:( Troncanit in spate
Moderator: Echipa Tehnica
- daniel_kid1
- pasionat
:( Troncanit in spate
Salutare,
Am un troncanit sacaitor pe spate, mai ales in partea dreapta. Am fost la Khan la service, sau uitat baietii si nu au gasit nimic la articulatii, amortizoare, etc. Avetii idee de la ce poate fi, plastice, ceva... S-a mai intamplat la cineva?
Multumesc,
Am un troncanit sacaitor pe spate, mai ales in partea dreapta. Am fost la Khan la service, sau uitat baietii si nu au gasit nimic la articulatii, amortizoare, etc. Avetii idee de la ce poate fi, plastice, ceva... S-a mai intamplat la cineva?
Multumesc,
http://www.coolpixel.ro - tutoriale
-
- just curious
-
- pasionat
- Masina: Citroen C3 1.4 HDI SX 2005
- 2: Peugeot 308 1.5 BlueHDI Allure 2020
- 3: Dacia Sandero Stepway Eco-G 2023
Eu nu am vazut la C3 bielete de bara stabilizatoare pe spate. Poate n-am vazut eu bine, desi ma indoiesc.
Troncanitul acela este si la mine, tot in dreapta. Eu suspectez oala aia de plastic din roata de rezerva sau roata cu totul. La mine face doar cateodata, nu tot timpul. Spatarul banchetei sta fix, asa ca l-am exclus.
Troncanitul acela este si la mine, tot in dreapta. Eu suspectez oala aia de plastic din roata de rezerva sau roata cu totul. La mine face doar cateodata, nu tot timpul. Spatarul banchetei sta fix, asa ca l-am exclus.
- daniel_kid1
- pasionat
O sa scot roata cu tot cu oala aceea sa vad daca mai face, dar nu pare, k e fixata bine mam uitat.
Mai sunt posibile zgomote la:
- patul de la luneta din spatele banchetei
- plasticul de pe hayon
- chiar daca bancheta pare fixata OK, este posibil sa ai zgomot la imbinare, pe inchizatori.
La poti lua pe rand, ori poti sa pui pe cineva sa conduca si tu sa ramai in spate, si sa scoti si patul ca sa ai acces usor in portbagaj.
Ce am facut eu:
-am "bandajat" inchizatorile banchetei
-am demontat plasticul de pe hayon si l-am antifonat cu burete adezipe suprtii patului am aplicat burete adeziv (nu este vizibil).
EU ma confrunt in continuare cu scartaitul geamurilor (al macaralelor cred).
- patul de la luneta din spatele banchetei
- plasticul de pe hayon
- chiar daca bancheta pare fixata OK, este posibil sa ai zgomot la imbinare, pe inchizatori.
La poti lua pe rand, ori poti sa pui pe cineva sa conduca si tu sa ramai in spate, si sa scoti si patul ca sa ai acces usor in portbagaj.
Ce am facut eu:
-am "bandajat" inchizatorile banchetei
-am demontat plasticul de pe hayon si l-am antifonat cu burete adezipe suprtii patului am aplicat burete adeziv (nu este vizibil).
EU ma confrunt in continuare cu scartaitul geamurilor (al macaralelor cred).
- daniel_kid1
- pasionat
- patul de la luneta din spatele banchetei - am verificat, nu este de acolo
- plasticul de pe hayon - cu plasticul acela am rezolvato mai demult
-si bancheta am verificato - nu este de acolo
Chiar nam nicio idee...
cred ca ma dau batut 
- plasticul de pe hayon - cu plasticul acela am rezolvato mai demult
-si bancheta am verificato - nu este de acolo
Chiar nam nicio idee...

-
- just curious

Dat fiind postarile imi este foarte clar ca C3-ul este din "nastere" o masina zgomotoasa, facute special pt orase cu drumuri bune. Sa ne multumim pana una-alta de consum si sa ne bucuram deocamdata ca nu avem probleme mai grave.
Eu stau in spate cu grija schimbului de kit ambreiaj, muuuult mai costisitoare decat acele batai deranjante.
- daniel_kid1
- pasionat
Revin....
Nu sa schimbat nimic, nici nu am facut nimic, dar incepe sa devina fffffffffffffffff enervant, troncane de ma innebuneste de cap.
Va rog daca aveti vreo solutie ca nu mai rezist. troncane la orice rama peste care trec, tronc tronc tronc, ceva plastice , aparatoare de sub aripa spate , protectia la amortizoare, nu stiu ce e , dar vreau sa rezolv.
Multumesc, dau berea...
Nu sa schimbat nimic, nici nu am facut nimic, dar incepe sa devina fffffffffffffffff enervant, troncane de ma innebuneste de cap.
Va rog daca aveti vreo solutie ca nu mai rezist. troncane la orice rama peste care trec, tronc tronc tronc, ceva plastice , aparatoare de sub aripa spate , protectia la amortizoare, nu stiu ce e , dar vreau sa rezolv.
Multumesc, dau berea...
-
- pasionat
- Masina: Citroen C3 1.4 HDI SX 2005
- 2: Peugeot 308 1.5 BlueHDI Allure 2020
- 3: Dacia Sandero Stepway Eco-G 2023
Mergi la cineva care are rampa si o verifici amanuntit pe dedesupt. Arcuri, bucsi amortizoare sus si jos, fixare esapament si rezervor etc. Verifici toate suruburile sa fie stranse si toate prinderile.
Bate cu podul palmei in hayon sa vezi daca zornaie ceva prin el. Si cablurile lasate libere fac un zgomot destul de enervant, chiar daca sunt subtiri.
Bate cu podul palmei in hayon sa vezi daca zornaie ceva prin el. Si cablurile lasate libere fac un zgomot destul de enervant, chiar daca sunt subtiri.
Baga un ochi aici http://www.clubcitroen.ro/forum/viewtop ... pate+xsara
E posibil sa fie o chestie asemanatoare si la tine.
E posibil sa fie o chestie asemanatoare si la tine.
^
^
^
-
- pasionat
- Masina: C.Xsara II 2004 16i - Coupe 110 cp.
- 2: Ford Ranger Pick-Up 2.0 EcoBlue- Double Cab.(2018)
Nu sa lovit (sucit) toba de esapament sau teava ? ,si loveste in podea ? Urca masina pe elevator si verifica si aceasta posibilitate . Sau bucsa de la amortizor uzata . La un Peugeot 207 , am gasit rezervorul slabit . Sunt N-locuri care pot provoca aceste zgomote.
Peace on earth ... War under the blanket !
Înapoi la “Citroen C3 - Hatchback, Pluriel, Picasso”