control RAR in trafic

Tot ce nu se incadreaza in celelalte subiecte.

Moderator: Echipa Tehnica

sandor mihai
pasionat
Masina: Citroen C5 2.0 hdi 2003
2: Citroen C5 2.0 hdi 2007
3: Citroen XM 2.1 TDI 1993

Mesajde sandor mihai » Mie 16-Noi-2011 14:38

Imagine
cam asta e mesajul de "atenþionare" asupra potenþialului pericol .afiºul e pus la vedere în orice staþie itp ºi la rar. deci motorul pe poate strica,nu eºti sigur cã e în stare perfectã nu veni la verificare-în nici un caz nu mã opreºti tu în drum sã faci chestia asta. În plus trebuie sã ºi semnezi cã nu ai nici o pretenþie în cazul defectãriimotorului.
BX-ul NU VA DISPAREA NICIODATA DIN INIMA MEA.
LEXIA, DIAGBOX TEST AVAILABLE.

APROAPE ORICE PIESA DE C5 1 si 2,DISPONIBILA !!!

mariuss
pasionat

Mesajde mariuss » Mie 16-Noi-2011 14:50

@Mihai ,vorbesc din punct de vedere legal,buna ,rea,asa e legea facuta ... Nici mie nu-mi convine ,sunt multe legi care sunt facute total aiurea.

12 minute nu e mult pt completarea pv verbal,trebuie facuta incadrarea faptei,descrierea ei ,trecute datele de stare civila,etc .Toate astea tre facute cu atentie . Oricum nu te ajuta cu nimic faptul ca l-a scris in 12 si nu in 8 min.

@The judge ,pot fi cauze care inlatura caracterul contraventional al faptei. Daca aduci dovezi /martori poti obtine in instanta anularea amenzii.

Inca o data ,nu vreau sa credeti ca tin partea rarului ,ci vorbesc din pt de vedere legal,cum scrie in carte.
^
^

neghinita87
pasionat

Mesajde neghinita87 » Joi 17-Noi-2011 00:00

legal este ca oricum ei ne fac pe noi sa platim taxe, amenzi si toate nimicurile doar pt a face ei matu gros,
si eu am avut probleme cu "militia" din zilele noastre, mi-am luat amenda si ridicarea certificatului de inmatriculare ca m-au oprit militienii lu peste si rar-ul (care e format din militieni iesiti la pensie si nu sunt chiar asa priceputi in mecanica cum se lauda) si nu aveam actele la mine pt folia de pe geamuri, tin sa spun ca nu au cautat (verificat) nimic la masina, asa ca fratilor dati-i in judecata ca oricum sunt o institutie de ......"doamne ajuta" sau degeaba.
SUPERMANsina rama in asfalt

mariuss
pasionat

Mesajde mariuss » Joi 17-Noi-2011 14:39

Pai daca n-ai putut prezenta hartia pt folii,nu inteleg dc esti nemultumit ?
^

^

bereczky_sandor
pasionat

Mesajde bereczky_sandor » Joi 17-Noi-2011 17:08

mariuss scrie:Pai daca n-ai putut prezenta hartia pt folii,nu inteleg dc esti nemultumit ?

As putea sa dau 5 exemple fluierand de masini care nu cred ca este posibil sa aiba hartie pt folii pe geamurile din fata...deci daca el isi uita foile acasa nu cred ca ar fi cel mai mare necaz...tinand cont ca daca ne uitam in jur vedem niste "jmecheri" cu Smart-uri (sa nu mai vb. de bmw...) cu geamuri "vopsite" pe negru...imi cer scuze pentru off-topic. :)

neghinita87
pasionat

Mesajde neghinita87 » Vin 18-Noi-2011 08:00

toata chestia e ca nu s-au uitat la nimic altceva decat m-au intrebat de folia din geam si atat, nici o verificare nimic.
pai daca e rar ar fi trebuit sa verifice , frane, directie, lumini, de ce nu au verificat? pentru ca s-au gandit ei ,"i-a frate sa il tragem noi pe dreapta si sa ii gasim si lu asta o chestie minora sa ne legam de el ca doar am iesit la facut bani , nu la verificari"(cum ar fi fost normal)
SUPERMANsina rama in asfalt

the judge
pasionat
Masina: Citroen C5 III Exclusive, Citroen Saxo VTS 16v
2: ex: 2x Xantia I, 2 x Xantia II, Xsara HDI
3: ex: Citroen Xsara VTS 16V, Peugeot 106 Rallye,

Mesajde the judge » Vin 18-Noi-2011 09:07

@ Mihai- vis a vis de Passat-ul vechi oprit cu gazele- tu nu stii ca mai nou conteaza mai mult ca si nivel de siguranta nivelul noxelor decat franarea si directia care, pina nu demult erau vitale? ;)
CITROEN...covorul fermecat

Înapoi la “Diverse”