Am 1 CX 2400 GTi din mai 1977 si un CX 2500 Turbo diesel din 85-86
Am nevoie pentru cel de-al doilea de urmatoarele:
_ suport motor
_ oglinda dreapta - cea electrica
_ masca fata
_ bara si spoiler fata - plastic
_ FILTRU AER pentru CX DIESEL 2500cmc turbo 70KW (cel cu capac metalic).
Cred ca pot face rost de manualele pentru CX tip I benzina şi CX tip II benzina si disel in format electronic.
CX TRD turbo
Moderator: Echipa Tehnica
-
- RETRAS LA PENSIE
Pentru filtru de aer, tai filtrul vechi pt a ramane capacul.
Nu vei putea curata cauciucul depus in interior, asa ca va trebui ars cu autogenul, lampa de benzina, etc. Il cureti frumos si ii dai cu vopsea spray.
Apoi cumperi filtru de duba Iveco (parca) si il prinzi cu capacul ramas.
Din pacate costa cam 1.000.000.
Cu restul pieselor, e problema mare.
Nu vei putea curata cauciucul depus in interior, asa ca va trebui ars cu autogenul, lampa de benzina, etc. Il cureti frumos si ii dai cu vopsea spray.
Apoi cumperi filtru de duba Iveco (parca) si il prinzi cu capacul ramas.
Din pacate costa cam 1.000.000.
Cu restul pieselor, e problema mare.
Eu am un CX TRD TURBO II de curand avariat fata, l-am luat la 260000 de km cu 1700 euro este din 1990. Cand l-am luat avea multe probleme(nu avea intercooler, avea bucsile bascule inferioare varza si o gramada de chit pe ea). Am apucat sa ii pun intercoler si sa ii schimb bucsile si pivotii si mi-am facut MASINA. Dupa accident pina reusesc sa o repar mi-am luat un Mercedes VITO si acum imi dau seama ce masina este CX-ul fata de Vito. Vedeam eu ca nu prea am cu cine sa discut pe sosea dar am crezut ca ceilalti nu au chef sa bage piciorul. Acum sa-ti dau cateva date:
Consum 90 - 110 Km/h = 6.7 - 7 %
peste 160 Km / h = 10 - 12 %
Viteza maxima (cu turbina putin uzata) 205 Km/h
Este genul de masina cu care daca vrei sa mergi economic o poti face, daca vrei sa mergi sport si sa-ti bati joc de BMW-isti(dar numai seriile 3 si 5) o poti face.
Concluzie: Daca vrei cu adevarat o MASINA si ai bani sa o intretii merita un CX TRD TURBO II (asta pana apare C6)
Ex:2 faruri + 2 semnalizatoare + capota + radiator apa + radiator A/C + intercooler = 2200 euro + TVA
PS daca stii pe undeva piese sau vreun CX turbo II neinscris trimite-mi si mie un Email.
Consum 90 - 110 Km/h = 6.7 - 7 %
peste 160 Km / h = 10 - 12 %
Viteza maxima (cu turbina putin uzata) 205 Km/h
Este genul de masina cu care daca vrei sa mergi economic o poti face, daca vrei sa mergi sport si sa-ti bati joc de BMW-isti(dar numai seriile 3 si 5) o poti face.
Concluzie: Daca vrei cu adevarat o MASINA si ai bani sa o intretii merita un CX TRD TURBO II (asta pana apare C6)
Ex:2 faruri + 2 semnalizatoare + capota + radiator apa + radiator A/C + intercooler = 2200 euro + TVA
PS daca stii pe undeva piese sau vreun CX turbo II neinscris trimite-mi si mie un Email.
- MARIAN
- Admin CITROclub
- Masina: Xantia 1.9TD VSX
- 2: C5 2.0 HDI 110CP
CristiT68 scrie:Este genul de masina cu care daca vrei sa mergi economic o poti face, daca vrei sa mergi sport si sa-ti bati joc de BMW-isti(dar numai seriile 3 si 5) o poti face.
Ooooo

Cat despre un turbo II neinmatriculat cred ca este foarte putin probabil sa gasesti asa ceva.
Bafta
Am ramas fara semnalizator in parcare
Stiti de unde pot face rost si cam la ce pret. Este modelul cu spoilere de plastic CX2500 Turbo 1986
Ma intereseaza si spoilerele si oglinzile
Ma intereseaza si spoilerele si oglinzile
-
- RETRAS LA PENSIE
-
- RETRAS LA PENSIE