timonerie
Moderator: Echipa Tehnica
- kady28
- pasionat
- Masina: Xantia 2 1.8 16V green libellule
- 2: Citroen C5 III 2.0 hdi gri thorium
timonerie
Am joc la maneta de viteze si cateodata nu imi nimereste marsalieru, sunt momente cand intra mai greu intr-a I-a si a II-a. Cineva misca de maneta si am vazut ca joaca legaturile sferice sau "ball joint-urile", am joc in toate directiile la fel. Se gaseste de cumparat vre-un kit de reparatie?..sau se poate face altceva sa scap de jocul ala la maneta? Ah..si inca ceva, cum se demonteaza?
piesele alea de au sageti se pot gasi , dar sunt ceva bani , eu alea le-am scos si le-am facut din plastic , fara amortizare . La cea de plastic sferica , nu pera ai ce sa ii faci . Daca gasesti ceva , ma intereseaza si pe mine
. Apropo , cutia e tip be3

iubesc fiarele vechi pentru ca sunt mai spectaculoase decat plasticele de ultima generatie
tijele se trag usor cu surubelnita , au niste nuci de plastic , si cele de pe cutie ( cele cu amortizor de cauciuc ) si cele dinspre maneta , dar nu cred ca e de acolo problema , mai de graba de la nuca aia mare de plastic . aia se scoate un pic mai greu pentru ca nu prea ai acces la ea , trebuie sa desfaci surubul de 13 care tine chestia aia patrata ce intra pe nuca , si nuca cu 17 daca imi aduc bine aminte sau 16 , nuca e prinsa pe punte , deasupra casetei de directie .
iubesc fiarele vechi pentru ca sunt mai spectaculoase decat plasticele de ultima generatie
- kady28
- pasionat
- Masina: Xantia 2 1.8 16V green libellule
- 2: Citroen C5 III 2.0 hdi gri thorium
majestiqe cred ca ai dreptate, am verificat ieri cu ajutorul unui prieten si am descoperit ca jocul nu e din tije.Jocul inainte si inapoi e din piesa 14 unde e nuca aia mare care e bagata in tija principala a schimbatorului si jocul stanga dreapta e din a doua piesa incercuita (nu e numerotata) care e pe cutia de viteze. Se poate schimba si aia..sau se scoate? ca nu am putut sa vad bine cum e prinsa.