A sosit timpul sa-mi scot la lumina si eu masinuta.Este vorba despre un bx 19 trd stock din 1989.Sunt al 3-lea proprietar in tara,masina fiind adusa in 1998.Sunt foarte multumit de ea si o conduc cu placere de fiecare data.
O sa revin cu poze si detalii, pt ca ma cam grabesc,inceputul a fost mai greu.
Bravo ADY s-o folosesti sĂĄnĂĄtos si sĂĄ ai grijĂĄ de ea cĂĄ incetul cu-ncetul au dispĂĄrut si BX-urile de pe sosele ! Asta aratĂĄ minunat in poze, dacĂĄ-i la fel si live e o raritate !
Be HAPPPY ! BX = One of the BEST Citroen !!!!!!
Azi noapte am ajuns din Germania,dupa un drum de 30 de ore si in jur de 2200 de km,dus intors,cu mici opriri,pe care l-am parcurs cu al meu BX-bineinteles:
-consum 5.5 litri,alimentat de la JET din Austria;
-3 persoane+mici bagaje;
-am ramas placut surprins la comportamentul masinii la acest drum lung.
frumoasa masina!! am avut si eu unul alb dar 19 TRI,benzina ,sunt masini robuste,suporta mult. fa-i bara fata la culoarea celei din spate ca sa fie in echilibru
Cum sta BX-ul cu motor pe benzina la zgomot interior? Asta era o problema la fostul meu bx diesel - zgomot foarte mare la viteze de peste 100km/h. Pe autostrada ma duceam cu 90 ca sa ma pot auzi cu persoana de la langa mine.
era destul de silentios,mergea fin,avea totusi un sunet sa-i spun metalic in tobe,le schimbasem din fata pana in spate,dar se auzea doar in regim de acceleratie. acum imi pare rau ca l-am vandut,era perfect fara defecte doar ca nu aveam unde sa tin masina ferita de neghiobi.
07.05.2021 - Ca urmare a unor update-uri efectuate pe serverul de gazduire in 5 februarie 2021, Forumul clubcitroen.ro a suferit niste probleme de compatibilitate cu noul sistem de operare. Din acest motiv, astazi a fost migrat pe un VPS nou. Forumul functioneaza acum in parametri normali. Nu a fost sesizata nici o pierdere de date.
Totals
Total mesaje 187775
Total subiecte 18654
Total Announcements: 8
Total Stickies: 86
Total Attachments: 0
Topics per day: 2
Posts per day: 23
Users per day: 1
Topics per user: 2
Posts per user: 16
Posts per topic: 10
Total membri 11819
Cel mai nou membru Tudoo
This forum uses cookies to give you the best and most relevant experience. By using this forum this means that you accept this policy.
You can find out more about the cookies used by clicking the "Cookie policy" on the main page or the link below.