sigur nu face fata
sau daca face nu o aiba presiune
astea de la far tre sa aibe presiune ca nu au stergatoare
din cate stiu si am vazut asta ar fi singura problema indiferent de ce model alegi,originale sau nu trebuie tinut cont de diferenta de nivel a vasului fata de cea mai de jos spritiera
Spalator faruri pe halogen
Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica
- mesersmith
- Moderator - C5
- Masina: C5 III
- 2: C5 II
- 3: Peugeot 308
Din cate stiu eu, toate barele sunt cu decupaje, iar acolo unde nu sunt spalatoare, sunt niste capace.
Eu asa am.
Referitor la nivelurile unde sunt spalatoarele in raport cu rezervorul sau nu mai stiu cum s-a spus aici, nu are nicio logica. Exista pompa si presiunea formata de ea e suficienta.
E aberant sa crezi ca prin cadere de la o diferenta de nivel de ordinul centimetrilor, poti crea presiune.... Nici vorba. Fizica nu spune deloc asa.
Spalatoarele de faruri nu vor curata mizerie adunata acolo luni de zile si uscata de soare sau mizerie pe care nu poti s-o cureti nici cu spaclul.
In general, vor curata mazga pe care o vezi pe parbriz atunci cand mergi in spatele altei masini cand e ud pe jos.
Succes mbc si nu cumpara porcarii ieftine daca ai posibilitatea sa iei ceva ca lumea.
Eu asa am.
Referitor la nivelurile unde sunt spalatoarele in raport cu rezervorul sau nu mai stiu cum s-a spus aici, nu are nicio logica. Exista pompa si presiunea formata de ea e suficienta.
E aberant sa crezi ca prin cadere de la o diferenta de nivel de ordinul centimetrilor, poti crea presiune.... Nici vorba. Fizica nu spune deloc asa.
Spalatoarele de faruri nu vor curata mizerie adunata acolo luni de zile si uscata de soare sau mizerie pe care nu poti s-o cureti nici cu spaclul.
In general, vor curata mazga pe care o vezi pe parbriz atunci cand mergi in spatele altei masini cand e ud pe jos.
Succes mbc si nu cumpara porcarii ieftine daca ai posibilitatea sa iei ceva ca lumea.
-
- pasionat
- Masina: Citroen C5 2.0 HDI 2004
Toate barele sunt cu decupaje, inclusiv a mea.
Spalatorul cu siguranta nu curata mizeria din secolul trecut, der de obicei se aduna mizerie pe fazuri cand ploua si mazga aia cum i-ai zis se depune incet dar sigur pe faruri si pe parbriz, iar cand stergi parbrizul, mai nou se sterg si farurile
. Stiu ca la un drum de noapte de 400 km m-am oprit de vreo 3 ori sa curat farurile, plus ca oricum nu erau curate 100% din timp.
Ieftinaturi de alea pe C5 am zis clar ca nu pun. Daca nu gasesc ceva calumea, nu pun nimic si cu asta gata. Cu timpul poate o sa ma tenteze si faruri xenon adevarate, cum este prezentat in documentul de la urzica, dar momentan doar spalator. Va tin la curent.
Spalatorul cu siguranta nu curata mizeria din secolul trecut, der de obicei se aduna mizerie pe fazuri cand ploua si mazga aia cum i-ai zis se depune incet dar sigur pe faruri si pe parbriz, iar cand stergi parbrizul, mai nou se sterg si farurile

Ieftinaturi de alea pe C5 am zis clar ca nu pun. Daca nu gasesc ceva calumea, nu pun nimic si cu asta gata. Cu timpul poate o sa ma tenteze si faruri xenon adevarate, cum este prezentat in documentul de la urzica, dar momentan doar spalator. Va tin la curent.
"If in doubt, flat out!"
-
- pasionat
- Masina: C 5 III Tourer, 2.0 HDI,163 cai, 2014
- 2: Ex : C 5 I și C 5 II
- 3: Tel : 0745.81.83.40
mbc scrie:La 5 lei 5 litri de parbrizol, te asigur ca asta e ultima problema. Lasa-ma sa imi fac eu griji de astaOricum ai nevoie sa fie spalate farurile doar noaptea, noaptea le ai aprinse, deci totul ok.
La acest pret cred ca o sa iei doar apa chioara cu ceva agent spumant dar, in fine, fiecare isi alege in functie de buget .Dar la chestia ca atunci cand temperaturile sunt de inghet si fortezi capacelele de la sprituitoare (cand ingheata si se lipesc de bara) stii ca poti ramane f usor fara ele?Eu unul cel putin nu am nevoie de a spala tot tipul farurile, dar fiecare e liber sa aleaga.E doar o parere !

-
- pasionat
- Masina: Citroen C5 2.0 HDI 2004
Te rog sa aduci dovezi in acest sens, altfel e apa de ploaie. Anul asta au fost -10 grade in cluj si lichidul de parbirz din masina nu a inghetat (cel ieftin). Anul trecut am fost la munte unde au fost -18 grade, tot cu acelasi lichid de parbriz ieftin si tot nu au inghetat. Lichidul de parbriz este un consumabil care nu afecteaza performantele masinii. Prefer sa pun lichid de parbriz ieftin si benzina buna decat invers.
"If in doubt, flat out!"
Înapoi la “Electrica - C5 I-II”