Semnal viteza C5 II 1,6hdi
Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica
pai si scrie si pentru ce tip de instalatie electrica e? clasica sau multiplexata? sau macar un exemplu de masina pe care se poate monta? ca daca nu scrie nimic din astea, nici eu nu m-as risca sa iau semnal de niciunde. eu am crezut ca stii specificatia asta deja
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
-
- simpatizant
Compari caruta cu tgv-ul .
1 Loganul are senzor de viteza montat pe cutia de viteza , firul de semnal ajungea pe cd player la prima serie , ca urmare a sesizarilor primite din reteaua de service , au renuntat la acest fir pe cd , exista un defect de proiectare la modelele pe benzina , firul ajungea pe cd si din mufa iso era multiplicat spre tahometru .Romanul mare mester monta alta scula de cd player taind firele , drept urmare viteziometru mort . Cam atata despre logan.
2 Citroenul C5 I si II au firul mai sus mentionat de mine , pe abs , nu are rost sa te chinui sa descoperi america ....
3 C5 seria III este 100% digitalizat .
4 .Nu stiu ce grad de siguranta prezinta scula HUD-u in cazul defectari ei , banuiesc ca este made in china , exista pericolul sa genereze o tensiune inversa , spre abs , recomand montare unei diode pe firul de semnal .
5 Operatiunile pe care trebuie sa le executi sunt urmatoarele : -se deconecteaza bateria si se dmonteaza de pe masina , deconectezi mufele de la calculatorul de injectie , desfaci suruburile de prindere a calculatorului si il dai deoparete (in dreapta pe motor ) , demontezi cutia de protectie a calculatorului , desfaci mufa abs-ului si o demontezi , te conectezi la firul 6739 ....
6 Renunti la varianta mai sus mentionata si montezi un adaptor can bus , care va citi busul masini si va scoate pe unul din fire semnal de viteza.Aceste adaptoare au posibilitatea programarii frecventei impulsurilor .Pretul lui este 350 - 1000 in functie de model si producator .Mare atentie ulele fac inscrire in epromul calc masini , este periculos.
Sper ca intelegi ce am scris .
1 Loganul are senzor de viteza montat pe cutia de viteza , firul de semnal ajungea pe cd player la prima serie , ca urmare a sesizarilor primite din reteaua de service , au renuntat la acest fir pe cd , exista un defect de proiectare la modelele pe benzina , firul ajungea pe cd si din mufa iso era multiplicat spre tahometru .Romanul mare mester monta alta scula de cd player taind firele , drept urmare viteziometru mort . Cam atata despre logan.
2 Citroenul C5 I si II au firul mai sus mentionat de mine , pe abs , nu are rost sa te chinui sa descoperi america ....
3 C5 seria III este 100% digitalizat .
4 .Nu stiu ce grad de siguranta prezinta scula HUD-u in cazul defectari ei , banuiesc ca este made in china , exista pericolul sa genereze o tensiune inversa , spre abs , recomand montare unei diode pe firul de semnal .
5 Operatiunile pe care trebuie sa le executi sunt urmatoarele : -se deconecteaza bateria si se dmonteaza de pe masina , deconectezi mufele de la calculatorul de injectie , desfaci suruburile de prindere a calculatorului si il dai deoparete (in dreapta pe motor ) , demontezi cutia de protectie a calculatorului , desfaci mufa abs-ului si o demontezi , te conectezi la firul 6739 ....
6 Renunti la varianta mai sus mentionata si montezi un adaptor can bus , care va citi busul masini si va scoate pe unul din fire semnal de viteza.Aceste adaptoare au posibilitatea programarii frecventei impulsurilor .Pretul lui este 350 - 1000 in functie de model si producator .Mare atentie ulele fac inscrire in epromul calc masini , este periculos.
Sper ca intelegi ce am scris .
- mesersmith
- Moderator - C5
- Masina: C5 III
- 2: C5 II
- 3: Peugeot 308
hai ca mi-am luat si eu o dracie din asta dar care are si senzor de parcare si vitezometru, masoara si tensiunea de la baterie, ceas, etc.
desi am raspuns si eu in topicul asta, nu l-am mai gasit la cautare si am facut altul.
azi am montat si eu o dracie din asta pe un hunday bus si vreau sa va spun ca arata f bine si se vede la fel de bine.
semnalul de viteza nu l-am preluat inca, o s-o fac dupa ce ma documentez despre acel semnal.
urmeaza sa montez maine sau zilele astea si pe c5 var II, insa aici e mai cu cantec.
intr-adevar, semnalul de la radio cd e pe magistrala can.
o sa incerc sa urmaresc firul de la abs sa vedem ce si cum.
deocamdata n-o s-o fac, pt ca vine iar iarna si intru in hipotermie inainte de a veni.
desi am raspuns si eu in topicul asta, nu l-am mai gasit la cautare si am facut altul.
azi am montat si eu o dracie din asta pe un hunday bus si vreau sa va spun ca arata f bine si se vede la fel de bine.
semnalul de viteza nu l-am preluat inca, o s-o fac dupa ce ma documentez despre acel semnal.
urmeaza sa montez maine sau zilele astea si pe c5 var II, insa aici e mai cu cantec.
intr-adevar, semnalul de la radio cd e pe magistrala can.
o sa incerc sa urmaresc firul de la abs sa vedem ce si cum.
deocamdata n-o s-o fac, pt ca vine iar iarna si intru in hipotermie inainte de a veni.
-
- simpatizant
- mesersmith
- Moderator - C5
-
- simpatizant
- mesersmith
- Moderator - C5
azi am masurat si impendanta de intrare si am vazut ca e de ordinul sutelor de kohmi, lucru care inseamna ca nu poate pune in pericol un semnal pe care l-ai introduce in aparat.
o sa instalez sedre si o sa urmaresc si eu firele sa vedem cam ce ar fi acel fir, care banuiesc ca e firul de semnal de la senzorul abs.
o sa instalez sedre si o sa urmaresc si eu firele sa vedem cam ce ar fi acel fir, care banuiesc ca e firul de semnal de la senzorul abs.
-
- simpatizant
- mesersmith
- Moderator - C5
da, l-am montat dar nu am legat si firul de viteza, il folosesc doar ca senzor de parcare.
mi-am propus sa caut semnalul dupa ce se incalzeste.
o sa-l preiau fie de la unul din senzorii abs, fie de la insumarea lor.
intre timp am determinat impenanta de intrare a dispozitivului si nu exista niciun pericol sa-l montezi.
o sa postez aici exact unde se leaga si ce trebuie facut, pe pasi, eventual si cu poze.
dar pana nu se incalzeste ca lumea, eu sunt inca in hipotermie si nu pot face miscari bruste ca ma crap :P :P :P
mi-am propus sa caut semnalul dupa ce se incalzeste.
o sa-l preiau fie de la unul din senzorii abs, fie de la insumarea lor.
intre timp am determinat impenanta de intrare a dispozitivului si nu exista niciun pericol sa-l montezi.
o sa postez aici exact unde se leaga si ce trebuie facut, pe pasi, eventual si cu poze.
dar pana nu se incalzeste ca lumea, eu sunt inca in hipotermie si nu pot face miscari bruste ca ma crap :P :P :P
-
- simpatizant
- viorelovidiu
- pasionat
- Masina: Citroen C6 2010 3.0HDI Exclusive
- 2: Ex: 3 x Citroen c5 2005 (2.0i, 2.0hdi, 2.2hdi)
popa mihai scrie:Ok.Astept cu nerabdare.
am montat si eu acelasi lucru dar pe logan. tipul care l-a montat a dat jos bordul si ceasurile apoi s-a legat de un fir care duce la vitezometru.
Omu era meserias... pot lasa nr lui de telefon aici, nu strica sa-l sunati poate vi-l monteaza: Costica din autovit 0764 828560
Citroen C6 2010 3.0HDI Exclusive 280cp dpf off 

- mesersmith
- Moderator - C5
-
- simpatizant
Înapoi la “Electrica - C5 I-II”