acum ca ai pomenit, mi-am amintit si eu ca imi suna mai in primavara-vara, chiar acum nu l-am mai auzit demult

Moderator: Echipa Tehnica
mihai ham scrie:Da cam tot pe acolo e si la mine.Am fost azi la reprezentanta,m-am plimbat cu sefu'de service un tip foarte calm...care a pipait si ascultat fiecare cm din bord si pe langa el,concluzionand ca zgomotul se aude tot din bord pe undeva inauntru in dreptul gurilor de ventilatie(mai in spatele lor).Maine o duc sa stea mai mult pe ea sa rezolve zgomotul
La mine face doar cand este subturata masina ,intra in rezonamta odata cu trepidatul motorului.
mihai ham scrie:Ce sa-ti zic,am vb la service si sincer am ajuns la concluzia ca e o nebunie sa desfac bordul sa caute ceva ce se aude din cand in cand.........asa ca am lasat greierasul acolo,care vad ca azi a avut liber,ca nu sa mai auzit nimic.Ar fi bine sa ramana mut.
Mi-am pus ieri alarma si sunt f multumit de ea...este alarma dedicata masinilor grupului P.S.A,Meta se numeste firma producatoare si se activeaza/dezactiveaza direct din cheia masinii.
mbc scrie:Zi te rog mai multe detalii in legatura cu alarma. Cat a costat? are senzori de miscare sau volumetrici sau ceva sau de bazeaza strict pe deschidere usilor? In cazul in care descui usile din telecomanda (a masinii am inteles) si nu deschizi nici o usa fizic, dupa 1 minut sau 30 de secunde sau cat usile masinii se inchid. 1. Se armeaza si alarma? 2. Daca nu, ce se intampla cand apesi butonul de deschidere a usilor? Se deschid usile si alarma ramane dezactivata? Ma intereseaza practic, nu teoretic.
merci
mihai ham scrie:mbc scrie:Zi te rog mai multe detalii in legatura cu alarma. Cat a costat? are senzori de miscare sau volumetrici sau ceva sau de bazeaza strict pe deschidere usilor? In cazul in care descui usile din telecomanda (a masinii am inteles) si nu deschizi nici o usa fizic, dupa 1 minut sau 30 de secunde sau cat usile masinii se inchid. 1. Se armeaza si alarma? 2. Daca nu, ce se intampla cand apesi butonul de deschidere a usilor? Se deschid usile si alarma ramane dezactivata? Ma intereseaza practic, nu teoretic.
merci
Alarma a fost 570 ron(nu am montat-o la reprezentanta,ci la un prieten care are firma de alarme,la reprezentanta doar mi-au activat-o cu Lexia),are senzori volumetrici care reactioneaza ffff promt(a facut cel mic zeci de incercari),are si senzor de soc(reglat nu asa de fin sa nu urle din orice),NU are preavertizare,iar cu incuiatul si descuiatul usilor voi proba mai tarziu si i-ti scriu.
mihai ham scrie:mbc scrie:asa. si dupa ce apesi butonul pentru deschidere, alarma ramane dezactivata, da?
Pai daca ti-am scris ca nu se activeaza.....normal ca ramane dezactivata
mihai ham scrie:mbc scrie:asa. si dupa ce apesi butonul pentru deschidere, alarma ramane dezactivata, da?
mbc scrie:mihai ham scrie:mbc scrie:asa. si dupa ce apesi butonul pentru deschidere, alarma ramane dezactivata, da?
Pai e normal dupa cum ma gandesc eu, dar tocmai aici am problema cu jaful meu de alarma, de aia te-am intrebat. Si am ajuns la un moment dat ca atunci cand apasam butonul se dezactiva alarma si se inchidea masina, iar cand mai apasam o data se se activa alarma si se deschidea masina si iti dai seama ce s-a intamplat in parcarea respectiva
Ok, merci de informatii.
mihai ham scrie:mbc scrie:mihai ham scrie:mbc scrie:asa. si dupa ce apesi butonul pentru deschidere, alarma ramane dezactivata, da?
Pai e normal dupa cum ma gandesc eu, dar tocmai aici am problema cu jaful meu de alarma, de aia te-am intrebat. Si am ajuns la un moment dat ca atunci cand apasam butonul se dezactiva alarma si se inchidea masina, iar cand mai apasam o data se se activa alarma si se deschidea masina si iti dai seama ce s-a intamplat in parcarea respectiva
Ok, merci de informatii.
Asta ramane dezactivata,chiar daca mai apas odata pe butonul de inchis dupa ce se inchid singure usile.
Cu multa placere
Înapoi la “Citroen C3 Picasso”
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator