Probleme mari ATS

Dealer/service Citroen

Moderator: Echipa Tehnica

COSTIN MUNTEANU
pasionat

Mesajde COSTIN MUNTEANU » Lun 30-Ian-2006 09:46

Matrixu scrie:Nu cred ca scuzele isi au rostul si mai ales locul!!! Scuze pt ce?? Pt un raspuns: "cat mai curand "? Sunt ferm convins ca ATS stia de punerea in folosinta a acelui service cand se discuta aici pe forum aceasta problema. Da-l naibii de service ca nu se facea chiar asa in cateva zile!!
Oricum concluzia este ca toata lumea acum ar trebui sa fie multumita! Sa speram ca si personalul va fi pe masura sediului!

Si eu sper ca personalul sa fie pe masura sediului.
Ca altfel totul nu arata decat a "reglare de conturi" intre ats si dealer...

Sigur ma duc pe acolo sa vad despre ce e vorba. Oricum, daca i-au luat pe cei 2 de la diesel care stiau ceva despre Citroen e un inceput.
Va tin la curent.
Si e clar ca nu ma retrag de pe forum!

prafuit
pasionat

Mesajde prafuit » Lun 30-Ian-2006 09:54

Eu va sfatuiesc sa nu dati fuga la acel service doar pentru ca s-a ridicat cladirea. Hai mai asteptati pana pe sapt viitoare ca sa se anunte deshiderea si pe site, si oficial! (asta daca nu au facut-o deja)

Arise
pasionat

Mesajde Arise » Lun 30-Ian-2006 10:13

Deci nu reusesc sa inteleg care e problema ta... ATS-ul isi poate regla conturile cu cine vrea, ce se intampla in ograda ATS - Diesel nu este treaba ta.
In plus faci supozitii si tot insisti pe tema asta.

Cum poti dovedi ca a fost ceva intre ATS si dealer-ul tau?
Si care este problema ta ca ATS s-a rafuit cu acest dealer?

COSTIN MUNTEANU
pasionat

Mesajde COSTIN MUNTEANU » Lun 30-Ian-2006 10:49

Arise scrie:

Deci nu reusesc sa inteleg care e problema ta... ATS-ul isi poate regla conturile cu cine vrea, ce se intampla in ograda ATS - Diesel nu este treaba ta.
In plus faci supozitii si tot insisti pe tema asta.

Cum poti dovedi ca a fost ceva intre ATS si dealer-ul tau?
Si care este problema ta ca ATS s-a rafuit cu acest dealer?

Cred ca chiar nu ai inteles NIMIC. Si cred ca din acest motiv TU ai o problema!

NU ma intereseaza cum/cu cine/cand se rafuieste si/sau imprieteneste ats-ul. Atat timp cat pe mine in calitate de client NU ma afecteaza.
NU ma intereseaza sa dovedesc nimic. Poate doar "grija" lor pentru client...

In plus, daca cumva emit niste supozitii, ele in mare parte se bazeaza (DIN PACATE!) pe observatii din REALITATE.
Nu stiam ca este interzisa emiterea de supozitii la adresa ats-ului.(sper ca ai observat ca in continuare scriu "ats" cu litere mici. este un gest deliberat!)! Si nu stiam ca trebuie sa fac temenele si sa ma minunez ori de cate ori ei fac un mic gest de ... normalitate catre clienti.
Daca tu crezi asta, mie nu imi ramane decat sa iti respect opinia. Dar NU sa o sustin sau sa fiu de-acord cu ea!

Apropo, eu nu am aparut pe forum sub pseudonim!

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Lun 30-Ian-2006 11:06

COSTIN MUNTEANU scrie:
Matrixu scrie:Oameni buni de la Constanta! Azi cand veneam spre Bucuresti, chiar la iesirea din Constanta(spre Basarabi), ce credeti ca am vazut????
Service Citroen, dupa modelul celui de la ATS!! Nu stiu daca este sau nu functional inca, insa cert e ca exista acolo si parea ca e gata de lucru(cel putin din exterior).
Se pare ca acel "in curand" s-a adeverit!!!!!! :wink:

Ti-am zis eu Costine ca te cam grabesti cu afirmatiile :roll: !

Cred ca este serviceul DAEWOO - Andromeda Serv. Ma voi duce sa vad despre ce e vorba acolo. Dar daca si astia invata tot acum ce si cum e cu masinile astea chiar ca nu prea mai e de inteles de ce i-au taiat pe cei de la diesel. sau de ce nu i-au taiat mai devreme. ca doar astia sunt acolo de mai bine de 1 an.

Nu vreau sa te contrazic referitor la graba afirmatiilor. :) S-ar putea sa ai dreptate. Dar nu ti se pare ca toata secretomania asta si retragerea de pe forum a lui Octavian a fost o prostie? Nu crezi ca daca zicea clar ca din 1 feb va fi service la CT acolo ar fi primit aplauze si imi inchidea si mie gura? :)
Iar daca este doar o chestiune de provizorat, cum mai ramane cu standardele invocate de unii? :)

Nu stiu daca are vreo legatura cu Daewoo, insa e ultima cladire pe stanga cand iesi din oras daca tin eu bine minte!
Cat despre secretomanie si retragere, nu vreau sa comentez prea multe insa iti cam dau dreptate. Putea sa zica doar atat, se va face acolo un service in x luni, si cu asta basta, cred ca ar fi inchis gura multora!

White Wizard
pasionat

Mesajde White Wizard » Lun 30-Ian-2006 11:41

off .....scuze, dar nu pot sa ma abtin!
COSTIN MUNTEANU scrie:Apropo, eu nu am aparut pe forum sub pseudonim!

...asa, si??? Ce legatura asta cu subiectul, "Probleme mari ATS"??? ...sau incepi o noua discutie ca sa ai unde sa pedalezi?! Din cate tin eu minte, cand m-am inscris pe acest forum nu m-a obligat/conditionat nimeni sa-mi scriu numele! Ca multi altii, mi-am ales un nume de "scena"! Deci ... care este problema???

WLD
Admin CITROclub
Masina: BX 16v '88 si 89
2: XM TurboCT '95, XM V6 '96
3: Xsara 2.0hdi stage 1+

Mesajde WLD » Lun 30-Ian-2006 12:04

Nu-mi place unde s-a ajuns cu acest topic, asa ca il voi inchide.
Cei care au subiecte noi pe tema ATS sunt rugati sa deschida un nou topic.

Costin, la inceput ti-am inteles frustrarile legate de ATS si uneori de ceilalti membrii ai forumului, dar totul ar trebui sa aiba o limita !

Înapoi la “ATS - Bucuresti”