salut,
poate cineva sa-mi recomande un service autorizat pentru revizie plus mici reparatii?(meserie si preturi ok piese si manopera)
unul de unde ai plecat multumit chiar si cu banii luati.
as vrea sa merg totusi acum cu masina la un service pe unde trec zilnic cateva C3-uri.
masina are doar 82k km si 9 ani si vreau sa-i fac o verificare de rampa la un cunoscator C3 sau CITROEN, care cunoaste bine masina; din cauza asta m-as indrepta spre un service CITROEN, la service-urile pentru toate marcile, unde am fost in ultimii 2 ani de cand am masina doar pentru filtre si ulei, e cam greu sa gasesti asa ceva.
in Buc am vazut ceva plusuri pentru SDPrestige dar si ceva urat despre ei, alti mai recomanda cartec Pitesti sau promotor Rm Valcea
Multumesc.
recomandare service
Moderator: Echipa Tehnica
-
- simpatizant
- Masina: Citroen C5 1.6 HDI
revizie
eu iti recomand sa dai o fuga pana la Ploiesti la Mihai si Cristi Stan (atelierul TOTCitro Serv). intotdeauna am plecat multumit de la ei, pentru orice problema aparuta (mie unul chiar imi pare rau ca nu m-am dus cu schimbat distributie pana acolo, chiar daca ma costa platforma 250 ron) sau revizia anuala.
Mihai si Cristi lucreaza excelent si chiar mai bine decat intr-un serrvice Citroen cum ar fi cele spuse de tine (Pitesti, Valcea, etc.). iti spun ca ei cunosc foarte bine buburuzele astea
numerele de telefon le poti gasi pe forum la sectiunea ateliere si service.(cauta TOTCitro Serv)
numai bafta si la cati mai multi Km in continuare.
Mihai si Cristi lucreaza excelent si chiar mai bine decat intr-un serrvice Citroen cum ar fi cele spuse de tine (Pitesti, Valcea, etc.). iti spun ca ei cunosc foarte bine buburuzele astea

numerele de telefon le poti gasi pe forum la sectiunea ateliere si service.(cauta TOTCitro Serv)
numai bafta si la cati mai multi Km in continuare.
Înapoi la “Citroen C3 - Hatchback, Pluriel, Picasso”