sa mai si radem...

Tot ce nu se incadreaza in celelalte subiecte.

Moderator: Echipa Tehnica

Rica
Moderator - Bazar
Masina: Peugeot 407 SW

sa mai si radem...

Mesajde Rica » Joi 15-Dec-2011 16:47

deschid topicul acesta ca sa mai uitam de probleme si sa ne descretim fruntile :roll:
si cum se cade ca cel care deschide sa puna si ceva in topic va propun urmatoarea lectura
:)

Draga Domnule,

Va scriu in raspuns la cererea dvs. de a va da amanunte suplimentare in Sectiunea 3 a Raportului de Accident de Munca unde am completat ca drept cauza "slaba planificare" ca fiind cauza accidentului meu. Ati cerut in mod expres explicatii amanuntite cu privire la accident si sper ca detaliile care urmeaza vor fi suficient de clarificatoare.
Eu sunt zidar de meserie. In ziua accidentului lucram singur pe acoperisul unei cladiri inalte de 6 etaje.

Dupa ce mi-am terminat treaba, am realizat ca mi-au ramas caramizi nefolosite, care, cintarite mai tirziu, au fost gasite a cintari aproximativ 270kg.

Decit sa car caramizile jos in brate, in mai multe etape, am considerat ca e mai bine sa le cobor toate odata intr-un butoi, folosind scripetele instalat in acest scop in spatele cladirii.

Am asigurat fringhia la nivelul solului, am urcat pe acoperis, am impins butoiul in afara cladirii si am incarcat caramizile. Dupa aceea am coborit de pe acoperis sa dezleg fringhia, tinind-o foarte strins ca sa asigur o coborire lenta a caramizilor. Veti observa in Sectiunea 11 a Raportului de Accident de Munca intocmit ca eu am o greutate de 72 kg.

Datorita surprizei pe care am avut-o cind am fost literalmente SMULS de la sol intr-un mod complet neasteptat, mi-am pierdut prezenta de spirit si am uitat sa dau drumul la fringhie. Cred ca nu este nevoie sa va mai spun, am inceput o ascensiune rapida catre acoperis. In apropierea etajului 3, m-am intilnit cu butoiul incarcat cu caramizi care acum se indrepta vertiginos catre sol, intilnire in urma careia m-am ales cu capul spart, zgirieturi minore si o clavicula fracurata. Datorita impactului, ascensiunea mea a incetinit pentru o secunda dupa care a continuat rapid catre nivelul acoperisului, neoprindu-ma decit atunci cind degetele mainii drepte au intepenit in scripete pina la nivelul celei de-a 3a falange.

Din fericire, intre timp mi-am recapatat prezenta de spirit si am fost in stare sa ma tin strins de fringhie in ciuda faptului ca incepusem sa am dureri. Aproape simultan, oricum, butoiul cu caramizi a lovit solul si ca urmare a impactului, fundul butoiului a cedat. Acum, saracit de greutatea caramizilor, butoiul cinarea doar 27 kg. Ma refer din nou la greutatea mea; cum probabil v-ati imaginat deja, am inceput o coborire rapida. In vecinatatea etajului 3, am intilnit butoiul care acum urca; ca urmare a intilnirii m-am ales cu fracturi la glezne si cu mai multe taieturi si zgirieturi la picioare si in general.

Aici, norocul meu a inceput sa se schimbe usor. Intilnind butoiul, a fost bine ca mi-a incetinit usor caderea doar in masura sa-mi limiteze ranile, cind, am cazut pe gramada de caramizi si din fericire, am scapat doar cu 3 vertebre fisurate.

Imi pare rau sa va spun, asa cum stateam intins pe gramada de caramizi, cu dureri atroce, incapabil sa ma misc, din nou mi-am pierdut prezenta de spirit si am scapat fringhia din miini. Asa cum stateam intins, pe spate, am putut sa vad cum butoiul gol si-a inceput calatoria in jos, catre mine, care explica explica cele 2 fracturi la picioare.

Sper din tot sufletul ca acest raport raspunde la toate intrebarile dvs.

Cu respect,
Bacioiu xxx
Toti isi fac probleme de kilogramele in plus, dar nimeni nu isi face probleme de creierul care este in minus...
Ce ciudat!

Mexik
pasionat
Masina: Citroen c5 hdi
2: Vw t5-2.5tdi
3: Chrysler Grand voyager

Mesajde Mexik » Joi 15-Dec-2011 17:04

tare faza,vechiul DOREL,lucrari specifice stilului romanesc :lol:

toro
pasionat
Masina: C.Xsara II 2004 16i - Coupe 110 cp.
2: Ford Ranger Pick-Up 2.0 EcoBlue- Double Cab.(2018)

Mesajde toro » Joi 15-Dec-2011 18:11

Din antologia filmelor cu Stan & Bran. Defapt e de Rasu'Plansu ,dar ce face omul cu mana lui ... se cheama ,munca manuala,, Cauta un scenarist si chear de va fii o pelicula short , va avea priza la public. Evident incasarile vor depasi cu mult zilele tale de spitalizare. La un asa accident , nu vad pe alt cineva sa intocmeasca un raport mai hazliu ca cel amintit de tine. ..Insanatosire grabnica si sper ca de Craciun sa nu stai in pat sau sa te gaseasca Mosu in extensii sau sub brad ! **Sarbatorii Fericite **
Peace on earth ... War under the blanket !

mbc
pasionat
Masina: Citroen C5 2.0 HDI 2004

Mesajde mbc » Joi 15-Dec-2011 18:28

am ras cu lacrimi...
"If in doubt, flat out!"

hippo
pasionat

Mesajde hippo » Joi 15-Dec-2011 19:24

:lol: :lol: :lol:

Daca ne-a deschis @Rica apetitul, cititi si Scrisoarea adresata unui director:

Subsemnatul Ion Ionescu, cu domiciliul in str. Sibiu, muncitor in cadrul atelierului X, va aduc la cunostinta cu respect urmatoarele:

In urma cu multi ani m-am casatorit din dragoste cu o vaduva care avea o fata de 18 ani. Tatal meu, dupa casatorie m-a vizitat de mai multe ori, ca pana la urma sa se indragosteasca de fiica vitrega, cu care in cele din urma sa se casatoreasca, fara a-mi cere consimtamantul. Deci fiica mea vitrega mi-a devenit mama vitrega, iar tatal meu ginerele meu.
Sotia tatalui meu, adica fiica mea vitrega, care in acelasi timp este mama mea vitrega, a nascut un baiat, care este nepotul meu, fiindca eu sunt sotul mamei fiicei mele vitrege, dar acest baiat este si fratele meu.
In acelasi timp, sotia mea a devenit bunica, deoarece este mama sotiei tatalui meu, iar eu sunt nepotul sotiei mele. Nu mult mai tarziu, sotia mea a nascut un baiat care a devenit cumnat cu tatal meu, fiind fratele vitreg cu sotia tatalui meu si in aceasta calitate este si unchiul meu. Copilul meu este fratele mamai mele vitrege, iar prin mama mea vitrega, sotia mea a devenit bunica si eu am devenit bunicul meu propriu.
Avand in vedere cele de mai sus, intreb: Daca copilul meu, care in acelasi timp este unchiul meu, cumnat cu tata si frate cu mama mea vitrega, are drept la alocatie de stat pentru copii ???
Ion Ionescu
Toti ziceau ca asta nu se poate face; si a venit unul care habar n-avea ce zic toti, si a facut-o... ;)

Rica
Moderator - Bazar

Mesajde Rica » Joi 15-Dec-2011 20:03

pai hai sa cautam un dorel sa facem filmarea
Toti isi fac probleme de kilogramele in plus, dar nimeni nu isi face probleme de creierul care este in minus...

Ce ciudat!

Rica
Moderator - Bazar

Mesajde Rica » Joi 22-Dec-2011 15:45

Un sofer ce venea de la Cluj spre Oradea opreste la popas la Negreni(La mici).
Intra in bar si cere o sticla de palinca de 70 grade.
Incepe sa injure, trage cate o dusca si scuipa pe jos:
"baga-mi-as p..a in el de C1"!
Lumea de acolo: - "Aaa, ai C1?"
Soferul:"- Nu, sunt sofer de camion. . Baga-mi-as p..a in el de C1!" si iar scuipa pe jos.
Stati sa va zic; Intr-o curba am iesit de pe carosabil si am intrat in sant.
Opreste un dobitoc cu C1 si cica vrea sa ma ajute, sa-mi tracteze camionul (tu-i gura mamii lui de C1) si iar scuipa, "la care pe mine ma pufneste rasul, ma uit la el si-i zic: ba, daca tu tractezi camionul cu rahatu' asta de masina, io iti sug p..a".

Ce ciudat!

mbc
pasionat

Mesajde mbc » Joi 22-Dec-2011 17:03

taaaare
"If in doubt, flat out!"

Rica
Moderator - Bazar

Mesajde Rica » Joi 22-Dec-2011 17:16

da' voi nimic?
numa io cetesc bance pe aicisa

Ce ciudat!

e.miron
pasionat
Masina: Xantia 2.0 HDI110

Mesajde e.miron » Sâm 24-Dec-2011 04:20

La o uzina romaneasca de automobile, doi ingineri stau la o tigara:
- Auzi, zice primul, ce ar trebui schimbat ca masinile romanesti sa corespunda normelor internationale ?
- Normele internationale.

e.miron
pasionat
Masina: Xantia 2.0 HDI110

Mesajde e.miron » Sâm 24-Dec-2011 05:44

“Suntem nevoiti sa va returnam declaratia fiscala cu rugamintea sa o revedeti si sa faceti corecturile necesare, deoarece nu putem accepta raspunsul dvs. de la rubrica PERSOANE AFLATE IN INTRETINERE unde ati trecut: Guvernul, Parlamentul, functionarii administratiei locale, judetene si de stat precum si cateva milioane de tigani”.

Elefantul il intreaba pe dinozaur:
- Ti-a dat Noe add?
- Nu.
- Nasol…

Doi politisti povesteau la sectie:
- Am invatat sa fac sex in stil cowboy.
- Cum se face?
- Pai fac sex cu nevasta-mea pe la spate, cand sunt pe punctul sa ma termin, ridic pistolul si trag patru gloante in sus. Ea se sperie si strange din c*r! E o senzatie nemaipomenita. Poti sa incerci si tu!
A doua zi al doilea politist vine la munca foarte tacut. La un moment dat prietenul lui se apropie si il intreaba cum a fost:
- La inceput totul a fost bine. Am luat Magnum-ul de 9 mm care il tin pentru ocazii speciale. Am inceput sa facem sex si am facut pozitia 69. Cand am simtit ca ma termin am tras 5 gloante in sus. Ea m-a muscat de p**a , mi s-a c…t pe fata, si din dulap a iesit un tip cu mainile ridicate!

Trei barbati morti ajung la poarta raiului. Ii ia Dumnezeu pe fiecare la intrebari, primul fiind un italian:
- Ia zi,tu cum ai murit?
- Pai mi-am cumparat un Ferrari, am mers pe autostrada spre Milano cu 340 km/h, n-am putut sa iau o curba, am intrat in parapet si am murit pe loc.
- Bine,poti sa intri.

Al doilea, un german:
-Tu cum ai murit?
-Mi-am luat un Porsche, am mers pe autostrada, o cisterna a pus frana brusc in fata mea, nu am mai putut opri, explozie mare, am murit pe loc…
- Bine, poti intra si tu.

Al treilea, un roman:
- Tu ce ai patit?
- Mi-am luat un X5
- Si?
- Si … si am murit de foame.

Rica
Moderator - Bazar

Mesajde Rica » Mar 27-Dec-2011 12:35

Ce ciudat!

mbc
pasionat

Mesajde mbc » Mar 27-Dec-2011 13:22

consum 4% cand o zbura porcul... vreo 5.5 poate.
"If in doubt, flat out!"

Rica
Moderator - Bazar

Mesajde Rica » Mar 27-Dec-2011 13:23

mi mi-a placut aia se punpe burta,se face jeep :lol:

Ce ciudat!

mesersmith
Moderator - C5
Masina: C5 III
2: C5 II
3: Peugeot 308

Mesajde mesersmith » Mar 27-Dec-2011 17:56

Nu se mai poate....e criminal de tot omu'... :razz: :razz: :razz:

Înapoi la “Diverse”