Probleme mari ATS

Dealer/service Citroen

Moderator: Echipa Tehnica

MARIAN
Admin CITROclub
Masina: Xantia 1.9TD VSX
2: C5 2.0 HDI 110CP

Mesajde MARIAN » Joi 26-Ian-2006 16:43

COSTIN MUNTEANU scrie:Mariane, nu am de gand sa-ti argumentez nimic. Nici sa te contrazic.
Orizontul tau chiar este emotionant.
Iti doresc sa mergi si pe alte meleaguri si sa intelegi ce inseamna normalitatea.

Merci. Chiar se "vede" orizontul meu din CT? In cazul asta cred ca este destul de intins.

COSTIN MUNTEANU
pasionat

Mesajde COSTIN MUNTEANU » Joi 26-Ian-2006 16:57

MARIAN scrie:
COSTIN MUNTEANU scrie:Mariane, nu am de gand sa-ti argumentez nimic. Nici sa te contrazic.
Orizontul tau chiar este emotionant.
Iti doresc sa mergi si pe alte meleaguri si sa intelegi ce inseamna normalitatea.

Merci. Chiar se "vede" orizontul meu din CT? In cazul asta cred ca este destul de intins.

Poate ca da.
Sau poate ca nu...

MARIAN
Admin CITROclub
Masina: Xantia 1.9TD VSX
2: C5 2.0 HDI 110CP

Mesajde MARIAN » Joi 26-Ian-2006 18:18

m.s. scrie:
.De ce tu sa ai service in Constanta si cei din Ploiesti, nu.?

Marian,pe lista de dealeri ai Citroen,figureaza dealer in Ploiesti.(nu au si service?)

Ba chiar au. De aceea l-am ales pt. comparatie in speranta ca oamenii vor intelege ca acolo(in CT) chiar a existat o problema(acum vad ca incepe sa spuna ca lucrurile nu mergeau tocmai bine) cu acel dealer.

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Joi 26-Ian-2006 18:22

Eu am trecut si pe la astia de la Diesel si m-am lamurit ce meseriasi sunt, dar parca una peste alta mai rau am fost umilit la ATS decat la astia!!! Sa trag de aici o concluzie daca tot se merge pe chestia asta??
F bine, l-au desfiintat, da sa aduca nene altu in loc, treaba lor, problema lor, nu a celor cateva sute de oameni care daca patesc ceva cu masina tre sa vina la Buc!!!
Si mai comica situatia, Ploiestiul care e la 30 min de Bucuresti are service propriu Citroen!!!!!
Pe siteul citroen vad ca e actualizata situatia dealerilor.
Cea mai trista situatie e in Dobrogea si in Moldova unde de bine de rau mai e ceva pe la Focsani!

COSTIN MUNTEANU
pasionat

Mesajde COSTIN MUNTEANU » Vin 27-Ian-2006 08:44

asa cum spuneam am avut destule nemultumiri cu cei de la diesel.
dar ceea ce era important de spus era faptul ca totusi erau oameni de bun simt. si ca se putea discuta cu ei. si mai ales ca daca chiar era o problema importanta si urgenta chiar isi bateau capul cu ea. si se dadeau peste cap sa o rezolve cu mijloacele existente. spre deosebire de "in curand" de la ats...

probabil Marian crede ca acolo era un garaj cu o rampa si atat. nu era chiar asa. era un service destul de mare, cu toate dotarile necesare!
si uitandu-ma pe forum la "aprecierile" la adresa serviceului ats nu cred ca mergeau chiar DELOC mai rau decat in alte parti. Asa ca nu e nimic de inteles.

daca cei de la ats au aflat doar cu 1 zi sau 1 luna inainte de a le retrage agrementarea ca cei de la diesel "nu corespund" si ca atare au luat "marea decizie", atunci chiar ca trebuie sa ne indoim de ... "ratiunea" lor (nu am vrut sa folosesc termenul care cadea la fix pe situatie ca iar se cutremurau :) ).
Daca chiar ii durea undeva de clienti, atunci incepeau cu 1 an (sau chiar 6 luni ca se poate) inainte sa pregateasca inlocuitorul. si nici un client nu ar fi fost afectat.

Despre "reteaua" din Moldova, cred ca deja... vorbim de sublim.

prafuit
pasionat

Mesajde prafuit » Vin 27-Ian-2006 10:13

De obicei, in orice companie, dai credit celor din curtea ta. Daca delaerul spune ca va remedia situatia si ca atunci cand se va termina perioada in care a fost lasat sa faca investitii, va fi gata, este normal sa nu cauti in alta parte. Apoi cand te trezesti ca s-a terminat5 perioada si delareul este la fel ca si pana acum, este normal sa incetezi colaborarea cu acel dealer si sa gasesti alta solutie. Ca aici se puteau anunta posesorii de Citroen din CT, ca in poerioada X sunt rugati sa vina pentru garantii la Buc/RMValcea sau in alta parte (asta in loc sa faca sondajul acela telefonic), este alta discutie.
Nu contest inchiderea dealerilor/ service-urilor, care au avut timp de remediere dar nu au facut nimic, contest doar metoda prin care s-a realizat aceasta schimbare, daca a fost o metoda sau ceva de acest gen ;)

Eu zic ca deja s-a cam terminat subiectul, si sa revenim asupra lui abia cand se va deschide un nou service in zona (ca e la Tuylcea, CT, Mangalia, Slobozia, hai sa spunem in limita a 60km de CT :P ), cu impresii si tot tacamul!

COSTIN MUNTEANU
pasionat

Mesajde COSTIN MUNTEANU » Vin 27-Ian-2006 16:55

Subiectul in sine era terminat inca inainte de a incepe. :)
daca mai tii minte totul s-a rezumat fenomenalul la "se va rezolva in curand".
Eu am tinut "subiectul sus" pentru ca in fond este vorba despre o atitudine a ats-ului fata de clienti. Adica de fapt a desconsiderarii... :(
Nu se poate, atat timp cat chiar iti pasa de cei care iti baga bani in buzunar cumparand masini si venind apoi cu ele la service, sa te comporti in acest mod!
Ceea ce au facut ei suna a ... (nu vreau sa scriu termenul ca...) :)
Adica vrei sa ridici standardul de performanta al serviciilor dar mai intai le desfiintezi pe termen... "in curand" cu totul... Curat management si "customer satisfaction"...

Metoda in sine, eventual moralitatea ei, in relatia cu ex-dealer-ul mai putin vreau sa o comentez. nu ii priveste decat pe ai. este in fond o relatie de afaceri intre 2 entitati. fiecare in mod cert are atat dreptatea cat si vina ei. probabil ca daca dealerii trebuiau sa faca niste investitii si nu le-au facut este normal ca statutul lor sa fie periclitat in mod serios. Daca era vorba de investitii majore, pentru orice om normal care trebuie sa urmareasca dealerii devine evident ca respectivul dealer are de gand sau nu sa isi indeplineasca obligatiile. drept pt care urmeaza decizia de eliminare din reteaua de service. care insa se pune in practica NUMAI DUPA ce s-au decis si anuntat prin toate mijloacele masurile de compensare pentru clienti.

Exista participanti la forum care considera ca acesta exigenta a mea fata de ats este complet aiurea sau cel putin nelalocul ei. Nu pot decat sa le respect opinia si sa le doresc sa NU primeasca servicii pe masura exigentelor lor ci pe masura exigentelor mele.

eu sunt de-acord sa suspendam temporar subiectul (care in fond este important pentru cei din tara si mai putin/deloc important pt cei din Bucuresti) pana cand se deschide un service prin apropiere. Dar stii vreun termen sau il suspendam pana ..."in curand"?

bezz
pasionat

Mesajde bezz » Dum 29-Ian-2006 00:50

de ce costine?o sa ne fie dor de tine :( serios
si apoi tu esti legatura noastra cu marea :) care cica a inghetat si e ff frumoasa
nu dezarma prea repede! VREAU SI EU SERVICE AUTORIZAT LA CT! chit ca nu mai am garantie, sunt fidel brand-ului.
Cosmin
high energy music expression

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Dum 29-Ian-2006 19:25

Oameni buni de la Constanta! Azi cand veneam spre Bucuresti, chiar la iesirea din Constanta(spre Basarabi), ce credeti ca am vazut????
Service Citroen, dupa modelul celui de la ATS!! Nu stiu daca este sau nu functional inca, insa cert e ca exista acolo si parea ca e gata de lucru(cel putin din exterior).
Se pare ca acel "in curand" s-a adeverit!!!!!! :wink:

Ti-am zis eu Costine ca te cam grabesti cu afirmatiile :roll: !

White Wizard
pasionat

Mesajde White Wizard » Dum 29-Ian-2006 19:41

off

...cred ca cineva trebuie sa-si ceara scuze in fata lui Octavian :!: :idea: :twisted:

george
pasionat

Mesajde george » Dum 29-Ian-2006 19:55

Eu cred ca Octavian trebuia sa dea un termen. Mai ales ca treaba era practic rezolvata. Nu cred ca era asa un secret mare...
Era un gest normal facut fata de un client care dorea (imperios si repetat!) sa stie cind poate avea acces la un service Citroen in Constanta.

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Dum 29-Ian-2006 20:09

Nu cred ca scuzele isi au rostul si mai ales locul!!! Scuze pt ce?? Pt un raspuns: "cat mai curand "? Sunt ferm convins ca ATS stia de punerea in folosinta a acelui service cand se discuta aici pe forum aceasta problema. Da-l naibii de service ca nu se facea chiar asa in cateva zile!!
Oricum concluzia este ca toata lumea acum ar trebui sa fie multumita! Sa speram ca si personalul va fi pe masura sediului!

COSTIN MUNTEANU
pasionat

Mesajde COSTIN MUNTEANU » Lun 30-Ian-2006 09:34

bezz scrie:de ce costine?o sa ne fie dor de tine :( serios
si apoi tu esti legatura noastra cu marea :) care cica a inghetat si e ff frumoasa
nu dezarma prea repede! VREAU SI EU SERVICE AUTORIZAT LA CT! chit ca nu mai am garantie, sunt fidel brand-ului.

si mie imi place brand-ul.
am fost extrem de incantat cand am intrat in posesia unui Citroen. si am trecut cu zambetul pe buze de observatiile "cunoscatorilor": "dom'le astea nu sunt nemtesti..." sau"dom'le astea nu tin, le cade suspensia, motorul,etc una-doua".
Dealtfel la unii le-am si aratat cam ce poate masina asta :wink:
Unul mai avea putin si punea totporul pe Astra pe care o avea... :)
Problema este ca oricat de fidel esti unei marci, cand stai pe dreapta din cauza unei probleme tehnice pe care o poti rezolva numai la sute de km distanta... :evil:

Marea a fost frumoasa. acum s-a cam dezghetat. se mai vad in larg departe niste sloiuri de gheata si delfini. daca ai un binoclu si te uiti intre Eforie Nord si Sud e ceva deosebit.

COSTIN MUNTEANU
pasionat

Mesajde COSTIN MUNTEANU » Lun 30-Ian-2006 09:42

Matrixu scrie:Oameni buni de la Constanta! Azi cand veneam spre Bucuresti, chiar la iesirea din Constanta(spre Basarabi), ce credeti ca am vazut????
Service Citroen, dupa modelul celui de la ATS!! Nu stiu daca este sau nu functional inca, insa cert e ca exista acolo si parea ca e gata de lucru(cel putin din exterior).
Se pare ca acel "in curand" s-a adeverit!!!!!! :wink:

Ti-am zis eu Costine ca te cam grabesti cu afirmatiile :roll: !

Cred ca este serviceul DAEWOO - Andromeda Serv. Ma voi duce sa vad despre ce e vorba acolo. Dar daca si astia invata tot acum ce si cum e cu masinile astea chiar ca nu prea mai e de inteles de ce i-au taiat pe cei de la diesel. sau de ce nu i-au taiat mai devreme. ca doar astia sunt acolo de mai bine de 1 an.

Nu vreau sa te contrazic referitor la graba afirmatiilor. :) S-ar putea sa ai dreptate. Dar nu ti se pare ca toata secretomania asta si retragerea de pe forum a lui Octavian a fost o prostie? Nu crezi ca daca zicea clar ca din 1 feb va fi service la CT acolo ar fi primit aplauze si imi inchidea si mie gura? :)
Iar daca este doar o chestiune de provizorat, cum mai ramane cu standardele invocate de unii? :)

COSTIN MUNTEANU
pasionat

Mesajde COSTIN MUNTEANU » Lun 30-Ian-2006 09:42

White Wizard scrie:off

...cred ca cineva trebuie sa-si ceara scuze in fata lui Octavian :!: :idea: :twisted:

Cu siguranta NU este vorba de mine!

Înapoi la “ATS - Bucuresti”