care este pretul de revanzare la un C4 ?

Forum de dicutii generale despre Citroen C4, C4 Picasso si Grand C4 Picasso: dotari, oferte, versus, posesori, etc.

Moderator: Echipa Tehnica

misu
simpatizant

care este pretul de revanzare la un C4 ?

Mesajde misu » Lun 14-Noi-2005 12:52

Salut !
Am cumparat pe firma mea un C4 ( platit integral aprox 16900 euro) de aproximativ 2 luni si am mers cu el 5600 km . Masina are urmatoarele caracteristici si dotari: C4 coupe rosu, motor diesel 1.6 HDI,110 cp, pavilion vitrat, jante aliaj,mp3 player, clima, proiectoare ceata.
In urma cu 1 luna am primit o oferta de job in Canada si zilele trecute am acceptat oferta. Ce pot sa fac acum cu masina ?? Se merita sa o vand sau sa o pastrez 1-2 ani intr-un garaj aici in romania in speranta ca ma voi intoarce ? Daca desfiintez firma ce se intampla cu masina ?? Ce se intampla cu garantia ? mai este valabila pentru urmatorul cumparator ?
Stiu ca daca o vand pierd destul dar nu stiu exact cam care ar fi pretul de revanzare :cry: . Poate ma ajuta cineva cu mai multa experienta in revanzarea masinilor .Astept orice sfat de la voi. :?
Mihai

DanCld
pasionat

Mesajde DanCld » Lun 14-Noi-2005 14:03

Dacă vrei să ĂŽl vinzi, va trebui să ceri un preţ cu minim 10% mai mic decât cel de listă. Poate chiar mai mic. Pentru celelalte ĂŽntrebări eu zic să apelezi la (un) contabil - el sigur ştie mult mai multe lucruri din legislaţia românească.

kata
pasionat

Mesajde kata » Lun 14-Noi-2005 14:42

cam aceesi problema o am si eu.

dupa ce am mai discutat cu baietii mai in varsta (adytzu :wink: ) am ajuns la concluzia ca mai bine o mai tin o perioada.

nu stiu cat de disperat esti tu sa faci rost de bani acum. din pacate daca te grabesti sa o vinzi pierzi f. mult... sa nici nu te gandesti la sub 25%.

daca are cin' sa se ocupe de ea un timp aici, mai bine mai asteapta pana vine oferta corespunzatoare.

2 ani e clar insa ca nu merita pastrata...
cand o sa ajungi in canada si o sa ai si tu un motor V6 nu o sa te mai gandesti la amaratu tau de 1.6. :twisted:

tartorul
pasionat

Mesajde tartorul » Lun 14-Noi-2005 15:55

Daca masina e pe firma si nu vrei sa pierzi garantia cand o vinzi, poti sa cedezi firma celui care cumpara masina. In felul asta masina o sa ramana pe firma si o sa fie valabila garantia.

Acum o sa fie mai greu sa gasesti pe cineva de acord sa iti preia si firma, avand in vedere ca (presupun) a avut activitate.
Fun Citroen

khan
Sef de Atelier

Mesajde khan » Lun 14-Noi-2005 16:05

cred ca se mai poate sa pastrezi proprietarul in acte (asta in caz ca nu vrei sa inchizi firma) si sa vinzi masina in fapt, fara sa faci actele pentru noul proprietar. asta da ca ai incredere sau daca ai o ruda care e dispusa sa o cumpere in felul acesta
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available

maximus
pasionat

Mesajde maximus » Mie 07-Dec-2005 23:05

daca ai cumparat masina pe firma si vrei sa o revinzi in mai putin de 4 ani parca trebuie sa returnezi T.V.A. pentru ca tu sigur ai bagat-o la cheltuieli pe firma
iar garantia nu se pierde deoarece garantia este data MASINI nu firmei
CITROEN C3 1.1i (vandut).
HYUNDAI ACCENT 1.5 CRDI 110CP.
OPEL COMBO 1.7 DTI 75 CP.

misu
simpatizant

Mesajde misu » Joi 08-Dec-2005 14:19

Multumesc pentru sfaturi ... din pacate inca nu am vandut masina.
Firma mea nu este platitoare de TVA .. avantaje si dezavantaje.
Daca stiti pe cineva interesat sa cumpere un c4 aproape nou (6500 km acum) va raman profund indatorat (o chemare in canada :P )

misu
simpatizant

Mesajde misu » Sâm 14-Ian-2006 12:27

Oferta pentru C4 este inca valabila. Daca este cineva interesat pls sa-mi scrie: mihaianghelescu@gmail.com .
Km 7900
pret 14500 euro

MARIAN
Admin CITROclub
Masina: Xantia 1.9TD VSX
2: C5 2.0 HDI 110CP

Mesajde MARIAN » Sâm 14-Ian-2006 13:46

Crezi ca era ne nesar sa postezi in 3 locuri ca sa ne dam seama ca vrei sa vinzi masina?
Daca erau doritori sunt convins ca te contactau.

misu
simpatizant

Mesajde misu » Sâm 14-Ian-2006 14:58

scuze .. totusi se incadreaza in fiecare categorie unde am postat ;)
daca am abuzat puteti sa stergeti posturile care sunt in plus.

Înapoi la “Citroen C4 - Berlina, Coupe, Sedan, Picasso”