suspensie REGLAJ

sfere, dozatoare, pompe, LDS, etc Âşi tren de rulare.

Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica

Rica
Moderator - Bazar
Masina: Peugeot 407 SW

Mesajde Rica » Mar 17-Ian-2012 09:28

e un singur meniu pt toate masinile
unele optiuni active,unele nu
ala care a vandut-o a zis asa sa iti ia banu si sa te duca cu zaharelu',sau nu a stiut nici el de ce este activ sau inactiv in meniu
Toti isi fac probleme de kilogramele in plus, dar nimeni nu isi face probleme de creierul care este in minus...
Ce ciudat!

mbc
pasionat
Masina: Citroen C5 2.0 HDI 2004

Mesajde mbc » Mar 17-Ian-2012 09:34

cristian24 scrie:ok am inteles asta..dar de ce mai apare atunci pe display la configuratii si nu se poate activa?
cel de la care am luat-o zicea ca masina sta la drum pe toate 4 setarile de suspensie.

Ce a zis rica, plus ca acela este un meniu de stare. Acolo vezi care este starea lucrurilor, nu le modifici. De exemplu: Stergatori automate: le vezi ca sunt active sau inactive, dar modifici starea lor de pe maneta de stergatori, nu din meniu.
"If in doubt, flat out!"

Rica
Moderator - Bazar

Mesajde Rica » Mar 17-Ian-2012 09:55

da' ce nu inteleg io,te urmaresc de cand ai deschis topicul
ce ai cu functiile alea?
daca masina are sistem automat de coborare-ridicare in functie de viteza tu ce ai cu functia aia?
din ce am citit pana acum tu poti regla inaltimea cum vrei dar ea se regleaza in functie de viteza
de ce nu ii dai pace?
Toti isi fac probleme de kilogramele in plus, dar nimeni nu isi face probleme de creierul care este in minus...

Ce ciudat!

cristian24
just curious

Mesajde cristian24 » Mar 17-Ian-2012 10:06

pt ca as vrea sa stea pe pozitia joasa la un drum intins pe autostrada.
dar nah se pare ca am luat tepa de la cel care mi-a zis cand am luat masina

Rica
Moderator - Bazar

Mesajde Rica » Mar 17-Ian-2012 10:10

am doua obiectii la ce vrei tu si un comentariu
1.avem noi drumuri pentru a merge cu cea mai joasa pozitie?
2.oricum tu ii zici jos ea se ridica sau coboara in functie de viteza,tu de ce insisti?
comentariu.e prea tarziu acum sa mai cauti vinovatu',trebuia sa verifici atunci,inainte de vanzare

Ce ciudat!

cristian24
just curious

Mesajde cristian24 » Mar 17-Ian-2012 10:19

sincer nu insist...nu am avut de unde sti ceea ce zici u inainte de a o lua..nu as fi putut sa o iau si sa dau o tura cat tine autostrada cluj-turda....ca sa vad cum se adapteaza..si referitor la drumurile noastre..eu zic ca sunt ceva plus ca pe deasupra drumurile ce le fac sunt 80% international si mai mult autostrada..si as putea completa ca la pozitia cu garda de sol joasa altfel e stabila masina..oricum multumes pentru sfaturi si pareri celor care si-au sacrificat putin timp sa imi dea niste detalii...apreciez mult :)

Rica
Moderator - Bazar

Mesajde Rica » Mar 17-Ian-2012 10:25

este posibil ca masina sa fi coborat si tu sa nu sesizezi diferenta
din cate stiu reglaje la inaltime se fac constant,o face xantia mea care are nu este hidractiva

Ce ciudat!

mesersmith
Moderator - C5
Masina: C5 III
2: C5 II
3: Peugeot 308

Mesajde mesersmith » Mar 17-Ian-2012 10:54

Cristi, s-a mai spus aici si scrie f clar si in cele doua pagini din manual pe care le-am postat mai sus.
De asemenea, scrie si in manualul pe care ti l-am dat, dar pt a afla, trebuie sa-l citesti.
Ce scrie? Pai scrie ca la peste 110km/h, masina se lasa pe burta singura si se ridica atunci cand viteza scade sub 90 km/h.
Din ce vad, eu pe tine te deranjeaza ca citroen s-a gndit sa nu mai lase treaba asta in seama ta, pt ca sigur ai fi uitat de ea dupa ce te saturai de butoane, nu-i asa?
Lasa masina in pace, toate functiile astea sunt criminale si nu mai exista alta masina la fel.
Pt functiunile din meniu, ti-a explicat colegul mbc f bine, trebuie doar sa citesti si sa si retii ce scrie acolo.
Si nu, nu e deloc o teapa, nu ti-ai luat teapa, ci ai facut f bine ca ai cumparat masina asta.
Eu am doua si ma felicit pt fiecare.

cristian24
just curious

Mesajde cristian24 » Mar 17-Ian-2012 10:56

ok ms

Rica
Moderator - Bazar

Mesajde Rica » Mar 17-Ian-2012 10:59

scrie,da' omu' vrea sa mearga tot timpu' pe burta,lasa-l in pace cand o lasa juma de toba pe drum...noroc ca nu il lasa masina :twisted:

Ce ciudat!

mesersmith
Moderator - C5
Masina: C5 III
2: C5 II
3: Peugeot 308

Mesajde mesersmith » Mar 17-Ian-2012 11:05

Nu stiu, dar mie mi se pare al dreac de important sa citesti si sa nu pleci de la ideea pe care o citesti pana nu ti-a intrat in cap ce scrie acolo.
Eu cred ca numai asa se poate invata, in general, nu numai aici.

Oricum, Cristi, nu e nicio problema, masina n-o sa te lase sa-ti faci de cap cm vrei tu :razz: :razz:
Poate doar daca-i scoti siguranta de la pompa dupa ce o lasi pe burta, dar n-o sa-ti spun unde e. :razz:
Glumesc, evident. :razz:

Rica
Moderator - Bazar

Mesajde Rica » Mar 17-Ian-2012 11:08

apropos,cat ai dat pe masina?
an,km?

Ce ciudat!

cristian24
just curious

Mesajde cristian24 » Mar 17-Ian-2012 11:47

Baieti..ms
nici un stres..apreciez gandurle voastre...oricum raman la ideea ca deocamdata e mai bun Lancer-ul si Citroenul il tin de ocazii :D

Rica
Moderator - Bazar

Mesajde Rica » Mar 17-Ian-2012 11:49

compari mere cu pere
ala e de viteza,asta e de confort
nici sa nu indraznesti sa le compari
nu de alta da' nu ai ce compara

Ce ciudat!

sorin2010
pasionat

Mesajde sorin2010 » Mar 17-Ian-2012 11:55

Cristiane,taie si tu un furtun hidraulic de la suspensie si goleste frumos rezervorul.atunci o sa ai cea mai sport suspensie si directie.
poti sa scoti si mufa din pompa hidraulica de suspensie ca sa nu se mai chinuie sa ridice garda fara lichid.
hai sanatate!

Înapoi la “Hidraulica - C5 I-II”