Vreau si eu cateva pareri legate de chiptuning la C5
Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica
Vreau si eu cateva pareri legate de chiptuning la C5
Dat fiind faptul ca piata auto este sub orice critica ma gandesc sa scot masina de la vanzare pentru ca nu se merita pur si simplu si as dori sa ii fac ,printre multe altele , o marire a puterii motorului . Am citit diverse pareri pro si contra ,insa niciuna de la un proprietar de C5 ,asa ca daca este cineva pe aici care a facut asta ,sau stie macar detalii il rog sa ma informeze si pe mine .Se merita sa fac asta ? Afecteaza motorul cu ceva? Mai trebuie altceva schimbat ( piese ma refer ) ...etc .
If I can make it here ,I can make it anywere .
Da as fi interesat sa imi lasi pe pm datele lui de contact ,si in momentul cand fac rost de bani ( sper cat mai curand ) am sa iau legatura cu el. Totusi nu am auzit nimic referitor la motor ... tinand cont ca nu mai e ca nou ,are 224 000 km , il afecteaza cu ceva ,il forteaza prea rau ?
If I can make it here ,I can make it anywere .
Nu recomand resoftare la 2.0 hdi , fara un intercooler mai mare ! la drum lung nu este o problema mare insa in oras se incinge destul de mult . Fara o racire corecta si un traseu de intercooler adecvat , nu cred ca te poti bucura 100% .
Mototrul nu are nici o problema , resoftarea este in teorie o optimizare a softului ! tot ce poate strica un soft prost facut (si fara racire) este turbina .
Mototrul nu are nici o problema , resoftarea este in teorie o optimizare a softului ! tot ce poate strica un soft prost facut (si fara racire) este turbina .
TOTCITRO Serv & Customs Atelier dedicat Citroen / Intretinere si Upgrade
Din pacate nu ma ocup de resoftari , pentru ca nu este asa simplu sa te joci cu setarile masinii , la partea hardware pot ajuta pe oricine (intercooler, turbine , etc) . Mai sunt niste baieti la Buzau care fac treaba buna cu diesel direct pe dyno(un 530 fara dpf ,m`a alergat bine la brasov) , insa ma repet inainte de toate , o racire mai buna pe admisie !
TOTCITRO Serv & Customs Atelier dedicat Citroen / Intretinere si Upgrade
eu am facut resoftare la un 2,2 acum 4 zile ca am scos FAP si masina deja are probleme la turbina si nu stiu de ce? parca nu functioneaza in parametri si azi am fost din nou la aia si au zis ca am membrana sparta sau un furtun spart de pe geometrie...acum nu sstiu ce sa zic...oricum masina ca si forta dupa resoftare e ok..trage f bine dar cu turbina nu stiu...