Sa ne salutam pe strada!
Moderator: Echipa Tehnica
Sa ne salutam pe strada!
Pentru a invinge obstacolele puse in cale de cei de la ATS si sa le aratam ca le putem invinge, cu un zambet in coltul gurii, indolentza propun sa ne salutam prieteneste pe strada, cu un claxon.
Cine se alatura?

eu deja ma mai salut cu alti soferi de C4. mai greu e cu soferitele de C4, care nu sunt atente decat la trafic (bravo lor!).
sper sa ajung si eu la urmatoarea intalnire a Clubului.
apropos de ATS, daca ne suparam rau pe ei, putem sa le pichetam reprezentantele si sa ne dea la ProTV (lol) , dar inca nu e cazul ... cred ca sunt pe drumul cel bun si ei ...
)
sper sa ajung si eu la urmatoarea intalnire a Clubului.
apropos de ATS, daca ne suparam rau pe ei, putem sa le pichetam reprezentantele si sa ne dea la ProTV (lol) , dar inca nu e cazul ... cred ca sunt pe drumul cel bun si ei ...

Xsara 1.6 / C4 1.4
1. eu nu prea am mai inteles ce se mai intampla cu stiker-ele ClubCitroen. cu ajutorul lor am putea sa ne recunoastem mai usor, indiferent de modelul citromobilului.
in schimb, am vazut un Cielo cu www.daewooclub.ro. Da, si ei au forum. Bravo lor!
in schimb, am vazut un Cielo cu www.daewooclub.ro. Da, si ei au forum. Bravo lor!
Xsara 1.6 / C4 1.4
danpopa scrie:1. eu nu prea am mai inteles ce se mai intampla cu stiker-ele ClubCitroen. cu ajutorul lor am putea sa ne recunoastem mai usor, indiferent de modelul citromobilului.
Sticker-ul este pe spatele masinii, e mai greu il vezi si apoi sa te saluti cu spatele.

Fun Citroen
Sane salutam pe strada
De acord este un gest frumos.
Eu am mai ĂŽncercat, unii răspund alţii nu.
Eu am mai ĂŽncercat, unii răspund alţii nu.
si pe mine m-a salutat un C3 cu farurile acu 2 zile (duminica) pe la Sebastian, dar nu sint sigur daca m-a salutat penca a citit postu' asta sau penca era radar mai incolo, cert e ca eu nici n-am apucat sa ii raspund si m-a prins si radaru 

http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available