calin_bursuc: Citroen BX , 1.9 tzd, alba

Aşteptam descrieri şi poze cu maşinile membrilor

Moderator: Echipa Tehnica

calin_bursuc
pasionat

Mesajde calin_bursuc » Joi 06-Oct-2011 18:20

inainte
Imagine
dupa

Imagine

dj01fad
demolition man
Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
2: C5 tourer 2.2 204
3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!

Mesajde dj01fad » Joi 06-Oct-2011 21:22

totusi, ce aveti toti cu stergatorul ala de il tineti pe mijloc?! mie mi se pare extrem de enervant acolo, si cel putin la masina mea le tin in asa fel incat cand stau sa se traga jos detot, sa nu le vad...

mihaistan
Moderator

Mesajde mihaistan » Joi 06-Oct-2011 21:37

nick... cel putin la mine era si mai enervant ca la viteze ~200km/h ... se zbatura ca prostu stergatoru :lol: si oricum arata mai ok asa... mie mi`a placut !
TOTCITRO Serv & Customs Atelier dedicat Citroen / Intretinere si Upgrade

calin_bursuc
pasionat

Mesajde calin_bursuc » Vin 07-Oct-2011 09:40

mie imi place cum sta acolo si nu ma incurca cu nimic.cand era in dreapta toata lumea zicea ca nu vede de stergator si daca il lasam jos de tot nu mai stergea la mine in fata pana jos si nu vedeam eu bine.asa nu mai deranjeaza pe nimeni si imi place si cum arata :D

e.miron
pasionat
Masina: Xantia 2.0 HDI110

Mesajde e.miron » Vin 07-Oct-2011 18:09

Foarte frumoasa masina, s-o stapanesti sanatos si cat mai putine probleme.

Referitor la ce s-a discutat aici vreau sa adaug si eu cateva comentarii.

Eu traiesc in Spania deja de cativa ani, si vreau sa va spun ca aveti multa dreptate in ceea ce priveste romania si mentalitatea tipic romaneasca. Spaniolii nu cumpara masini noi decat cei cu f multi bani, pt ca sunt constienti de faptul ca o la o masina costul de achizitie e depasit de costurile de intretinere. Aici service-urile te jupoaie daca nu stii sa vb si sa te targuiesti.Copii nu au voie cu mingea in strada, in general lumea nu se ia de masina ta doar pt ca e parcata acolo. E mentalitatea diferita.

Piese de mana a doua de la dezmembrari sunt f multe pt ca sunt enorm de multe firme de ''desguace'' - dezmembrari, precum si datorita vitezelor mari cu care se circula, in cazul accidentelor de multe ori nu mai merita sa repari masina pt ca pretul reparatiei e mai mare decat costul masinii.

Aici poti sa schimbi culoarea masinii din 3 in 3 zile, nu te intreaba nimeni de sanatate, singura chestie care intereseaza politia e sa ai asigurarea platita si revizia tehnica periodica.

Referitor la Audi, BMW si de genul, sa vedeti cati romani urmeaza ''traditia'' de a avea o masina superscumpa, cu costuri enorme de intretinere si pun motorina de 5 euro in rezervor, in timp ce eu vin cu Citronela mea si fac plinul de 60 litri. Multi stau cateva famili intr-un apartament sa imparta cheltuielile pt ca rata de cateva sute de euro pe luna pt masina plus eventualele cheltuieli le mananca tot salariul.
Eu nu castig asa mult ca altii dar imi permit sa stau singur intr-un apartament care e ca si casa mea, pt ca masina practic nu cheltuie nimic in afara de motorina si consumabile.

Aici, am mai spus, masinile frantuzesti sunt f bine vazute. Au un renume in ceea ce priveste fiabilitatea. Sunt f multe, practic e imposibil sa nu vezi la tot pasul Citroen sau Peugeot. Cel putin C1-C5 sunt enorm de multe. La noi nu au o faima asa buna. Chiar si eu cand am ajuns aici aveam aceeasi mentalitate, si cand am vrut sa iau o masina nici nu ma gandeam la Citroen. Dar cand am vazut Xantia si am dat o tura cu ea m-am hotarat pe loc -Asta e masina mea. Nu imi pare rau deloc, nu o mai schimb decat pe un C5 - cand or fi finante :) ( poate castig la loto si iau C6). Cand am vb cu prietenii in tara si le-am spus ca am Citroen au ramas un pic dezamagiti ca nu mi-am luat masina germana. Asta e, cine nu stie ce inseamna adevarata calitate....

Dar sunt si multe masini mai vechi care la noi aproape ca nu ar mai putea circula dar aici nu au nici o problema.Ma rog, si starea soselellor este impecabila, platesti taxa de autostrada dar cel putin vezi unde merg banii, anual sunt lucrari de intretinere, se schimba stratul de rulaj si pe urma ''talpa'' cat cuprinde. :) .

Am vazut multe BX-uri CX-uri care desi sunt vechi arata impecabil. Inca nu am reusit sa vad vreunul ruginit :)

Am chiar si poze langa un 2CV care arata nou nout . Am ramas impresionat de linia acestui model. Daca imi permiteam doua masini, as fi luat unul.

Cred ca pana la urma m-am contaminat de ''virusul verde'' :)

calin_bursuc
pasionat

Mesajde calin_bursuc » Dum 16-Oct-2011 23:49

azi a mai venit o frantuzoaica in familie :D tata sia luat un c5 1.6hdi din 2006.masina merge si arata foarte bine.
Imagine

Imagine

Imagine

calin_bursuc
pasionat

Mesajde calin_bursuc » Mie 14-Dec-2011 16:08

dinozaurul o sa primeasca anvelope de iarna si alte jante zilele astea :D
Imagine

calin_bursuc
pasionat

Mesajde calin_bursuc » Mie 14-Dec-2011 16:38

Imagine

calin_bursuc
pasionat

Mesajde calin_bursuc » Vin 13-Ian-2012 15:32

dinozaurul este de vanzare!!!!

calin_bursuc
pasionat

Mesajde calin_bursuc » Vin 16-Mar-2012 01:14

Imagine

hippo
pasionat

Mesajde hippo » Vin 16-Mar-2012 08:07

Scuze pt ca-s :off_topic: , dar... cand mai vin in Deva la tatal meu, iti dau de stire sa-ti vad dinozaurul :)
Toti ziceau ca asta nu se poate face; si a venit unul care habar n-avea ce zic toti, si a facut-o... ;)

calin_bursuc
pasionat

Mesajde calin_bursuc » Lun 23-Apr-2012 11:26

hippo scrie:Scuze pt ca-s :off_topic: , dar... cand mai vin in Deva la tatal meu, iti dau de stire sa-ti vad dinozaurul :)

te astept :wink:

calin_bursuc
pasionat

Mesajde calin_bursuc » Dum 29-Apr-2012 18:24

Dinozaurul din pacate a plecat azi la cluj:( se poate inchide acest topic.sper sa revin cat de curand cu un topic despre noua masina.daca nu macar despre c5-ul tatalui meu.

Înapoi la “Masina mea”