hai ca-mi placi
poate nu e cea mai fericita pozitionare, dar condensatorul ala e absolut necesar
poate nu ai observat ca acel C3 are 3 amplificatoare, deci un consum MAAAAREEE de curent, pe care bateria stock nu-l poate asigura, asa ca nu cred ca e de ajuns DOAR acel condensator (repet in configuratia acelui c3 condensatorul e absolut necesar), cred ca are si alta baterie si un alternator mai mare...pentru ca totusi cei de la wizards au ceva experienta si nu puneau muzica aceea pe o masina fara curent.
sa trecem la cazul vostru: daca pui doar un sub mic in portbagaj cu un monobloc pana in 500W sa zicem ca n-ai nevoie de un condensator(desi eu ti-l recomand, ca sa ai un curent constant la toti consumatorii electrici ai masinii) daca pui un sub si doua boxe amplificate pe fata (deci vorbim ori de un amplificator pe 3 canale, ori de doua amplificatoare) atunci clar iti trebuie un condensator > 1F.
daca te gandesti la ultima configuratie, cel mai bun amplificator pe 3 canale este SRX 3 de la audison, crede-ma, nu exista ceva mai bun in gama lui.
ps. la o viitoare intalnire (trebuie sa fie si dj01fad

) o sa-ti arat ce bass poate scoate o pereche de boxe de 125W amplificate corect (scot subul de pe statie si vedem cum se aud doar boxele).
depinde ce boxe pui pe fata, sunt masini fara sub care suna foarte bine doar din boxe, dar boxe de la 350 euro in sus perechea.