Salut. Imi trebuie un Manual reperatii service pentru Xsara Picasso !.8 i 16 V engleza/franceza Multumesc anticipat pentru ajutor. Mail czvanca@upcmail.ro.
Va pot transmite |Manual pentru Xsara Picasso 2.0 D, pentru cine este interesat.
Manual reparatii service Xsara Picasso !.8i 16V motor tip 6F
Moderator: Echipa Tehnica
Salut! Daca se poate as dori si eu manualul pentru 2.0 hdi..... e-mail: iavreascu@yahoo.com Multumesc!!! 

Manualul are 39 Mb si la prima incercare serverul nu l-a primit ca fiind prea mare.
Astazi l-am fractionat in 4 parti si au plecat toate. Ramane doar sa le asamblezi. Le-am trimis in format rar. Daca nu le poti asambla ti le voi trimite in format pdf tot in 4 parti ca sa fie mai usor de asamblat . Anunta-ma.
Astazi l-am fractionat in 4 parti si au plecat toate. Ramane doar sa le asamblezi. Le-am trimis in format rar. Daca nu le poti asambla ti le voi trimite in format pdf tot in 4 parti ca sa fie mai usor de asamblat . Anunta-ma.
Da am primit 4 mesaje dar doar in primul imi arata ca este un fisier pdf dar este gol...cred ca imi face in ciuda astia de la yahoo....imi pare rau ca nu am putut primi fisierele trimise de tine...oricum iti multumesc pentru incercare poate daca ai timp in 2012 reluam poate pe messenger...LA MULTI ANI SI SA NE AUZIM CU BINE... 

Salut si LA MULTI ANI.
Multumesc pentru urarile de bine.
Intrucat nu am reusit sa-ti transmit Manualul direct, iti transmit adresa de net de unde il poti descarca.
ADRESA: http://www.mediafire.com/?omyjanytniy
Sper sa mearga.
Multumesc pentru urarile de bine.
Intrucat nu am reusit sa-ti transmit Manualul direct, iti transmit adresa de net de unde il poti descarca.
ADRESA: http://www.mediafire.com/?omyjanytniy
Sper sa mearga.
Înapoi la “Citroen Xsara I-II - Berlina, Picasso”