C3 Picasso

Forum de discutii generale despre Citroen C3 Picasso. Numai ce nu se incadreaza in categoriile de mai jos.

Moderator: Echipa Tehnica

Adi78
pasionat

Mesajde Adi78 » Mie 17-Aug-2011 08:28

Da, il am si eu, la mine este ceva cu fixarea plasticului care tine "ceasurile", daca il tin cu mana, nu mai suna. Cred ca se poate fixa cu ceva pana de cauciuc, sa fie neagra si sa nu se vada...
acum ca ai pomenit, mi-am amintit si eu ca imi suna mai in primavara-vara, chiar acum nu l-am mai auzit demult :), poate a mai intrat mizerie sau ceva pe acolo de nu mai suna :lol:

mihai ham
pasionat

Mesajde mihai ham » Mie 17-Aug-2011 11:39

Da cam tot pe acolo e si la mine.Am fost azi la reprezentanta,m-am plimbat cu sefu'de service un tip foarte calm...care a pipait si ascultat fiecare cm din bord si pe langa el,concluzionand ca zgomotul se aude tot din bord pe undeva inauntru in dreptul gurilor de ventilatie(mai in spatele lor).Maine o duc sa stea mai mult pe ea sa rezolve zgomotul
La mine face doar cand este subturata masina ,intra in rezonamta odata cu trepidatul motorului.

mihai ham
pasionat

Mesajde mihai ham » Mie 17-Aug-2011 11:45

mihai ham scrie:Da cam tot pe acolo e si la mine.Am fost azi la reprezentanta,m-am plimbat cu sefu'de service un tip foarte calm...care a pipait si ascultat fiecare cm din bord si pe langa el,concluzionand ca zgomotul se aude tot din bord pe undeva inauntru in dreptul gurilor de ventilatie(mai in spatele lor).Maine o duc sa stea mai mult pe ea sa rezolve zgomotul
La mine face doar cand este subturata masina ,intra in rezonamta odata cu trepidatul motorului.

P.S. La mine face doar dupa ce merg un timp cu masina...''la rece'' nu face.

Adi78
pasionat

Mesajde Adi78 » Vin 19-Aug-2011 13:36

la mine e clar plasticul acela care incadreaza ceasurile, dar... s-a rezolvat de la sine in timp, nu am fost cu ea la service pentru asta, facea cateodata, nu conta ca era rece sau cald motorul, nici ca era rece sau cald afara. ma bucur ca nu mai face :)

mihai ham
pasionat

Mesajde mihai ham » Vin 19-Aug-2011 14:26

Ce sa-ti zic,am vb la service si sincer am ajuns la concluzia ca e o nebunie sa desfac bordul sa caute ceva ce se aude din cand in cand.........asa ca am lasat greierasul acolo,care vad ca azi a avut liber,ca nu sa mai auzit nimic.Ar fi bine sa ramana mut.
Mi-am pus ieri alarma si sunt f multumit de ea...este alarma dedicata masinilor grupului P.S.A,Meta se numeste firma producatoare si se activeaza/dezactiveaza direct din cheia masinii.

mihai ham
pasionat

Mesajde mihai ham » Vin 19-Aug-2011 14:28

mihai ham scrie:Ce sa-ti zic,am vb la service si sincer am ajuns la concluzia ca e o nebunie sa desfac bordul sa caute ceva ce se aude din cand in cand.........asa ca am lasat greierasul acolo,care vad ca azi a avut liber,ca nu sa mai auzit nimic.Ar fi bine sa ramana mut.
Mi-am pus ieri alarma si sunt f multumit de ea...este alarma dedicata masinilor grupului P.S.A,Meta se numeste firma producatoare si se activeaza/dezactiveaza direct din cheia masinii.

P.S....Si senzori de parcare(tot Meta)direct pe suportul de numar....foarte practici si cu foarte buna precizie

mbc
pasionat
Masina: Citroen C5 2.0 HDI 2004

Mesajde mbc » Vin 19-Aug-2011 14:31

Zi te rog mai multe detalii in legatura cu alarma. Cat a costat? are senzori de miscare sau volumetrici sau ceva sau de bazeaza strict pe deschidere usilor? In cazul in care descui usile din telecomanda (a masinii am inteles) si nu deschizi nici o usa fizic, dupa 1 minut sau 30 de secunde sau cat usile masinii se inchid. 1. Se armeaza si alarma? 2. Daca nu, ce se intampla cand apesi butonul de deschidere a usilor? Se deschid usile si alarma ramane dezactivata? Ma intereseaza practic, nu teoretic.

merci
"If in doubt, flat out!"

mihai ham
pasionat

Mesajde mihai ham » Vin 19-Aug-2011 14:54

mbc scrie:Zi te rog mai multe detalii in legatura cu alarma. Cat a costat? are senzori de miscare sau volumetrici sau ceva sau de bazeaza strict pe deschidere usilor? In cazul in care descui usile din telecomanda (a masinii am inteles) si nu deschizi nici o usa fizic, dupa 1 minut sau 30 de secunde sau cat usile masinii se inchid. 1. Se armeaza si alarma? 2. Daca nu, ce se intampla cand apesi butonul de deschidere a usilor? Se deschid usile si alarma ramane dezactivata? Ma intereseaza practic, nu teoretic.

merci

Alarma a fost 570 ron(nu am montat-o la reprezentanta,ci la un prieten care are firma de alarme,la reprezentanta doar mi-au activat-o cu Lexia),are senzori volumetrici care reactioneaza ffff promt(a facut cel mic zeci de incercari) :D ,are si senzor de soc(reglat nu asa de fin sa nu urle din orice),NU are preavertizare,iar cu incuiatul si descuiatul usilor voi proba mai tarziu si i-ti scriu.

mihai ham
pasionat

Mesajde mihai ham » Vin 19-Aug-2011 21:10

mihai ham scrie:
mbc scrie:Zi te rog mai multe detalii in legatura cu alarma. Cat a costat? are senzori de miscare sau volumetrici sau ceva sau de bazeaza strict pe deschidere usilor? In cazul in care descui usile din telecomanda (a masinii am inteles) si nu deschizi nici o usa fizic, dupa 1 minut sau 30 de secunde sau cat usile masinii se inchid. 1. Se armeaza si alarma? 2. Daca nu, ce se intampla cand apesi butonul de deschidere a usilor? Se deschid usile si alarma ramane dezactivata? Ma intereseaza practic, nu teoretic.

merci

Alarma a fost 570 ron(nu am montat-o la reprezentanta,ci la un prieten care are firma de alarme,la reprezentanta doar mi-au activat-o cu Lexia),are senzori volumetrici care reactioneaza ffff promt(a facut cel mic zeci de incercari) :D ,are si senzor de soc(reglat nu asa de fin sa nu urle din orice),NU are preavertizare,iar cu incuiatul si descuiatul usilor voi proba mai tarziu si i-ti scriu.

Daca se descuie din telecomanda si nu se deschid usile,cand se inchid singure alarma nu se mai activeaza,se inchid doar din centralizata masinii.

mbc
pasionat

Mesajde mbc » Vin 19-Aug-2011 21:56

asa. si dupa ce apesi butonul pentru deschidere, alarma ramane dezactivata, da?
"If in doubt, flat out!"

mihai ham
pasionat

Mesajde mihai ham » Vin 19-Aug-2011 22:20

mbc scrie:asa. si dupa ce apesi butonul pentru deschidere, alarma ramane dezactivata, da?

Pai daca ti-am scris ca nu se activeaza.....normal ca ramane dezactivata

mihai ham
pasionat

Mesajde mihai ham » Vin 19-Aug-2011 22:22

mihai ham scrie:
mbc scrie:asa. si dupa ce apesi butonul pentru deschidere, alarma ramane dezactivata, da?

P.S.Poti dezactiva doar senzorii volumetrici(e o procedura pui si iei de trei ori contactul intr-un interval scurt de timp),sau poti dezactiva de tot alarma daca inchui masina cu cheia(in broasca,nu din butoane)

mbc
pasionat

Mesajde mbc » Sâm 20-Aug-2011 13:12

mihai ham scrie:

Pai e normal dupa cum ma gandesc eu, dar tocmai aici am problema cu jaful meu de alarma, de aia te-am intrebat. Si am ajuns la un moment dat ca atunci cand apasam butonul se dezactiva alarma si se inchidea masina, iar cand mai apasam o data se se activa alarma si se deschidea masina si iti dai seama ce s-a intamplat in parcarea respectiva :)

Ok, merci de informatii.
"If in doubt, flat out!"

mihai ham
pasionat

Mesajde mihai ham » Sâm 20-Aug-2011 13:16

mbc scrie:
mihai ham scrie:

Pai e normal dupa cum ma gandesc eu, dar tocmai aici am problema cu jaful meu de alarma, de aia te-am intrebat. Si am ajuns la un moment dat ca atunci cand apasam butonul se dezactiva alarma si se inchidea masina, iar cand mai apasam o data se se activa alarma si se deschidea masina si iti dai seama ce s-a intamplat in parcarea respectiva :)

Ok, merci de informatii.

Asta ramane dezactivata,chiar daca mai apas odata pe butonul de inchis dupa ce se inchid singure usile.
Cu multa placere

mihai ham
pasionat

Mesajde mihai ham » Sâm 20-Aug-2011 13:16

mihai ham scrie:
mbc scrie:
mihai ham scrie:

Ok, merci de informatii.

Asta ramane dezactivata,chiar daca mai apas odata pe butonul de inchis dupa ce se inchid singure usile.
Cu multa placere

tot meta ai si tu?

Înapoi la “Citroen C3 Picasso”