Subiectul in sine era terminat inca inainte de a incepe.
daca mai tii minte totul s-a rezumat fenomenalul la "se va rezolva in curand".
Eu am tinut "subiectul sus" pentru ca in fond este vorba despre o atitudine a ats-ului fata de clienti. Adica de fapt a desconsiderarii...
Nu se poate, atat timp cat chiar iti pasa de cei care iti baga bani in buzunar cumparand masini si venind apoi cu ele la service, sa te comporti in acest mod!
Ceea ce au facut ei suna a ... (nu vreau sa scriu termenul ca...)
Adica vrei sa ridici standardul de performanta al serviciilor dar mai intai le desfiintezi pe termen... "in curand" cu totul... Curat management si "customer satisfaction"...
Metoda in sine, eventual moralitatea ei, in relatia cu ex-dealer-ul mai putin vreau sa o comentez. nu ii priveste decat pe ai. este in fond o relatie de afaceri intre 2 entitati. fiecare in mod cert are atat dreptatea cat si vina ei. probabil ca daca dealerii trebuiau sa faca niste investitii si nu le-au facut este normal ca statutul lor sa fie periclitat in mod serios. Daca era vorba de investitii majore, pentru orice om normal care trebuie sa urmareasca dealerii devine evident ca respectivul dealer are de gand sau nu sa isi indeplineasca obligatiile. drept pt care urmeaza decizia de eliminare din reteaua de service. care insa se pune in practica NUMAI DUPA ce s-au decis si anuntat prin toate mijloacele masurile de compensare pentru clienti.
Exista participanti la forum care considera ca acesta exigenta a mea fata de ats este complet aiurea sau cel putin nelalocul ei. Nu pot decat sa le respect opinia si sa le doresc sa NU primeasca servicii pe masura exigentelor lor ci pe masura exigentelor mele.
eu sunt de-acord sa suspendam temporar subiectul (care in fond este important pentru cei din tara si mai putin/deloc important pt cei din Bucuresti) pana cand se deschide un service prin apropiere. Dar stii vreun termen sau il suspendam pana ..."in curand"?