Kilometraj masluit?
Moderator: Echipa Tehnica
-
- pasionat
- Masina: Citroen Xsara II 1,4i
Kilometraj masluit?
Poate sa-mi spuna cineva cum apar scrisi kilometri pe afisaj ,la Xsara 1,4i-2001,adica ma intereseaza daca inainte de 100.000Km apare "0" in fata zecilor de mii. Exemplu: 77.000 sau 077.000 .Cum e corect sa apara? Intreb posesorii care au avut ocazia sa aiba Xsara mai noua si pe oricine care-si aminteste!
Xsara II 1,4i 75cp 2001
-
- pasionat
Ma faci sa ma simt mai bine...nu-mi vine sa cred! Poate ca totusi asa are si Xsara a mea original. Zic asta deoarece am si citit un articol despre masluirea kilometrajelor in care se spunea ca atunci cand se da kilometrajul mai jos de 100.000Km,in fata zecilor de mii apare un <0> care initial nu a fost! Multumesc mult de raspuns ...eram sigur ca al meu a fost masluit!Ionut159 scrie:Am in familie atat Peugeot 307 cat si Citroen C4 cumparate de noi iar kilometrajele sunt cu 0-uri in fata, de genul 065832 km.

Xsara II 1,4i 75cp 2001
nush dak e adevarata povestea, dar asa am eu : xsara din 2004 ... 88000 km (fara 0 in fata)
oricum.. in ziua de azi, iti da kilometrajul inapoi si nu-ti poti da seama cu nimic (decat daca cunosti pe cineva la reprezentanta si toate reviziile au fost facute doar la ei)
oricum.. in ziua de azi, iti da kilometrajul inapoi si nu-ti poti da seama cu nimic (decat daca cunosti pe cineva la reprezentanta si toate reviziile au fost facute doar la ei)
Ultima oară modificat Lun 14-Noi-2011 22:34 de către robby, modificat 1 dată în total.
- bereczky_sandor
- pasionat
Re: Kilometraj masluit?
dadan scrie:Poate sa-mi spuna cineva cum apar scrisi kilometri pe afisaj ,la Xsara 1,4i-2001,adica ma intereseaza daca inainte de 100.000Km apare "0" in fata zecilor de mii. Exemplu: 77.000 sau 077.000 .Cum e corect sa apara? Intreb posesorii care au avut ocazia sa aiba Xsara mai noua si pe oricine care-si aminteste!
Poate are deja 1.077.000 de km...

- e.miron
- pasionat
- Masina: Xantia 2.0 HDI110
Oricum din 2001 de cand e masina pana 2011 doar 77000 km este super ok. In principiu deabia a terminat rodajul
Ar fi extraordinar sa fie km reali ,masina e ca si noua.
Ai caietul de intretinere original cu toate schimburile de ulei si filtre? Acolo ar trebui sa apara si nr de km la care s-a facut revizia.
Ideea e sa observi consumurile si comportamentul masinii/motorului in general si daca se incadreaza in specificatii stai linistit. Daca s-a umblat la contor e practic imposibil sa-ti dai seama, dar de fapt nu conteaza cati km are daca merge ok. La masinile astea cateva zeci de mii de km , mai ales facuti in afara nu conteaza asa mult.

Ai caietul de intretinere original cu toate schimburile de ulei si filtre? Acolo ar trebui sa apara si nr de km la care s-a facut revizia.
Ideea e sa observi consumurile si comportamentul masinii/motorului in general si daca se incadreaza in specificatii stai linistit. Daca s-a umblat la contor e practic imposibil sa-ti dai seama, dar de fapt nu conteaza cati km are daca merge ok. La masinile astea cateva zeci de mii de km , mai ales facuti in afara nu conteaza asa mult.
-
- pasionat
Re: Kilometraj masluit?
Poate are deja 1.077.000 de km...
nu ma lua in serios. sper sa fie totul ok![/quote] Pai daca ar avea atat...si arata cum arata...ar fi ce-a mai tare Xsara! 77.000 a fost doar un exemplu. A avut 86.000 acum are 88.000...pardon 088.000! 

Xsara II 1,4i 75cp 2001
-
- pasionat
Asa mi-am propus si eu,sunt multumit de ea,de consum,de cum arata si de faptul ca din Munchen si pana in Constanta a venit ata fara sa-mi consume ulei.In cartea de service lipsesc ultimii 3 ani... 2001-2008 avea facuti 71.570Km. Ideea e ca ma gandesc la cureaua de distributie si mi-am cam pierdut reperul!Nu stiu daca a fost sau nu inlocuita.Mai mult ca sigur NU.e.miron scrie:Oricum din 2001 de cand e masina pana 2011 doar 77000 km este super ok. In principiu deabia a terminat rodajul

Xsara II 1,4i 75cp 2001