LHM Aral
Moderator: Echipa Tehnica
Diferenta este cu ce mana prinzi portofelul sa platesti ...........in majoritatea cazurilor cand este sigla LHM atunci acel ulei corespunde unor anumite specifiacatii tehinice . Era sa uit ca tot veni discutia , exista un ulei romanesc ....parca a-i zice MHL si daca va uitati pe specificatii la ei si la LHM sunt foarte apropiate ??!!!???
- abarth_mcm
- pasionat
Pai LHM simplu nu prea se mai aduce cred
. Cam tot ce se gaseste pe piata este LHM +. Eu nu a mai vazut LHM simplu de ceva ani.
Toate marcile sunt bune si se pot amesteca intre ele, indiferent de producator.
Poti folosi cu incredere Aral, Castrol, Valvoline, Ferodo sa alte marci care inspira incredere.
Singurul LHM care mi se pare mie mai subtire(sau poate doar mi se pare) este cel de le OMV, dar e bun si acela si se poate si el folosi cu incredere.
LHM sa fie..Total sau alte marci..tot aia e
Stiu si eu de acel MHL, nu cred ca e un ulei cu care sa mergi cu el. Sigur se intampla ceva cu masina daca il folosesti. Bine....atunci cand am ramas in pana si nu am avut altceva ce sa pun, am pus si eu..dar apoi l-am dat jos
. Diferentele dintre LHm si alte uleiuri sunt mari in privinta comportamentului masinii.
Concluzia: baga orice LHM gasesti, dar DOAR LHM sa fie si nu altceva.

Toate marcile sunt bune si se pot amesteca intre ele, indiferent de producator.
Poti folosi cu incredere Aral, Castrol, Valvoline, Ferodo sa alte marci care inspira incredere.
Singurul LHM care mi se pare mie mai subtire(sau poate doar mi se pare) este cel de le OMV, dar e bun si acela si se poate si el folosi cu incredere.
LHM sa fie..Total sau alte marci..tot aia e

Stiu si eu de acel MHL, nu cred ca e un ulei cu care sa mergi cu el. Sigur se intampla ceva cu masina daca il folosesti. Bine....atunci cand am ramas in pana si nu am avut altceva ce sa pun, am pus si eu..dar apoi l-am dat jos

Concluzia: baga orice LHM gasesti, dar DOAR LHM sa fie si nu altceva.

Citroen BX 19RD Break 1986, rosu, Seria 2, Orga number: 3496.
- marius_andrey88
- simpatizant
- marius_andrey88
- simpatizant
- autoclasic
- pasionat
- Masina: Citroen C6 2.7 HDI 2009
- 2: Citroen Axel 11R1986
- 3: Ds3 1.6 Thp 2011
marius_andrey88 scrie:Eu l-am sunat intr-o zi pe taica-miu sa imi cumpere 1 Litru si a dat 50 de lei pe ala Castrol, mie mi-a convenit ca nu am dat eu banii) ! Tu unde ai gasit cu 27 de lei?
cirki scrie:Salut
La ce pret ati cumparat voi litrul la LHM ?
Eu am gasit la 27ron/litru Total LHM+
La asa zisa piata de rusi din TG-Mures la un magazin de piese auto.
"Never argue with a fool, they will lower you to their level and then beat you with experience"
Înapoi la “Hidraulica - Xantia”