Asa cum am mai spus, ma bucura pozitia ta vis-a-vis de schimbarile ce urmeaza sa aiba loc. Nici eu si cred ca nici un alt client Citroen nu ne simtim bine in pozitie de carcotasi. Dar, totusi, sper ca nu va fi nevoie de implicarea ta ca sa ne rezolvam problemele in service. Suna cam aiurea situatia in care apelam la "lupul cel rau" (nu e cea mai buna expresie dar asta imi vine in minte acum).
Cu alte cuvinte, nu vreau sa se ajunga la chestii de genul: "Daca nu-mi rezolvati problema, ma duc la d-nul Octavian".
Cred ca idealul ar fi ca personalul service-ului sa constientizeze faptul ca ei sunt angajati acolo pt. clienti si ca fara acestia ei si-ar pierde locul de munca. Suna cam idealist, dar asta e treaba. Si rolul vostru, ca si manageri ai firmei, e sa le insuflati aceasta gandire si sa-i sustineti material. Recunosc cinstit ca in Service-ul ATS nu mi s-a cerut si nu s-a primit niciodata "atentii" ceea ce e un lucru nemaipomenit. Eu am fost foarte multumit pana in momentul cand service-ul s-a mutat in Pipera. De ce aceste diferente? Sunt alti oameni? Sunt convins ca si volumul de munca e mult mai mare, dar, totodata, trebuie acordata atentia cuvenita fiecarui client. Faptul ca nu mai esti lasat sa stai langa masina in timpul lucrarilor, este de inteles, dar in Romania da de banuit. Te poti intreba oricand ce se intampla cu masina ta. Eu stau pe multe forumuri auto si multi s-au plans ca le-au fost schimbate piese de la masina, deci e normal sa ai o reticenta fata de acest lucru.
Referitor la constructia unui nou service in acest an, nu poate sa fie decat o veste buna, dar oare e suficient? S-au vandut in ultimii 3 ani destul de multe masini si nu sunt singur ca o singura unitate de service poate asigura toate lucrarile. Mi se pare destul de jenant sa vrei sa faci o revizie si sa fii programat peste 3 saptamani. Daca am o problema majora la masina si trebuie sa stau atata timp "pe tusa", macar sa mi se asigure o masina la schimb.
Eu, personal, voi incerca sa fiu mai indulgent si sa incerc sa vad schimbarile in bine. Sper sa fie asa si sa nu ne mai para rau ca am ales aceasta marca de masina pt. ca multi dintre noi am ales-o mai degraba cu sufletul decat cu ratiunea, in conditiile in care toti prietenii te sfatuiesc sa-ti iei masina germana.
Bafta multa!