Cand mi-am uat C3-ul, la jantele de aliaj mi s-au propus gratuit si antifurt roti. Cum era gratis, nu puteam sa il refuz, mai ales ca avusesem probleme cu pasul surubului pentru Berlingo.
Sa trec la subiect, mi se montase antifurtul cu 2 chei de desfacut, si acum nu mai gasesc cheile. Deh am fost imprastiat si nu mai stiu pe unde le-am pus, dar nu exclud posibilitatea sa le fi si aspirat cei de la spalatorie. Motivul ratacirii nu mai conteaza, CUNOASTE-TI DE UNDE AS PUTEA SA FAC ROST DE ALTELE????
Multumesc anticipat!
Antifurt
Moderator: Echipa Tehnica
-
- RETRAS LA PENSIE
In primul rand toate modele Citroen care sunt echipate cu jante de aliaj beneficiaza de antifur roti . Antifurturile beneficiaza de un cod spacial pentru fiecare set in parte . Din pacate cand masina vine cu antifurturi din fabrica acest cod nu este prezent in cadrul carnetului de service , el este prezent doar in cazul in care achizitionati antifurturile ca accesorii . In acest caz trebuie sa apelati cat mai rapid la dealerul de la care a-ti achizitionat masina pentru a comanda un antifurt nou pe baza seriei de sasiu .
Si apropo , sa te rogi sa nu faci pana .
Si apropo , sa te rogi sa nu faci pana .
Problema e ca in momentul cand o sa faci pana singurele solutii sunt ori flexul ori o bormasina cu cap mare ca sa le dai jos ca alta solutie nu ai .
Treaba nu e cand te lasa ci unde te lasa . Daca esti aproape de service gasesti o solutie dar daca esti pe DN1 spre Brasov cu familia ,cu prietenii , cu schiurile pe portbagaj si face poc atunci nu as vrea sa fiu in pielea ta .
Treaba nu e cand te lasa ci unde te lasa . Daca esti aproape de service gasesti o solutie dar daca esti pe DN1 spre Brasov cu familia ,cu prietenii , cu schiurile pe portbagaj si face poc atunci nu as vrea sa fiu in pielea ta .
-
- RETRAS LA PENSIE
Înapoi la “Citroen C3 - Hatchback, Pluriel, Picasso”