vreau sa montez xenoane pe masina
am gasit o oferta 450 ron pe faza lunga si faza scurta cu montaj inclus si garantie totala un an
merita sa montez?
cine are cum sunt?
se vede diferenta?
a montat cineva xenoane pe xantia?
Moderator: Echipa Tehnica
- Rica
- Moderator - Bazar
- Masina: Peugeot 407 SW
a montat cineva xenoane pe xantia?
Toti isi fac probleme de kilogramele in plus, dar nimeni nu isi face probleme de creierul care este in minus...
Ce ciudat!
Ce ciudat!
- Rica
- Moderator - Bazar
dj01fad scrie:merita, dar sa iei de 4300K sau maxim de 5000K. pretul e ok cu montaj cu tot, cu toate ca nu iti recomand sa pui decat pe scurta... pe lunga o za le belesti cu flash-urile.
nu prea am obiceiul asta
@mbc de ce crezi ca este o prostie?
poti sa dezvolti ideea?
Toti isi fac probleme de kilogramele in plus, dar nimeni nu isi face probleme de creierul care este in minus...
Ce ciudat!
Ce ciudat!
- Rica
- Moderator - Bazar
aha...uite o explicatie logica,plauzibila
nu gen o prostie mare etc,etc....
dar totusi ce nu inteleg eu este dece toti producatorii monteaza mai nou xenoane daca sunt asa suparatoare?
nu gen o prostie mare etc,etc....
dar totusi ce nu inteleg eu este dece toti producatorii monteaza mai nou xenoane daca sunt asa suparatoare?
Ce ciudat!
Ce ciudat!
-
- pasionat
- Masina: Citroen C5 2.0 HDI 2004
@Rica: Daca ai zice de 10 ori o chestie, nu te-ai obosi sa mai zici a 11-a data aceeasi chestie? Uita-te prin forum unde au fost discutii de genul ca mi-am exprimat clar si detaliat punctul de vedere, dar nu pot sa scriu romane de fiecare data.
Xenoanele montate de producator au lupa, curatator cu presiune de apa si reglaj de inaltime. Eu o sa imi pun la un moment dat xenon poate, dar ca la carte.
Xenoanele montate de producator au lupa, curatator cu presiune de apa si reglaj de inaltime. Eu o sa imi pun la un moment dat xenon poate, dar ca la carte.
"If in doubt, flat out!"
- Rica
- Moderator - Bazar
am cautat
dar nu am gasit
daca poti te rog sa pui link-ul si un moderator sa mute sau sa stearga
dar pe xantia la ce iti trebuie reglaj pe inaltime?
spalatorul stiu ca e obligatoriu
multumesc anticipat

daca poti te rog sa pui link-ul si un moderator sa mute sau sa stearga
dar pe xantia la ce iti trebuie reglaj pe inaltime?
spalatorul stiu ca e obligatoriu
multumesc anticipat
Ce ciudat!
Ce ciudat!
Rica, cineva si-a montat xenon pe Xantia: http://xantia.voila.net/tuto_kit_xenon.htm
vezi ca iti da si niste sfaturi acolo... si ceva de genul "a se vedea codul rutier"
PS: nu vreau sa polemizez cu nimeni, doar sa arat ca s-a montat xenon pe Xantia
vezi ca iti da si niste sfaturi acolo... si ceva de genul "a se vedea codul rutier"

PS: nu vreau sa polemizez cu nimeni, doar sa arat ca s-a montat xenon pe Xantia
Toti ziceau ca asta nu se poate face; si a venit unul care habar n-avea ce zic toti, si a facut-o... ;)
-
- pasionat
- Masina: Citroen C5 2.0 HDI 2004
Pe sleau: renunta la idee. Pe xantia nu s-a pus xenon din fabrica. Lupa aia nu poate fi pusa asa, pur si simplu, ci trebuie far special. Ansamblul lupa - bec se misca in momentul in care trebuie ajustata inaltimea.
Daca nu se vede bine lumina data de faruri pune faruri noi + becuri noi si o sa se vada bine. Nu-mi zice ca nici asta nu m-ai mai vazut spunand pe aici. Gandeste-te ca si la logan se vad bine farurile noi (care, apropos, sunt tot valeo) la xantia se vad si mai bine, fiind cu 2 becuri.
Daca nu se vede bine lumina data de faruri pune faruri noi + becuri noi si o sa se vada bine. Nu-mi zice ca nici asta nu m-ai mai vazut spunand pe aici. Gandeste-te ca si la logan se vad bine farurile noi (care, apropos, sunt tot valeo) la xantia se vad si mai bine, fiind cu 2 becuri.
"If in doubt, flat out!"
Înapoi la “Electrica - Xantia”