rog....
Multa bafta!

Hai sa nu exageram cu epitetele, colegu ! [-X [-X Omul poate vrea sa dea masina la un pret rezonabil si nu unui samsar care sa-i dea 2000 cum sustii tu, o face cu 200-300, si apoi o marita cu 6500.Iar faptul ca o numesti masina pt piese, sa fim realisti...daca-ti pica electromotorul, nu ai bani sa iei altul, iar masina nu-ti merge, ai da-o pe a ta cu 1000 euro, pt piese, fiind nefunctionala????Banuiesc ca nu, dar asta e logica mea-si sper ca nu numai.Sau poate vrei tu sa-i dai alea 2000? :roll: Nu cred ca-si au rostul aici comentariile legate de pret, marfa etc. pt ca nu cred ca-l cunosti pe om si nici masina, precum nici eu, dar hai sa nu dam dovada de nesimtire si mai bine ne abtinem.Dar am observat in multe posturi cum sar unii care- il citez pe Costel "sterg doar praful de pe tastatura " prin postari, pt ca nu ai nimic util de invatat, doar polemici contradictorii.Scuze daca am deranjat cumva, dar asta e parerea mea si sper sa o iei in nume de bine ! :?
P.S.Costele, de ce nu incerci la Suceava-Fetcom se numeste reprez.Citroen(nu e asa departe )?Din 2006 acolo am fost mereu pt diverse mici probleme si nu am fost niciodata nemultumit.Si cred cu placere ca au mecanici buni, problema cu motorul pompei la mine la ei s-a rezolvat.Bafta !

Înapoi la “Hidraulica - C5 I-II”