Cand veneam de la serv am oprit la semafor si un copil tembel mi-a bagato in "fund" raspunsul dupa 4m de frana "scuze imi pare rau" nu ridicase nici permisul avea dovada.
Ajungand la asig sa facut constatarea si astept solutionarea dosar,dar in unul din articolele de saptamanile trecute unul din colegii de forum spunea ceva de genul ca i s-a montat un buclier "made in china" calitate proasta.
Ce ar trebui sa verific sa nu patesc la fel?
Masina este Xsara Picasso din 2002.
Va multumesc pentru sfaturi.
Eveniment nefericit(accident)
Moderator: Echipa Tehnica
- dj01fad
- demolition man
- Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
- 2: C5 tourer 2.2 204
- 3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!
sunt obligati sa iti despagubeasca reparatia la reprezentanta marcii. te duci si le spui ca repari masina la citroen. daca fac pe nebunii, le ceri sa iti dea explicatii (comunicare) IN SCRIS in care sa iti spuna ca nu vor sa despagubeasca reparatia la citroen, si motivele. iti spun eu sigur ca nu o sa faca asta, si o sa inchida gura. dupa cum spuneam, ei calculeaza despagubirea dupa audatex, care tine seama de marca masinii, si piese numai pe origine, asa ca e irelevant pentru ei la ce service ai lucra daca pui piese originale. normal, nu se compara pretul, e ceva de genul 2500 lei una originala si fro 500 lei una chinezeasca sau mai stiu eu de care. ca sa fim mai clari putin: nu te intereseaza cu cine au ei contract sau nu! contract inseamna ca platesc reparatia cand au chef, iar daca nu au contract, trebuie sa plateasca la momentul reparatiei. normal, nu o sa iti accepte sa ti-o repari la un service exclusivist, care are manopera 100 euro/ora, dar la firma mama nu au ce sa comenteze.
Niste excroci cei de la Carpatica,am primit raspunsul la dosar
-reparare bara de spate (chiar daca are santuri in material pe zona nevopsita fiind bara in 2 culori si mai are si denivelari ,cute)
-reparare absorbant soc (cum nustiu?)
-valoare proforma 390 ron
Ramane sa vad ce fac la service,sper sa dea negatie de reparare.
O zi buna.
-reparare bara de spate (chiar daca are santuri in material pe zona nevopsita fiind bara in 2 culori si mai are si denivelari ,cute)
-reparare absorbant soc (cum nustiu?)
-valoare proforma 390 ron
Ramane sa vad ce fac la service,sper sa dea negatie de reparare.
O zi buna.
-
- pasionat
...
din cate am citit pe forumuri, Carpatica ar fi cel mai nenorocit dintre asiguratori (atat RCA cat si CASCO)... exista vre-unul mai nesi decat astia?
beau cand sunt singur sau cand am cu cine...
- bereczky_sandor
- pasionat
-
- simpatizant
- Masina: Citroen Xsara Picasso 1.6Hdi
Re: Eveniment nefericit(accident)
marius74 scrie:Cand veneam de la serv am oprit la semafor si un copil tembel mi-a bagato in "fund" raspunsul dupa 4m de frana "scuze imi pare rau" nu ridicase nici permisul avea dovada.
Ajungand la asig sa facut constatarea si astept solutionarea dosar,dar in unul din articolele de saptamanile trecute unul din colegii de forum spunea ceva de genul ca i s-a montat un buclier "made in china" calitate proasta.
Ce ar trebui sa verific sa nu patesc la fel?
Masina este Xsara Picasso din 2002.
Va multumesc pentru sfaturi.
am avut si eu o prb asemanatoare, dar cu BCR-ul ca asigurator...au intocmit ei lista cu lucrarile ce trebuie efectuate de service, cu timp de manopera...masina am reparat-o la black fox...nu e perfecta dar e bine...
devizul intocmit de blackfox catre BCR nu are nici o legatura cu lista de lucrari intocmita de agentul de asigurari...
in plus masina am luat-o imediat de au reparat-o, costurile devizului ramanand in sarcina celor de la service...
plus ca agentul BCR m-a intrebat unde voi duce masina la reparat...dar nu a obiectat nimic in legatura cu service-ul citroen
Înapoi la “Citroen Xsara I-II - Berlina, Picasso”