are cineva o cutie de bx 1.9td tip be3 ?
ma intereseaza pentru un 405 turbo benzina 4x4 , si cam la ce turatie are 100km/h ?
cutie bx
Moderator: Echipa Tehnica
-
- pasionat
- Masina: Citroen C5 2.0 HDI 2004
bx td sunt motoare de 1.8 litri, nu 1.9. Uite aici niste specificatii, rapoartele cutiilor, poti calcula ce viteze ai:
http://www.automobile-catalog.com/auta_details1.php
Later edit: nu merge linkul cum ar trebui, da-i cautare pentru "citroen bx tzd turbo" si alege 1993 de exemplu si vezi detaliile complete, inclusiv de cutie de viteze.
http://www.automobile-catalog.com/auta_details1.php
Later edit: nu merge linkul cum ar trebui, da-i cautare pentru "citroen bx tzd turbo" si alege 1993 de exemplu si vezi detaliile complete, inclusiv de cutie de viteze.
"If in doubt, flat out!"
- dj01fad
- demolition man
- Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
- 2: C5 tourer 2.2 204
- 3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!
am niste maruntaie din cateva cutii be3 acasa. daca ai curaj sa faci bucati cutia, poti sa te apuci sa combini pinioane ca sa o lungesti pe aia de o ai. sau poti veni la mine si facem asta impreuna... cred totusi ca nu ai ce sa faci cu o cutie intreaga, daca diferentialul e afara. plus ca nu putem schimba pinionul de atac in cazul asta, trebuie sa il tii pe ala din cutia ta; deci... un hibrid cred ca e cel mai sigur.
eu totusi zic sa cumpar una , nu as vrea sa o stric pe asta ca ii foarte buna .
treaba e ca e aceeasi cutie ca si cea de tractiune fata doar ca in loc de diferential , are o teava cu caneluri , prin interioriul ei trece planetara din stanga si canelurii se inmufeaza in difful central si pe exterior este prins pinionul ala de merge pe pinionul de atac . Deci nu cred ca am nevoie de alt pinion , tocmai deasta zic sa incerc , cat poate sa fie o cutie de diesel. Si daca o desfacem ... eu cred ca nu mai avem cum sa nimerim noi distantierii aia la fel .
aaa si in afara de diferential , are si alt capac dar se potriveste , mam uitat eu acum pe net la o cutie be3 si sunnt identice , doar capacul ala difera , deci ar trebui sa mearga o cutie de diesel .
acum ramane problema sa gasesc una , dar vad ca nu prea are nimeni ......
treaba e ca e aceeasi cutie ca si cea de tractiune fata doar ca in loc de diferential , are o teava cu caneluri , prin interioriul ei trece planetara din stanga si canelurii se inmufeaza in difful central si pe exterior este prins pinionul ala de merge pe pinionul de atac . Deci nu cred ca am nevoie de alt pinion , tocmai deasta zic sa incerc , cat poate sa fie o cutie de diesel. Si daca o desfacem ... eu cred ca nu mai avem cum sa nimerim noi distantierii aia la fel .
aaa si in afara de diferential , are si alt capac dar se potriveste , mam uitat eu acum pe net la o cutie be3 si sunnt identice , doar capacul ala difera , deci ar trebui sa mearga o cutie de diesel .
acum ramane problema sa gasesc una , dar vad ca nu prea are nimeni ......

iubesc fiarele vechi pentru ca sunt mai spectaculoase decat plasticele de ultima generatie
- dj01fad
- demolition man
- Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
- 2: C5 tourer 2.2 204
- 3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!
pinionul de atac e imperecheat cu coroana, sau dupa caz, cu ce ai tu acolo. nu merge sa il pui pe alta coroana ca il crapi. au mai incercat si altii si a iesit prapad; am o cutie sparta pe jumate in lung din cauza asta, asa ca mare grija. nu iti face griji de distantieri, ca ii nimerim noi.
uite, iti mai vand un pont: a existat bx diesel 4x4, asa ca apuca-te de cautat.
uite, iti mai vand un pont: a existat bx diesel 4x4, asa ca apuca-te de cautat.