SALUT

sfere, dozatoare, pompe, LHM, etc Âşi tren de rulare.

Moderator: Echipa Tehnica

PEDROSINO
just curious

SALUT

Mesajde PEDROSINO » Sâm 27-Aug-2011 22:16

AM SI EU UN CITROEN XANTIA 1.9TD AN 1995.O AM DE APROAPE 1 AN! DE 2 SAPTAMINI MI_A FOST ADUSA DIN TARA IN ITALIA DE O RUDA SI CAND A PLECAT A COMPLETAT CU LICHID HIDRAULIC CCA. 1,5 LT LHM DAR EU ULTIMA DATA CAND AM FOLOSIT_O AVEAM UN ALT FEL DE ULEI TOT HIDRAULIC DAR MAI DE DUZINA SA ZIC ASA.DE CAND A ADUSO JOACA TOATA DE DAU CU CAPUL DE PLAFON LA DENIVELARI SI NU STIU CARE AR PUTEA FI CAUZA.AM SPUS DE ULEIUL HIDRAULIC PTR CA M_AM GANDIT CA AR PUTEA FI CAUZA AMESTECAREA LOR!MA POATE AJUTA CINEVA SA NU DAU BANII PE SFERE SAU POMPA....DEGEABA!!!!MERSI

e.miron
pasionat
Masina: Xantia 2.0 HDI110

Mesajde e.miron » Sâm 27-Aug-2011 22:35

LOOSE THE CAPS

Ma omule nu mai scrie cu litere mari ca e un chin sa citeasca cineva si sa mai si inteleaga, sa nu mai vb de faptul ca a scrie cu litere mari e considerat a zbiera la ceilalti.

Pt suspensii nu exista mai multe tipuri de ulei ieftin si scump, exista doar LHM si atat.

Schimba repede de tot uleiul prezent in instalatie, spala depozitul si filtrele bine cu benzina si roaga-te sa nu ai garnituri busite pe undeva, apoi completeaza cu ulei LHM verde nou si nu o sa mai ai probleme.

Daca a trebuit sa completeze cu 1,5 l ulei doar pt un drum RO-IT atunci sigur ai pierderi masive pe undeva si asta doar datorita uleiului hidraulic de TAF sau buldozer sau ce altceva ai in instalatie. E 8 € litru omule, in IT nu cred ca e asa greu sa dai 32 € pe 4 litri si sa-l inlocuiesti.
Pacat de masina ca e superba, nu-ti bate joc de ea ca daca se supara si ea pe tine si trebuie sa faci RK la suspensii atunci o sa fie muuuult mai scump.

Sa o stapanesti sanatos.

Apropo, nu ar strica sa cauti un mecanic bun de Citroen sa se mai uite si la alte parti ale masinii.[u]

dj01fad
demolition man
Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
2: C5 tourer 2.2 204
3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!

Mesajde dj01fad » Dum 28-Aug-2011 02:08

problema cu duritatea suspensiei este de la sfere; te pot ajuta eu daca doresti sa vi pe la craiova. pe altcineva mai aproape de tine nu stiu.

alexsosi
pasionat
Masina: Citroen Xm 2.5 TD Exclusive
2: Citroen C6 2.7 HDI

Mesajde alexsosi » Dum 28-Aug-2011 09:42

sunt 120 km , si drumul bun
citroen my real passion

e.miron
pasionat
Masina: Xantia 2.0 HDI110

Re: SALUT

Mesajde e.miron » Dum 28-Aug-2011 10:24

PEDROSINO scrie:DE 2 SAPTAMINI MI_A FOST ADUSA DIN TARA IN ITALIA DE O RUDA

omul e in Italia.

cam greu sa vina in tara doar pt uitat la sfere.
De asta i-am zis sa caute pe acolo un mecanic bun de Citroen.

Înapoi la “Hidraulica - Xantia”