xantia gpl - ajutor!
Moderator: Echipa Tehnica
esti de la radio sud nu ? stiu masina , parerea mea ar fi , sa mergi pe benzina macar pana se termina cu temperaturile astea
ale mele sunt GDN urile , peugeotu 405 ala albastru cu verde si galloperul ala verde metalizat cu proiectoare galbene si geamuri negre :P
poate le stii
ale mele sunt GDN urile , peugeotu 405 ala albastru cu verde si galloperul ala verde metalizat cu proiectoare galbene si geamuri negre :P
poate le stii
iubesc fiarele vechi pentru ca sunt mai spectaculoase decat plasticele de ultima generatie
instalatia asta e cea mai proasta care se gaseste pe piata , e pentru dacia 1310 ( pentru carburator ) , tie iti traebuie segventiala multipunct , asta are 4 injectoare pe admisie , intradevar este mai scumpa , dar nu sa ai probleme cu ea .
eu iti recomand sa nu o pastrezi , e o porcarie , si iti si distrugi injectoare , iti dai seama ca acum pe calculatorul masinii ai cel putin 2 3 erori .
sonda lambda nu iti functoneaza , deci calculatorul e zapacit .
presiune benzina in rampa 0 deci iar calculator zapacit
injectoare care functioneaza uscat , deci uzura prematura foarte grava .
zi gazul ala ...... curge cu presiune foarte putin variata , deci moptorul la relanti merge inecat si la turatie cu mai putin gaz decat ii trebuie
si aia e oarecum proiectata pana la motoare de 1.6 in nici un caz de 2.0
deci parerea mea este o instalatie care sa fie ceva de capul ei .
eu iti recomand sa nu o pastrezi , e o porcarie , si iti si distrugi injectoare , iti dai seama ca acum pe calculatorul masinii ai cel putin 2 3 erori .
sonda lambda nu iti functoneaza , deci calculatorul e zapacit .
presiune benzina in rampa 0 deci iar calculator zapacit
injectoare care functioneaza uscat , deci uzura prematura foarte grava .
zi gazul ala ...... curge cu presiune foarte putin variata , deci moptorul la relanti merge inecat si la turatie cu mai putin gaz decat ii trebuie
si aia e oarecum proiectata pana la motoare de 1.6 in nici un caz de 2.0
deci parerea mea este o instalatie care sa fie ceva de capul ei .
iubesc fiarele vechi pentru ca sunt mai spectaculoase decat plasticele de ultima generatie
- dj01fad
- demolition man
- Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
- 2: C5 tourer 2.2 204
- 3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!
eu zic sa ii dai aluia jucariile inapoi, pana nu faci vreo stricaciune la atelaj. nu de alta, dar mai stiu eu pe unii de si-au spart filtrul de aer , tubulatura de la admisie si multe alte probleme din cauza instalatiilor gpl "bune". am patit chiar si eu, pana sa imi dau seama ce si cum. vrei gpl neomologat? ok... nu sunt impotriva, dar cumpara-ti un plaman NOU. merge si pe instalatie clasica, am avut eu pe xantia si xm cu motor ca al tau si mergea perfect, si chiar am pus pe o honda accord din 2007 o instalatie simpla cu plaman, si merge binemersi! plamanul sa fie nou, reglajul bun, apoi apa si talpa. de curiozitate, cat i-ai dat aluia pe instalatie?
hai sa iti zic eu costurile: o butelie e cam 100, sau 150 in roata de rezerva. teava e 50 lei noua, mai dai pe nipluri(piulitele de la teava, cum s-or numi) si bicoane si draci inca 50, un buton smecher automat inca 50, iar plamanul... sa fie maxim 500 nou. mixerul nu stiu cat e, eu dadeam 25-30 lei si il faceam la strungar din poliamida sau ceva de genul.
hai sa iti zic eu costurile: o butelie e cam 100, sau 150 in roata de rezerva. teava e 50 lei noua, mai dai pe nipluri(piulitele de la teava, cum s-or numi) si bicoane si draci inca 50, un buton smecher automat inca 50, iar plamanul... sa fie maxim 500 nou. mixerul nu stiu cat e, eu dadeam 25-30 lei si il faceam la strungar din poliamida sau ceva de genul.