stergatoare
Moderator: Echipa Tehnica
-
- pasionat
- Masina: Citroen C5 2.0 HDI 2004
Daca ai fi citit mai sus, ai fi vazut care sunt dimensiunile standard.
Faza cu 10 lamele naspa in loc de 1 stergatoare calumea e ca si cum ai lua 10 rable de la remat in loc sa iti cumperi o masina decenta. Ideea este ca fiecare face cum vrea, dar fa un test o stergatoare valeo pe stanga si o stergatoare naspa pe dreapta si o sa vezi diferenta chiar si cand sunt ambele noi.
Faza cu 10 lamele naspa in loc de 1 stergatoare calumea e ca si cum ai lua 10 rable de la remat in loc sa iti cumperi o masina decenta. Ideea este ca fiecare face cum vrea, dar fa un test o stergatoare valeo pe stanga si o stergatoare naspa pe dreapta si o sa vezi diferenta chiar si cand sunt ambele noi.
"If in doubt, flat out!"
- Rica
- Moderator - Bazar
- Masina: Peugeot 407 SW
daca vb cu mine nu multumesc
stii si tu ca depinde si ce ai in borcan,depinde de bratul stergatorului care apasa stergatorul
depinde de multe variabile
pentru mine e irelevanta firma
poti avea pe stanga la fel cu dreapta si o parte in soare o parte la umbra
te intreb ce se intampla ce cel care sta la soare?
cum va sterge in timp cel care sta la umbra?
sunt prea multe variabile sa ai un raspuns corect si relevant legat de un stergator
stii si tu ca depinde si ce ai in borcan,depinde de bratul stergatorului care apasa stergatorul
depinde de multe variabile
pentru mine e irelevanta firma
poti avea pe stanga la fel cu dreapta si o parte in soare o parte la umbra
te intreb ce se intampla ce cel care sta la soare?
cum va sterge in timp cel care sta la umbra?
sunt prea multe variabile sa ai un raspuns corect si relevant legat de un stergator
Toti isi fac probleme de kilogramele in plus, dar nimeni nu isi face probleme de creierul care este in minus...
Ce ciudat!
Ce ciudat!
-
- pasionat
am fost prin k-land la cumparaturi si am dat si peste stergatoare
am luat pe fata unu pt ca unu era schimbat de curand. am pus tot 48cm cum era si in stanga si vreau sa zic ca deocamdata sterge f bine
si a fost doar 8 lei. la sofer pot pune mai mare? ca vad ca mai multi a-ti scris dimensiuni de 61... la mine pe fata cum am zis unu era de 46 si unu de 48(sofer)

-
- pasionat
- Masina: Citroen C5 2.0 HDI 2004
rica: daca tu ai avut dimensiunile acelea, nu inseamna neaparat ca au fost corecte. si xantia din semnatura a avut din franta stergatoare aiurea (60 si 55). Dimensiunile standard sunt 60cm / 50 cm pe fata. Uitati si link:
http://www.wiperblades.co.uk/citroen-xa ... er-blades/
sergiuliku: dimensiunea de fabrica se potriveste cel mai bine. nimeni nu te opreste sa iti pui mai mici sau mai mari.
http://www.wiperblades.co.uk/citroen-xa ... er-blades/
sergiuliku: dimensiunea de fabrica se potriveste cel mai bine. nimeni nu te opreste sa iti pui mai mici sau mai mari.
"If in doubt, flat out!"
-
- pasionat
- Rica
- Moderator - Bazar
in schimb eu am alta problema
am rupta,sparta buata aia de platic care iese din bratul spate
o are careva?
cat este?
la capatul furtunului nu ar trebui sa fie o diuza ceva?
la mine furtunul se termina...si gata
daca trebuie sa fie asta o are careva?
cat este?
am rupta,sparta buata aia de platic care iese din bratul spate
o are careva?
cat este?
la capatul furtunului nu ar trebui sa fie o diuza ceva?
la mine furtunul se termina...si gata
daca trebuie sa fie asta o are careva?
cat este?
Toti isi fac probleme de kilogramele in plus, dar nimeni nu isi face probleme de creierul care este in minus...
Ce ciudat!
Ce ciudat!
- bereczky_sandor
- pasionat
-
- pasionat
vreau sa iti spun ca aveam unu cumparat din spania cu 10 euro si ala l-am pus la sofer si asta ce l-am luat din k-land la 7.99 promotie sterge mai bine ca ala de 10 euro (43 lei) sau cat vine. ala din spania imi mai lasa cate o dungulita, dar asta din k-land sterge tot, sterge mai bine ca ala, nu stiu cum se face treaba asta, daca tot puneti atata pret pe PRET.
- Rica
- Moderator - Bazar
eu la toate am ajuns pana la urma la astea de 4-10 lei SETUL
am luat aero,flat...etc de la 15 la peste 50 si surpriza...nu se mula ba mislocul,ba varfurile
am incercat tot si am ramas la 4-10 lei setul
am luat aero,flat...etc de la 15 la peste 50 si surpriza...nu se mula ba mislocul,ba varfurile
am incercat tot si am ramas la 4-10 lei setul
Ce ciudat!
Ce ciudat!
- e.miron
- pasionat
- Masina: Xantia 2.0 HDI110
Cum sa nu.
Trebuie sa merg in Andorra luna viitoare cred si atunci voi lua 2 pt parbriz pt ca cel de luneta este inca bun ( merge mai rar)
Ti le fac cadou, nu e problema doar ca nu stiu cum facem cu transportul.
Si apropo, am gasit in Andorra ulei LHM plus la 5 euro litrul. Am luat 6 litri si l-am schimbat pe al meu ca avea deja o culoare dubioasa. Merge suspensia unsa.
Trebuie sa merg in Andorra luna viitoare cred si atunci voi lua 2 pt parbriz pt ca cel de luneta este inca bun ( merge mai rar)
Ti le fac cadou, nu e problema doar ca nu stiu cum facem cu transportul.
Si apropo, am gasit in Andorra ulei LHM plus la 5 euro litrul. Am luat 6 litri si l-am schimbat pe al meu ca avea deja o culoare dubioasa. Merge suspensia unsa.

-
- pasionat