ce putere au unii dintre noi

Tot ce nu se incadreaza in celelalte subiecte.

Moderator: Echipa Tehnica

Popescu eugen
simpatizant

ce putere au unii dintre noi

Mesajde Popescu eugen » Lun 21-Noi-2011 21:02

referitor la anuntul referitor la achizitionarea de vaucere recunosc ca am gresit in ideea ca am postat in doua locuri dar nu cred ca am gresit pt. ca in ambele sectiuni am crezut ca pot avea mai multe sanse sa fiu ajutat si din nou daca totusi am GRESIT cu ceva MII de scuze si se poate verifica ca am fost sunat de persoana in cauza am discutat dar din motive foarte intemeiate oferta nu mai era valabila si rog pe viitor sa nu mai fim asa de duri si sa folosim un limbaj decent chiar daca suntem moderatori ,mai ales atunci sa nu folosim (fake) dupa care sa blocam subiectul fara dreptul la replica asa ca daca am suparat puteti stimabile atotputernic moderator sa-l blocati si pe asta asa intr-un moment de plictiseala
P>S> am uitat ce era mai important multumesc de ajutor pt. ca astai rostul forumului nuu , nu sa ne simtim sicanati de toate nimicurile ! S-aveti drumuri bune si neaparat cauciucuri de iarna sau bani de amenda

mbc
pasionat
Masina: Citroen C5 2.0 HDI 2004

Mesajde mbc » Mar 22-Noi-2011 09:38

Atunci hai sa postam in 10 locuri ca sunt mai mari sanse sa vada cineva si sa ne rezolvam problema. GRESIT! E mai enervant pentru toata lumea. Cand cineva intra pe site si da "mesaje noi" vede mesajul tau de 2 ori si e degeaba. Daca e interesat, o singura data este suficient.
"If in doubt, flat out!"

MARIAN
Admin CITROclub
Masina: Xantia 1.9TD VSX
2: C5 2.0 HDI 110CP

Mesajde MARIAN » Mar 22-Noi-2011 10:50

Nu ºtiu dacã ai scris doar ca sã ajungi la 69... mesajul cu numãrul ãsta, dar ar trebui sã ÎnÞelegi cã rolul moderatorului este de a remedia eventualele greºeli fãcute de utilizatori. Asta s-a Întâmplat ºi În cazul tãu... iar limbajul este decent, poate puÞin prea greu de ÎnÞeles pentru unii, dar decent; fake nefiind o jignire :wink:

alexd
Moderator

Mesajde alexd » Mar 22-Noi-2011 18:59

Popescu eugen, nu inteleg de ce tot tu te simti cel nedreptatit. Nimeni nu te-a jignit, din contra eu am vrut sa te ajut, cunoscand pe cineva care are un tichet pe care este dispus sa il dea gratis daca prin asta face o fapta crestineasca si da o mana de ajutor cuiva.
In al doilea rand cred ca tu confunzi oferta cu cererea. Anuntul tau era o cerere nicidecum o oferta. Asa ca afirmatia ta cu "oferta nu mai era valabila" se refera la faptul ca pe tine nu te mai interesa tichetul. Cu toate ca nu te mai interesa, nu te-ai obosit sa spui asta in anunturile tale, ceea ce poate fi interpretat ca dezinteres - arunci un anunt si te doare la basca de el. Concluzia: :poluare" si "fake".
Acum sa il luam pe acest FAKE in discutie : Cuvantul englezesc fake, poate avea mai multe forme - substantiv, adjectiv sau verb (to fake, faking). Forma si contextul in care l-am folosit eu ii atribuiau calitatea de adjectiv. Intelesul strict era "fals" .
Probabil cuvantul pe care il banuiai tu era FUCK. Chiar si acest cuvant, in lb Engleza nu are aceeasi greutate cum o are omonimul lui din lb Romana. Adica nu te jignesc cu nimic daca formulez o propozitie de genul : learn some fucking English .

Acestea fiind zise, mai imi exercit inca o data puterile fucking supranaturale de moderator smecher si mut subiectul asta la diverse ca sa se mai distreze si altii.

Popescu eugen
simpatizant

Mesajde Popescu eugen » Mar 22-Noi-2011 22:29

Mult stimate domnule moderator ( suna bine nuuuu ) i-mi pare rau ca sa ajuns la ce era de asteptat de fapt , aici unii se cred pe stadion si nu merg la meci ci cerg pt. scandal dar repet ca prietenul Dvs aluat legatura cu mine si din pacate am fost nevoit sa-l refuz din motive ce nu tin direct de persoana si de vointa mea dar acest lucru este vizibil ca va iritat si nu stiu de ce iar daca am facut ceva nepotrivit eu merg pana acolo sa-mi cer scuze tuturor celor implicati in discutie
Mai mult de atat cred ca din greseala am fost luat drept SAMSAR dar nu, sa stiti ca era pt. nevoia proprie vaucerul, cat despre cuvantul mult discutat sensul lui nu trebuie precizat pt. ca il cunosc si copiii si nu e potrivit intr-o discutie mai ales cand esti in postura de moderator chiar daca intradevar nu e o jignire pe fata cel putin in dictionar asa pare iar in realitate fake sau mai pe romaneste facatura sau fals nu are legatura cu ceea ce va-ti grabit sa faceti o comparatie
Asa ca ma inclin in fata moderatorului atotputernic si prezint umilele mele scuze inca o data pt. ca sa nu uitam ca nu asta-i rolul forumului si polemicile nu-si au rostul
Acestea fiind spuse declar subiectul super-inchis sa vad si eu cum e sa fii puternic macar o data

O seara buna tuturor

alexd
Moderator

Mesajde alexd » Mar 22-Noi-2011 22:51

ok

Înapoi la “Diverse”