VIND C 5 FABRICATIE 2007-PROBLEME POMPA HIDRAULICA
Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica
-
- just curious
multumesc pt sfaturile bune si pt remarcile mai acidulate,care,nu le mai comentez din simplu motiv ca si ele isi au rostul lor in contextul acestei discutii si poate au si un caracter didactic in cele din urma si mai sunt ,analizindule,binevenite.poate in disperarea mea am gresit postind acest topic si poate era mai bine daca ma calmam si incercam sa gindesc la ,,rece,, situatia.Oricum imi doresc ca sa nu fiu omul negru din acest forum si sa se arunce remarci acidulate unu catre altul,pt ca cu toate ca este si un astfel de topic nu vad totusi normal sa ne certam. Si sa reiau probabil cum ar fi trebuit de la inceput iata istoricul problemei mele:la inceput s-a masurat la pompa mea motorasul si s-a constat ca e ars.ok-l-am bobinat.apoi s-a constat ca de fapt era dusa si pompa cu totul(parte hidraulica+calculator)schimba 3 pompe dar de ani diferiti,de la SH,fara sa le platesc,am procedat cum se face--pompa trimisa sigilata cu insemne cu tot(dar am platit transportul,normal),nu se potriveste (din ce mi-au spus mecanicii)calculatorul pompei cu cel al masinii.Pompa an de fabricatie 2007 nu am gasit la dezmembrari ,iar la reprezentanta cind am vrut sa-i fac o constatare,cu toate ca-i mai facusem deja...nici nu mai stiu nr. de cite ori,dar am vrut sa o fac intr-un service autorizat,nu mi-a garantat ca imi poate rezolva problema decit daca ii cumpar totul nou.Si daca numai pt schimbat cablajul iti ia 1700 ron,atunci platit la ora interventia+pompa noua+ulei+lexia+cine stie ce mai gaseau ei...unde ajungeam?!In fine in cele din urma am apelat la cineva care se pricepe,care lucreaza in domeniu,dar are aceasi problema...iti garantez numai daca e noua,incercam si cu sh,dar nu garantez.Am pus o pompa din cele 3 incercate,care ridica fata si spatele insa cind ii dadea comanda se ridica intruna .Nu am fost de acord si am mai incercat o varianta cu o pompa cu comanda sport,dar se ridica numai fata.Am optat sa ma intorc la cea de dinainte,chiar daca numai provizoriu pina voi gasi una compatibila ca si an de fab. Stupefactie,cind am montat-o din nou dupa ce in prealabil o achitasem,stiind ca este buna,nu a vrut sa o mai ridice decit partea fata.Mentionez ca cei care se ocupa in prezent au lucrat la reprezentanta si cunosc toate problemele ce pot aparea(releu,cintar punte,etc,).Multumiri din nou celor care mau incurajat,multumiri pt sfaturi,scuze inca odata ca am deschis acest topic cu stingul,insa am facut-o intru-n exces de furie si imi asum si remarcile mai putin pozitive,insa imi doresc sa rezolv problema,nu sa par un samsar cum am fost apostrofat de un coleg forumist si ca masina are probleme ascunse si vreau sa scap de ea.Nu vreau sa scap de ea dar....rabdarea isi are limite.MULTUMIRI SI SCUZE INCA O DATA
daca pompa si calculatorul erau noi trebuia sa aiba garantie 1 sau 2 ani , nu i-mi mai amintesc cat mi-au dat cei de la FETCOM Suceava . sunt de minune acesti oameni . i-ti dau un nr. de tel. al baiatului care mi-a schimbat mie pompa in cazul in care nu poti ajunge la d-nii khan-mesersmith sau mihaistan , . 0745863895 ciprian. bafta.
nu cred ca ma cunosti destul pt a ma caracteriza intr-un anume fel,
Nici nu am incercat! Ceea ce tu, insa, ai facut referitor la mine. Si anume , aici:
Nu cred ca-si au rostul aici comentariile legate de pret, marfa etc. pt ca nu cred ca-l cunosti pe om si nici masina, precum nici eu, dar hai sa nu dam dovada de nesimtire si mai bine ne abtinem.
Aici te lansezi in tot felul de caracterizari si etichetari(indirecte dar extrem de grosolane/insultatoare) pe care, ai grija sa-i rogi pe ceilalti sa nu cumva sa le "foloseasca" ("impotriva " ta, probabil...).
Nu zau? De ce oare? Tu detii adevarul absolut si esti singurul care are dreptul asta (sa le foloseasca)?
Week-end placut!
- buda.nicolae
- pasionat
Stimati colegi cred ca e de ajuns cu polemica! Cred ca fiecare dintre noi si-a spus parerea personala, poate ca ne-am si precipitat un pic, am facut remarci mai acidulate, insa toate acestea au si un rol educativ-formativ. Mai bine renuntam la aceste remarci si incercam sa-i dam un sfat bun sau sa il indrumam la un service sau la un meserias bun precum a facut si colegul nostru maxim cu cateva posturi mai sus.
Cred ca colegul costel_caras si-a dat seama unde, ce, cu ce sau daca a gresit cu ceva in postarile facute!
Va doresc o seara placuta tuturor!
Cred ca colegul costel_caras si-a dat seama unde, ce, cu ce sau daca a gresit cu ceva in postarile facute!
Va doresc o seara placuta tuturor!
-
- just curious
probleme pompa hidraulica rezolvat
Salutare stimati colegi!De aseara am rasuflat si eu usurat si o spun cu bucurie ca am rezolvat in cele din urma problema suspensiei la masinuta mea,bineinteles cu ajutorul moral si al vostru dar si cu ajutorul ...banilor,schimbind pompa hidraulica cu una noua,in garantie,lasand in urma nervii intinsi la maxim atit ai mei cit si al mecanicilor care sau ocupat de ea,de altfel niste baieti de treaba.In sfirsit sunt mai linistit,dar cu buzunarul mai gol de vreo1200 euro,per total.Peripetiile pe care le-am avut eu nu le doresc nici la dusmanii mei,insa pot sa inchei un capitol negru pt nervii si rabdarea mea .Mai am mici probleme de rezolvat si apoi pot sa spun ca abia astept sa rup soselele cu bombonica mea nervoasa!Toate cele bune si scuze daca am deranjat cu subiectul postat de mine cu vinzare auto.Nu ma gindesc sa renunt inca la ea.Nu dupa ce am patimit atit!Oricum dupa aceasta experienta am invatat multe,(cu toate ca am mai ramas cu o pompa de suspensie in plus,alt model decit cel al meu care nu se lovea cu softul calculatorului meu)SH e bun ca pret dar nu esti sigur niciodata daca vrei sa risti indeajuns
- mesersmith
- Moderator - C5
- Masina: C5 III
- 2: C5 II
- 3: Peugeot 308
-
- pasionat
- viorelovidiu
- pasionat
- Masina: Citroen C6 2010 3.0HDI Exclusive
- 2: Ex: 3 x Citroen c5 2005 (2.0i, 2.0hdi, 2.2hdi)
Înapoi la “Hidraulica - C5 I-II”