Stickerul e 90% definitiv, dar astept ideile tale pe mail, apoi le postez eu.
Eu am cautat intotdeauna ceva simplu si de efect, asa ca ideile noi sunt binevenite.
Retine te rog ca nu putem schimba logo-ul si fontul folosit in numele Citroen.
In legatura cu pozitionarea pe usi...mie nu-mi surade ideea. O sa zica lumea ca-i masina de firma :x
Stickere?
Moderator: Echipa Tehnica
Mi-a venit azi o idee dupa ce am ratat o Xantia. Eram in spatele ei si nu am reusit sub nici o forma sa ajung paralel cu ea ca sa-i dau proprietarului un flayer.
Ce-ar fi sa facem si un baner mai mare pe care sa scriem inversat www.clubcitroen.ro, adica or.neorticbolc.www (bineinteles si cu literele inversate), ca atunci cand suntem in spatele lui sa-l poti claxona si sa-i arati banerul?
Ce-ar fi sa facem si un baner mai mare pe care sa scriem inversat www.clubcitroen.ro, adica or.neorticbolc.www (bineinteles si cu literele inversate), ca atunci cand suntem in spatele lui sa-l poti claxona si sa-i arati banerul?
back to work
hello all,
cum a ramas cu stickerele, stie cineva? yo tot astept.. si nika.. sper sa mai faq ceva pe aici..
si daq nu .. atunci macar un: "nu-i voie" sau "nu vreau" sa send.. si ma linistesc
have fun
cum a ramas cu stickerele, stie cineva? yo tot astept.. si nika.. sper sa mai faq ceva pe aici..
si daq nu .. atunci macar un: "nu-i voie" sau "nu vreau" sa send.. si ma linistesc

have fun
iara eu
in ultima vreme, cam vad super multe citroenuri prin timisoara. m-am uitat la membri, si sunt cam sigurel
ma gandeam ca nu ar fi o problema de o mica publicitate
vroiam sa mai scot niste fluturase. dar bineinteles ca atunci cand am si eu nevoie de ceva... nu iese. nu mai scoate imprimanta numa negru. acum intrebare: e ok daq le scot pe negru?
in al doilea rand ma gandeam sa ma duc la o firma sa faq ceva stickere. ma gandeam la ceva de genu:

sau

dupa cate am inteles trebuie sa apare cuvantul "citroen" intreg cu fontul lui si fara adaugari... ok.. asta mai se poate schimba
adica cam tot se poate schimba.
as vrea numa sa aud ce spuneti si voi, pareri, opinii, intrebari si toate cele.
ar fi ok daq facem un banner, care sa apara pe site (in flash) si in acelasi timp sa-l folosim si ca sticker pe masini
ok... cam atat cred
astept sa primesc comentarii
have fun
iara eu

in ultima vreme, cam vad super multe citroenuri prin timisoara. m-am uitat la membri, si sunt cam sigurel

ma gandeam ca nu ar fi o problema de o mica publicitate

vroiam sa mai scot niste fluturase. dar bineinteles ca atunci cand am si eu nevoie de ceva... nu iese. nu mai scoate imprimanta numa negru. acum intrebare: e ok daq le scot pe negru?
in al doilea rand ma gandeam sa ma duc la o firma sa faq ceva stickere. ma gandeam la ceva de genu:

sau

dupa cate am inteles trebuie sa apare cuvantul "citroen" intreg cu fontul lui si fara adaugari... ok.. asta mai se poate schimba

as vrea numa sa aud ce spuneti si voi, pareri, opinii, intrebari si toate cele.

ok... cam atat cred

have fun
- RETRAS LA PENSIE
cred ca nu ar trebui sa apara silueta nici unui model de Citroen pe sticker din 2 motive:clubul se doreste a fi unul generalist,in el inscriindu-se proprietarii diferitelor modele Citroen,deci sigla trebuie sa-i reprezinte pe toti;in al doilea rand,cineva care are un XM de exemplu nu s-ar simti in apele lui daca pe sticker ar fi desenat un BX.
saluuut,
sorry ca nu am mai dat nici un semn in topicul asta. in ultimul timp nu mai am timp
am inceput si cu ceva restante... am fost la ceva interrviuri.. si pana la urma m-am ales cu un job
si dupa cum pare incep din 1.10, promit ca atunci am sa postez mai mult.
de fapt vroiam sa va intreb cate ceva: tot ma gandeam (ca numa design am in ultima vreme in cap) sa faq un exemplu de sticker fara poza cu citroen si fara alte texte. ceva simplu care sare in ochi, arata bine, se potriveste cu clubul si nu in ultimul rand sa scrie doar www.clubcitroen.ro. poate stresul e de vina, nu prea am inspiratie.
daca aveti idei, m-as bucura sa le aud, sa vedem ce putem face.
daca iese ceva fain as vrea sa ma plimb prin oras de exemplu la eveman (reprezentanta citroen) poate imi dau voie sa lipesc un sticker la ei in magazin.
ar fi ceva sa apara stickere prin magazine. apropo stie cineva daca pentru asa ceva trebuie anumite aprobari sau autorizatii? eu ma gandesc ca nu.
merci de pe acum
sorry ca nu am mai dat nici un semn in topicul asta. in ultimul timp nu mai am timp

de fapt vroiam sa va intreb cate ceva: tot ma gandeam (ca numa design am in ultima vreme in cap) sa faq un exemplu de sticker fara poza cu citroen si fara alte texte. ceva simplu care sare in ochi, arata bine, se potriveste cu clubul si nu in ultimul rand sa scrie doar www.clubcitroen.ro. poate stresul e de vina, nu prea am inspiratie.
daca aveti idei, m-as bucura sa le aud, sa vedem ce putem face.
daca iese ceva fain as vrea sa ma plimb prin oras de exemplu la eveman (reprezentanta citroen) poate imi dau voie sa lipesc un sticker la ei in magazin.

merci de pe acum