Ajutor...LDS

sfere, dozatoare, pompe, LDS, etc Âşi tren de rulare.

Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica

daniel.sabine
simpatizant

Ajutor...LDS

Mesajde daniel.sabine » Dum 03-Iul-2011 17:40

Am o rugaminte cine poate sa-mi dea niste explicatii,, am schimbat uleiul de la hidraulik si in loc de LDS pentru citroen C5 Exclusive am bagat LHM+ si nu merge bine servo simti ca nu are putere si tremura volanu cum sa fac sa il schimb uleiul trebe spalata instalatia astept...multumesc :oops:

khan
Sef de Atelier

Mesajde khan » Mar 05-Iul-2011 22:05

ai cam pus-o! scoate-l si spala cu lds curat
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available

daniel.sabine
simpatizant

Mesajde daniel.sabine » Sâm 09-Iul-2011 21:55

multumesc am rezolvato deci dar am riscat greseala.... ATENTIE PENTRU TOTII CARE VOR SA SCHIMBE ULEIUL LA CITROEN C5 NUMAI ULEI LDS ESTE GARANTAT!!!
EU AM BAGAT ULEI LHM+ SI ACUM DINTRO DATA IMI CURGE TELESCOAPELE DIN SPATE FF TARE::::ULEIUL LHM+ ARE ACID SI ITI STRICA MASINA FFF REPEDE APOI PROBLEME CU SERVO::

mbc
pasionat
Masina: Citroen C5 2.0 HDI 2004

Mesajde mbc » Sâm 09-Iul-2011 22:49

Aici este o sticla de LHM Valvoline:
http://php.winparts.nl/thumb/Shop/Carpo ... .jpg?w=400

Cand am cumparat, ma intreaba nenea de la magazinul de piese auto:
Nenea: Pentru ce masina va trebuie?
Eu: Citroen Bx TZD Turbo di...
Nenea: Nu merge!
Eu: Poftim?
Nenea: Nu dom'le uitati si pe eticheta, este pentru Citroen C5!
Eu: Nu dom'le e pentru BX. NU MERGE PE C5 ca e altceva, nu e verde.
Nenea: Eu va dau dar luati pe cont propriu!
Eu: Da dom'le da...

Deci nu e exclus ca ceva de genul asta sa se fi intamplat si aici.
"If in doubt, flat out!"

daniel.sabine
simpatizant

Mesajde daniel.sabine » Dum 10-Iul-2011 12:41

da sall nu chear asa deci l-am cumparat si atat nu am prea intrebat despre ulei detalii..si m-a costat..

buda.nicolae
pasionat

Mesajde buda.nicolae » Dum 10-Iul-2011 20:46

Buna seara! Parca mai era un inlocuitor al uleiului hidraulic, mai bine zis o completare a acestuia pentru tarile cu o clima foarte rece, era DA! Aceleasi specificatii, acelasi lucru, insa mai rezistent la conditii extreme (bineinteles in tara noastra nu se preteaza sau poate nici nu o sa gasesti asa ceva)!

buda.nicolae
pasionat

Mesajde buda.nicolae » Dum 10-Iul-2011 21:02

Apropo de hidraulicul LHM de la Valvoline - rusineeeeeeeeee. Ar trebui ca sa-i dam in judecata pe acestia deoarece au abuzat de imaginea Citroenului C5 phase 1 pentru a-si promova in continuare produsele. Aceasta se numeste PUBLICITATE MINCINOASA!!! Insa daca ai fi citit mai multe posturi de pe acest forum, ti-ai fi dat seama ca acest produs e o gluma proasta facuta de aceasta firma. Imi pare foarte rau pentru tine prietene, insa iar ajungem la concluzia ca PUBLICITATEA (cea vizuala) e inima produslui.
P.S. Un mare secret e acela ca produsele de calitate se vand singure, fara a fi nevoie de publicitate! Doar pentru produsele proaste ( nu in totalitate ) se apeleaza la publicitate! Asa ca inainte de a face orice lucru la masinuta intreaba un expert, chiar daca intrebi aici pe forum, cel putin pe mine m-au ajutat foarte mult, fara alte pretentii (cred ca ar trebui sa dau un tir de bere cinste acelora care mi-au dat sfaturi bune)! Atentie, sa nu crezi parearea neprofesionistilor, o sa-ti dai singur seama cine are habar si cine nu citind in fiecare zi posturile acestui Club!

daniel.sabine
simpatizant

Mesajde daniel.sabine » Lun 11-Iul-2011 20:08

sall..asa e am riscat deci daca va zic mie nu imi curgea ulei la amortizor spate dar dupa ce sa intamplat cu uleiul Lhm + am puso in parcare a inceput a fi pete se ulei si tot mai tare acum imi curge ....greseala te invata..ATENTIE!!! dar te si costa....
Imagine

mbc
pasionat
Masina: Citroen C5 2.0 HDI 2004

Mesajde mbc » Lun 11-Iul-2011 21:43

LHM e mineral, LDS e sintetic parca, tot sistemul a fost conceput pentru un alt fel de ulei si acum l-ai dat peste cap. Suna a reparatie scumpa per total, sa stii.
"If in doubt, flat out!"

laci_troen
simpatizant

LDS

Mesajde laci_troen » Mie 17-Aug-2011 21:55

Salut Daniel s-ar putea ca scurgerea sa nu fie de la lhm exista coliere pt burdufele spate cu surub si ar putea rezolva problema cel putin din poza postata eu asa vad.

Înapoi la “Hidraulica - C5 I-II”