DESPRE MANETA SEMNALIZATORULUI
Moderator: Echipa Tehnica
LA XSARA II (2002) PE CARE IL AM TOATE MERG FOARTE BINE DAR MANETA SEMNALIZATORULUI PARCA MERGE FOARTE GREU IN SUS SI IN JOS. ESTE VORBA DE UZURA, MURDARIE INTRATA SAU PUR SI SIMPLU ASA TREBUIE SA MEARGA LA XSARA?
nu mai TIPA!!! renunta la caps! ce inseamna ca merge greu, o prinzi cu 2 miini , sau pur simplu e un pic mai greu decit la alte masini?
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
khan scrie:nu mai TIPA!!! renunta la caps! ce inseamna ca merge greu, o prinzi cu 2 miini , sau pur simplu e un pic mai greu decit la alte masini?
Scuze pentru caps! Acum nu chiar cu douã mâini. Merge mult mai greu decât la XãntiuÞa mea. Mai ales când semnalizez stânga parcã mai are un pic ºi se rupe. Nu cred cã e normal.
-
- pasionat
- Masina: C.Xsara II 2004 16i - Coupe 110 cp.
- 2: Ford Ranger Pick-Up 2.0 EcoBlue- Double Cab.(2018)
Se desface relativ usor. Dai de o tije de aprox. 20mm cu o grosime de 3mm. Capatul tijei ce culiseaza sa uzat si a devenit plat. Cu o pila fina vei rotunji capatul sa nu aiba muchie taietoare . Dupa ce ai facut montajul la loc sa faci probe sa vezi daca merge usor si la revenire directie si mai precis tragi volan stg.-drpt. si maneta trebuie sa revina automat pe punct O. Atentie la arcurile din interior maneta sa nu le pierzi.
Re: DESPRE MANETA SEMNALIZATORULUI
toro scrie:Se desface relativ usor. Dai de o tije de aprox. 20mm cu o grosime de 3mm. Capatul tijei ce culiseaza sa uzat si a devenit plat. Cu o pila fina vei rotunji capatul sa nu aiba muchie taietoare . Dupa ce ai facut montajul la loc sa faci probe sa vezi daca merge usor si la revenire directie si mai precis tragi volan stg.-drpt. si maneta trebuie sa revina automat pe punct O. Atentie la arcurile din interior maneta sa nu le pierzi.
MulĂžumesc! DeÂşi pare complicat, o sĂŁ ĂŽncerc. Toate cele bune...
-
- just curious
Salut scuze ca postez si eu aici
Io am alta problema mai grava! Cand merge cu masina , Xsara 1998 se aude ca si cum ar semnaliza DAR NU SEMNALIZEAZA doar face sunetul ala tac/tac/tac si mai repede si mai incet dar se aude ca si cum as semnaliza FARA SA O FAC stie cineva dak se poate repara sau cat ma costa blocul optic estymativ SH si nou?
-
- pasionat
- Masina: C.Xsara II 2004 16i - Coupe 110 cp.
- 2: Ford Ranger Pick-Up 2.0 EcoBlue- Double Cab.(2018)
Cu toate ca nu am prea priceput despre cam ce ar fii vorba... ce te face sa crezi ca din blocul de luminii ??? se aude acel ticait. Este ca un sunet de releu ? Da cu urechea mai bine si spune mai precis locul cu pricina.
Peace on earth ... War under the blanket !
- cristidica
- pasionat
-
- pasionat
Re: Salut scuze ca postez si eu aici
ork_as_razvan scrie:Io am alta problema mai grava! Cand merge cu masina , Xsara 1998 se aude ca si cum ar semnaliza DAR NU SEMNALIZEAZA doar face sunetul ala tac/tac/tac si mai repede si mai incet dar se aude ca si cum as semnaliza FARA SA O FAC stie cineva dak se poate repara sau cat ma costa blocul optic estymativ SH si nou?
Aceeasi problema am intalnito si eu in trecut, si ca sa scap de respectivul "tic-tac" dadeam semnalizare stanga-dreapta si disparea prolema, insa nu este totul, acum o luna mi se blocase maneta semnalizatoare in semnal dreapta adica in sus, si nu era de ajuns ca aveam alte probleme pe cap, am tras masina pe dreapta am incercat sa o trag usor in jos (maneta) si nu am putut pana cand am dat cu forta si incepuse sa iese fum de acolo, am oprit motorul, am asteptat 2 minute si am dat cheie si de atunci nu mai am probleme nici cu ticaitul nici nu s-a mai blocat maneta, presupun ca sa echilibrat inapoi maneta.