Ce pot pastra de pe xantia 2.0i pentru 1.6 i ?

Forum de discutii generale despre Citroen Xantia. Numai ce nu se incadreaza in categoriile de mai jos.

Moderator: Echipa Tehnica

mist3rm
pasionat

Ce pot pastra de pe xantia 2.0i pentru 1.6 i ?

Mesajde mist3rm » Mie 26-Oct-2011 16:05

Buna baieti. Dupa cum spune si titlul, ce pot pastra de pe pe Xantia 2.0i an de fabricatie 93, dotata cu AC, fara antisinc, pentru xantia 1.6i fara AC, masina dotata in schimb cu antisinc, ambele masini sunt simple, fara hidractive. Am dat deja sferele jos, bratele fata, electromotor, alternator... Ce as mai putea lua de pe ea, si ma refer aici in special de piese care tin de motor, stiu si eu de cutia de viteze, planetare, ce se mai potriveste? Telescoapele merg? AAA... La 2.0 i s-a dus pompa de apa si radiatorul de caldura ( din cauza caldurii nici nu o mai tin, ca mori acum iarna fara, si sa o fac nu am nici chef, nici timp) in rest masina a fost extrem de bine intretinuta, ma refer aici la motor si tren de rulare, ca tabla e varza, nici macar o usa sau o aripa nu a avut buna sa o pastrez. Merci
cu cat stii mai mult, cu atat iti dai seama ca stii prea putin

dj01fad
demolition man
Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
2: C5 tourer 2.2 204
3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!

Mesajde dj01fad » Mie 26-Oct-2011 21:37

telescoape, flanse telescoape, discuri, etrieri, pompa de benzina, cutie de viteze, planetare, fuzete (de fapt, cam toata mecanica seamana, doar motorul difera, si putin rapoartele de la cutie, dar se potrivesc una in locul celeilalte) bineinteles, poti opri multe, dar la restul iti mai dai si tu seama ce ti-ar putea folosi sau nu.

mist3rm
pasionat

Mesajde mist3rm » Joi 27-Oct-2011 14:32

Mersi de raspuns, chiar daca intrebarea a fost cam ,,tampitica,,. Eu am desfacut si motorul si ma gandeam de prin el ce pot lua? am pus deja deoparte axul cu came, se mai potriveste ceva? Sau nici ala nu e la fel. AAA... Pompa hidraulica e buna la ceva? ca nu prea seamana si fulia e altfel. Apoi ma gandeam sa opresc mecanismul ala din fata de la sfera centrala, disjunctor- conjunctor parca ii zice, doar ca la 2.0 e mai complicat, nu prea ,,rasare,, cu cel de pe 1.6. Multumiri.....sigur uitam de pompa din rezervor:D
cu cat stii mai mult, cu atat iti dai seama ca stii prea putin

dj01fad
demolition man
Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
2: C5 tourer 2.2 204
3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!

Mesajde dj01fad » Joi 27-Oct-2011 15:25

pai pastreaza si tu macar injectoarele daca nu ai chef sa cari fierotanii in tara (banuiesc ca esti inca in franta). opreste senzorul de e prins pe cutia de viteze, bobina de la bujii ca e la fel ca la 1.6, alternatorul, si... ce sa zic... cat mai multe poti opri daca esti in tara, si le depozitezi undeva, ca nu cer de mancare. nu se stie cand ai nevoie de ceva piese, sau cand ii trebuie altcuiva;

sergiuliku
pasionat

Mesajde sergiuliku » Dum 30-Oct-2011 09:27

daca ai loc de depozitarea oprestele pe toate si vinzi din ele :lol:

Adrian M
de-abia inscris

Mesajde Adrian M » Mar 08-Noi-2011 13:17

daca ai cumva joja de ulei de la motorul de 2.0i m-ar interesa pe mine . Caut sa achizitionez una pentru citroen xantia 2.0i sin 1993 si nu gasesc . maran.ioan@gmail.com
Adrian Maran

Înapoi la “Citroen Xantia”