Doresc sa stiu daca si-a montat cineva instalatie GPL secventiala, eventual cu rezervor toroidal (in locul rotii de rezerva) si care sunt impresiile utilizarii acesteia pana acum.
Am oferta de la
http://www.autogpl.ro/index.php?option= ... Itemid=112
pentru Tomasetto STAG 300+ cu achizitionarea acesteia in rate de la Praktiker.
GPL-alternativa celor 25%
Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica
-
- pasionat
- Masina: Citroen C5, benzină 2.0, Hydractive 3+
GPL-alternativa celor 25%
Cand voi muri, vreau sa mor linistit in somn, ca si bunica. Nu vreau sa mor tipand ca ceilalti pasageri din masina.
-
- pasionat
- Masina: Citroen C5 1.6 Hdi 80kw 2005
- 2: Ford Ka 1.3i 55kw 2005
Nu stiu sa-ti zic nimic despre Tomasetto, nu cunosc firma. Am un coleg de servici,are BRC, secventiala cu butelie toroidala pe o Alfa 147.Are parcursi 25000 de Km pe gaz si este foarte multumit.Nu a avut nici o problema cu masina pana acum iar cheltuielile cu carburantul s-au redus la jumatate.Eu cred ca merita investitia.
-
- pasionat
Imi cer scuze daca nu am fost mai exact. Ma intereseaza daca pe C5 are cineva montata o astfel de instalatie, pentru ca pe alte marci de masini am vazut si acel atat Tomasetto STAG 200-300 cat si BRC. Are un vecin pe un C4 dar e plecat in Grecia si, oricum, ma intereseaza doar pentru C5.
Multumesc inca o data.
Multumesc inca o data.
Cand voi muri, vreau sa mor linistit in somn, ca si bunica. Nu vreau sa mor tipand ca ceilalti pasageri din masina.
-
- pasionat
Multumesc, insa doream sa stiu daca printre noi se afla utilizatori GPL/C5. Din punct de vedere al reclamei, mai toate firmele mentioneaza si C5 ca beneficiar al sistemelor BRC sau Tomasetto insa nu am nevoie de puncte de vedere subiective.
Oricum, multumesc pentru link. Am gasit pe forumul BMW multe persoane ce si-au pus inclusiv pe X6 (dar numai BRC la un pret de peste 2000 euro pentru faptul ca au cai multi si cilindri pe masura) si spuneau ca nu simt nici trecerea pe gaz si nici vreo reducere a puterii in fortaj (depasiri, demaraj etc.).
Oricum, multumesc pentru link. Am gasit pe forumul BMW multe persoane ce si-au pus inclusiv pe X6 (dar numai BRC la un pret de peste 2000 euro pentru faptul ca au cai multi si cilindri pe masura) si spuneau ca nu simt nici trecerea pe gaz si nici vreo reducere a puterii in fortaj (depasiri, demaraj etc.).
-
- pasionat
- Masina: Citroen C5 2.0 HDI 2004
GPL s-a pus si pe BMW m5, deci nu asta e problema. Nu o sa simti la fel de mult pierderea de putere de la 300 de cai la 250 cat o sa simti de la 137 la 100. Faza e ca si la instalatiile de gaz se fac reglari multiple iar o firma adevarata de GPL iti poate seta astfel incat tu cu casti pe urechi sa nu iti dai seama daca mergi pe gaz sau pe benzina. Suna un pic diferit pe gaz.
"If in doubt, flat out!"
-
- pasionat
- Masina: Citroen c5 hdi
- 2: Vw t5-2.5tdi
- 3: Chrysler Grand voyager
scuze de intarziere eu si cu jony avem amandoi pe c5 montate instalatii tomasetto cu stag 300.masinile merg brici cu un consum mixt undeva 10-11%.daca mergi pana in 100km/h in afara cam 8,5-9 scoti iar la 130-140 cu clima pusa pe autostrada cam 11-13%.eu am deja 50mii km cu instalatia si este ok si cu incredere iti recomand