Apoi, la semafor, dupa 8 secunde, masina revine la garda normala.
Pt cei ce stiu limba franceza, iata un pasaj:

Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica
radu-stefan scrie:vreau un sfat ca nu stiu ce sa fac.
la masina mea ma deranjeaza ca suspensia este foarte rigida, topaie la denivelari dar pe drum bun sta impecabil.
m-am uitat ieri la ea si m-am lasat pe fiecare parte, spatele si partea dr foarte rigide, abia daca se lasa. partea stanga mai moale, se lasa ca o masina normala pe arcuri (am comparat cu un passat de il aveam landa in parcare).
nu stiu ce sa fac, tare ma bate gandul sa iau toate 4 sferele si sa scap de grija.
marianmarian scrie:am spus ca la viteza mai mare de 90 km coboara de fata si spate ,coboara cu garda mai jos indiferent de drum ,ramine la atitudinea fiecaruia cu ce viteza merge pe drumurile din romania cu gropi.
radu-stefan scrie:am reusit sa-mi rezolv problemele de suspensie.
am hotarat ca sa schimb toate cele 4 sfere, nu sunt noi dar le-am luat de la cineva in care am avut incredere cand mi-a zis ca sunt bune.(multumesc Dan) si a fost si un pret bun.
am reusit sa le schimb in regie proprie, cu ajutorul unui mecanic. mi-am facut o cheie pt desfacerea sferelor, am coborat masina la minim, iar apoi am suspendat-o total. nu a curs ulei decat ff putin, nici 100 de ml. neaparat sa nu uitati sa luati bornele de la baterie, altfel pompa electrica incepe si merge singura, vede diferenta d epresiune cand se desfac sferele.
acum merge ff bine.
Înapoi la “Hidraulica - C5 I-II”
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 4 vizitatori