montare leduri pe pozitie pe c5II

Bord, becuri, ECU, computere de bord, cabluri, contacte, etc.

Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica

marianmarian
pasionat

Mesajde marianmarian » Dum 11-Dec-2011 19:19

vad ca te amuzi, una e teoria alta e practica . cu scrisu daca nu ma uit ce scriu si dupa aceia vad greselile prea putin ma doare sunt mai putin invatat cu scrisul la pc. :arrow: :arrow:

marianmarian
pasionat

Mesajde marianmarian » Dum 11-Dec-2011 19:28

poti sa mai pui un avertisment ca nu prea am ce citi pe forum domnule moderator?

marianmarian
pasionat

Mesajde marianmarian » Dum 11-Dec-2011 19:29

vezi sa nu slabesti de atita ras?

mesersmith
Moderator - C5
Masina: C5 III
2: C5 II
3: Peugeot 308

Mesajde mesersmith » Dum 11-Dec-2011 19:33

Nu radeam, Mariane, nu radeam deloc.
Dimpotriva.
Si avertismentele nu se dau pt ca ucizi limba romana, ci doar pt derapaje serioase.

marianmarian
pasionat

Mesajde marianmarian » Dum 11-Dec-2011 19:52

sterge ca nu ma deranjeaza eu consider ca un moderator trebuie sa fie gen Fam Stan, Mugurel, Khan etc. eu de la tine nu am vazut decit putina electronica si atit ,altceva dai cu presupusu O SEARA BUNA DOM. MODERATOR MS.?

mesersmith
Moderator - C5

Mesajde mesersmith » Dum 11-Dec-2011 20:17

Mariane, ai vazut doar electronica pt ca asta sunt: electronist.
Eu nu am atelier nici de mecanica si nici de tinichigerie.
Ce nu poti tu intelege, este faptul ca nu trebuie sa ai ateliere ca sa te poti pricepe la o masina, la o anumita parte a ei.
Problema cu tine nu tine de competentele tale, pe care nu le putem judeca, ci de faptul ca in mai toate posturile tale, pe care le-am citit cu atentie, nu faci altceva decat trimiteri la nu stiu ce familii sau service-uri.
Ori, noi aici obisnuim sa mai punem osul si singuri la treaba si sa mergem la service numai atunci cand nu avem incotro si, astfel, sa mai economisim si niste bani.
Toata stima pt cei pe care ii enumeri tu cu orice ocazie, dar nu cred ca au nevoie de reclama ta, ei fiind f bine cunoscuti si f apreciati pe forum.

De limba romana nu mai spun nimic, desi scrie in regulament ceva legat si de asta, dar la cate atentionari ai primit de la mai multi colegi, cred ca nu are rost sa ne mai batem capul. Scrie cum oi scrie si vom vedea ce si cum vom pricepe. Macar sa fii tu un HAgi in Citroen, ca nu ar mai conta cum scrii. Din pacate...ca si-asa...
Ultima oară modificat Dum 11-Dec-2011 20:19 de către mesersmith, modificat 1 dată în total.

marianmarian
pasionat

Mesajde marianmarian » Dum 11-Dec-2011 20:18

tu ai inlocuit la olcit platina sau macar stii? da un raspuns clar cu ce te ocupi ca sa stiu daca suntem pe aceiasi unda in legatura cu limba romana nu ma deranjeaza vad unde am gresit si alti mai intelectuali decat mine vad unde am gresit sau mincat vreo litera poate aveam foamea pe mine apropo ,la pompa de inalta la motoarele de 2,0 hdi ai un capac prins in patru suruburi chiar in fata, ce acces ai acolo si daca il dau jos ce se intimpla sau daca pot sa il dau jos fara sa demontez altceva,pacat ca nu am facut poza?

mesersmith
Moderator - C5

Mesajde mesersmith » Dum 11-Dec-2011 20:21

Da, Mariane, am avut doua Olcit-uri 12 trs, doua dacia, si acum uita-te in semnatura si vezi ce mai am.

marianmarian
pasionat

Mesajde marianmarian » Dum 11-Dec-2011 21:48

nu mam uitat sa vad cu ce te ocupi dar din toate raspunsurile pe care tu le abordai (ca moderator ) si raspundeai ,dupa cultura mea de modrogean am avut impresia si am banuit bine cu te ocupi .iti urez bafta si cit mai multe rezolvari la pasionati de citroen?

viorelovidiu
pasionat
Masina: Citroen C6 2010 3.0HDI Exclusive
2: Ex: 3 x Citroen c5 2005 (2.0i, 2.0hdi, 2.2hdi)

Mesajde viorelovidiu » Dum 11-Dec-2011 22:08

mesersmith scrie:](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)

i couldn`t agree more :lol:
Citroen C6 2010 3.0HDI Exclusive 280cp dpf off 8)

mbc
pasionat
Masina: Citroen C5 2.0 HDI 2004

Mesajde mbc » Dum 11-Dec-2011 22:32

mesersmith scrie:](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)

+1, dar din cu totul alte motive.
1. Xenoanele aftermarket sunt ilegale. Iti doresc tie, ca si celorlalti care imi baga becurile alea de 2 lei in ochi noaptea, multe amenzi pe tema asta si suspendarea certificatului de inmatriculare. M-am saturat sa imi obosesc ochii pe prostiile voastre.
2. Lumina galbena este urmarea unui far uzat si se rezolva cu inlocuirea farului / farurilor si nu cu motarea unor prostii de kituri de conversie la xenon.
3. Faptul ca o persoana poarta sau nu ochelari nu are nici o treaba cu perceptia culorilor, respectiv nu vezi mai alb daca ai dioptria 0 fata de -2.
"If in doubt, flat out!"

marianmarian
pasionat

Mesajde marianmarian » Sâm 17-Dec-2011 18:34

mersi mbs. te anunt cind platesc amenda. :roll:

mesersmith
Moderator - C5

Mesajde mesersmith » Sâm 17-Dec-2011 18:58

Si eu sper sa se inaspreasca f tare controalele in trafic ale celor de la rar impreuna cu cei de la politie.
Si eu sunt ultra satul de prostia romanilor care-si pun tot felul de chestii facute parca sa-i deranjeze pe ceilalti.
Uitati-va la cei cu xenoane de toata jena puse de necalificati, uitati-va si minunativa de proiectoare puse total aiurea, de zici ca-s puse de cei de la cooperativa "Nevazatorii".
Chiar am un amic in politia rutiera locala si vorbeam acum cateva luni despre chestiile astea si-mi spunea ca totul depinde de cei de la centru, ce anume tematica impun ei.
Adica siguranta circulatiei, viata mea si a familiei mele depind de tematicile celor de la centru, precum si de manelistii, agramatii si analfabetii care-si monteaza xenoane, proiectoare si isi mai si umplu parbrizul de sus pana jos cu cruciulite, iconite, ciucurei si mai stiu eu ce, blocandu-le astfel vizibilitatea.
Sunt destule cazuri cand astfel de manelisti cu parbrizele pline de toate alea, s-au infipt in copaci sau in alte masini, omorand oameni nevinovati.

Suntem o tara de manelisti, de analfabeti, de vechi posesori de dacii pe care le tot modificam, fiecare cum stia.
Problema e ca daca atunci era cum era, acum nu ar mai trebui sa fie permis.
Una e sa-ti pui niste led-uri care nu deranjeaza pe nimeni si alta e sa montezi niste xenoane total improprii pt farurile normale.

sorin2010
pasionat

Mesajde sorin2010 » Sâm 17-Dec-2011 20:38

mno,departe mi-e gandu de al preaslavii pe unicul,metempshihoticul,ezotericul,nostru guru si master of disaster Marean,dar sincer as vrea si eu sa imi pun un kit de becuri cu descarcare de gaze de xenon pe masina.consider ca iti ofera o vizibilitate net superioara ,ceea ce este extrem de importanta pentru siguranta mea si implicit a celorlalti participanti la trafic.evident nu as dorii sa creez neplaceri si disconfort soferilor din trafic,asa ca poate cei care cunoasteti mai multe despre aceste kituri puteti sa postati si ce modele si marci de kituri sunt totusi valabile.
sanatate si Craciun Fericit !,fara becuri aprinse la bord,doar pe brad :D

p.s.
Eu ascult Rolling Stones si The Doors si mult mult TECHNO...

mesersmith
Moderator - C5

Mesajde mesersmith » Dum 18-Dec-2011 00:38

:razz: :razz: :razz:
Sorine, stii care-i faza? Din ce am observat eu, plasticurile farurilor noastre sunt putin diferite, in sensul ca ele vor difuza intr-un anume fel lumina de la halogene.
Din ce am vazut eu, cand pui xenoane, lucrurile se schimba, lumina e difuzata in toate partile si pt ca aceste kit-uri nu au leveling, ii vei daranja pe toti.
Eu n-o sa-mi pun niciodata, pt ca daca se matuieste putin plasticul farurilor, e jale, i-ai terminat pe toti.
Ultima oară modificat Dum 18-Dec-2011 00:55 de către mesersmith, modificat 1 dată în total.

Înapoi la “Electrica - C5 I-II”